d_gkal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ακομη δεν ανοιξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ρε παιδια ακομα να ανοιξουν οι πληρωμες μεσω paypal? Νοέμβρη θα ανοίξουν με την άρση των cc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αρχές 2016 και βλέπουμε σύμφωνα με νεα ανακοίνωση της Κατσέλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νοέμβρη θα ανοίξουν με την άρση των cc. μου αρέσει η αισιοδοξία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μου αρέσει η αισιοδοξία... Δεν είπε ποιον Νοέμβρη. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί να ανοίξουν πιο νωρίς με συγκεκριμένο εβδομαδιαίο όριο, εφόσον ακόμα οι τράπεζες δεν είναι ασφαλείς δεν μπορούν να ανοίξουν χωρίς κάποιο περιορισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ΣοΣ πιστεύω θα έχετε πολύ αυτό το θέμα. Έχω τραγούδια ελληνικά αρχειοθετημένα τα πάντα (αριθμός,αλμπουμ κτλ) και θέλω από το pc που είναι στο τάμπλετ και το κινητό. Σε μερικά (ολόκληροι φακέλοι όχι στην τύχη τελειως) μου τα εμφανίζει με χαλασμένη γραμματοσειρά..greeklish κτλ δεν θέλω καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 σάββατο ξανά κυριακή ή..δευτέρα? τι ισχύει ? πέρα των 420€ εννοώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Η τραπεζική εβδομάδα τελειώνει την ΠΑ και από ΣΑ μπορείς να κάνεις πάλι ανάληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athens44 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 A, ευχαριστω πολυ! Η τραπεζική εβδομάδα τελειώνει την ΠΑ και από ΣΑ μπορείς να κάνεις πάλι ανάληψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 "ο προσαρμογέας δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip" Τις τελευταίες μέρες με έχει ζαλίσει αυτό το μν, δεν έχω ίντερνετ στο σταθερό κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή Κάνω την αντιμετωπισή προβλήματος των windows αλλά σχεδόν ποτέ δεν το διορθώνει Βασικά διορθώνεται απο μόνο μετά απο λίγο και μετά δεν έχει πρόβλημα όσο είναι ανοιχτός ο υπολογιστής Καμιά ιδέα; Επίσης θέλω κάποιο καλό anti malware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα ζευγάρι Nike, τα αγόρασα λίγα χρόνια πριν, σχεδόν αχρησιμοποίητα και θέλω να μάθω το μοντέλο τους. Δεν το γράφει πουθενά στο παπούτσι, έκανα αντίστροφη image search, κανένα αποτέλεσμα. Έψαξα στις εικόνες, μηδέν.. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Στη 'γλώσσα' του παπουτσιού δεν γράφει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Στη 'γλώσσα' του παπουτσιού δεν γράφει κάτι? Όχι.. Τα αγόρασα από επίσημο Nike Store πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Βαλε μια εικονα και εδω μήπως τα αναγνωρισει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις