TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τύλιξε το τάπερ με καμιά σακούλα απ' αυτές τις χοντρές που είναι για κατάψυξη με τα clips, έτσι ώστε αν σου ανοίξει να μην τα κάνει όλα τάνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το βάζεις σε τάπερ, το φέρνεις καναδυο βόλτες με διάφανη ταινία(ή με όποια ταινία) για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ανοίξει το καπάκι (βάζεις ταινία και κοντά στις γωνίες) και άμα είναι το βάζεις και σε πολυμπαγκ για να είσαι σίγουρη ότι δεν πέσει καμιά σταγόνα έξω που τυχόν διέφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω ταιριαζει η φραση καλυτερα να μασας παρα να μιλας( η στην δικια μας περιπτωση γραφεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πείτε ρε παιδιά ιδέες. Το τάπερ θα ανοίξει πανεύκολα λογικά...κάναν τρόπο τυλιγματος; ιδέες συσκευασιας; 1-2 κιλά τυρακι το πολύ. Δεν γίνεται να πάω στο νησί κ να μην πάρω μαζί μου!! αφού είναι αλοιφή φάση, ίσως σε κάνα πλατικό βάζο τέτοιου στυλ ερώτηση που μάλλον είναι ηλίθια, αλλά τολμάω: σε μιά led τηλεόραση 40'' ή 42'', τα μίζερα divx βιντεάκια μου, ανάλυσης 640χ480 ξερωγώ, που τώρα στην αρχαία crt 32άρα κουμούτσα δείχνουν γαμάτα, θα δείχνουν καλά ή θα βλέπω πιξελάρες σαν το κεφάλι μου ασπούμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κάνα τέτοιο βαζάκι θα ψάξω άμα είναι. Και να πάρω μαζί και σακούλες και ταινια που είπατε. Και ναι, θα βλέπεις πιξελιασμενες ταινίες. Θα τις ξαναβρεις σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κάνα τέτοιο βαζάκι θα ψάξω άμα είναι. Και να πάρω μαζί και σακούλες και ταινια που είπατε. Και ναι, θα βλέπεις πιξελιασμενες ταινίες. Θα τις ξαναβρεις σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Στη χειραποσκευή δεν μπορείς να το πάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αφήνουν τρόφιμα στις χειραποσκευες. Έχω ξαναρωτησει. Εκτός και αν είναι απ'τα duty free, τότε επιτρέπεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αφήνουν τρόφιμα στις χειραποσκευες. Έχω ξαναρωτησει. Εκτός και αν είναι απ'τα duty free, τότε επιτρέπεται. εγώ που κουβαλάω λουκούμια και χαλβαδόπιτες μου τα αφήνουν ρε συ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το εβαζες σε ταπερ μετα σε σακουλα οπου θα την τυλιγες με διαφανη μεμβρανη πχ δεκα αριστερα προς δεξια αλλες τοσες απο μπροστα σου ωστε να το θωρακισεις. Ε βαλε μια σακουλα και μετα δεν νομιζω να τρεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νενύα μπορείς να βάλεις και bubble wrapper γύρω απ' το τάπερ (ρίμα xd), δεν θα πάθει τίποτα. @val έχω την υποψία ότι δεν αφήνουν υγρά, γιατί και μένα φέτος με σάντουιτς με αφήσανε, αλλά το νερό έπρεπε να το κατασχέσουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Τις τελευταιες μερες σας βγαζει και εσας οταν μπαινετε στο site το παρακατω μυνημα? Υπαρχει τροπος να μην το ξαναβγαλει ποτε ακομα και αν αποσυνδεθουμε/επανασυνδεθουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Το ψυγείο μου είναι κάπου 7-8 χρόνων είναι μικρό και το πρόβλημα μου είναι οτι κάνει πολλά χρόνια ενα ενοχλητικό σφυριγμα μικρό αλλά με τρελαίνει.Τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 "ο προσαρμογέας δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων ip" Τις τελευταίες μέρες με έχει ζαλίσει αυτό το μν, δεν έχω ίντερνετ στο σταθερό κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή Κάνω την αντιμετωπισή προβλήματος των windows αλλά σχεδόν ποτέ δεν το διορθώνει Βασικά διορθώνεται απο μόνο μετά απο λίγο και μετά δεν έχει πρόβλημα όσο είναι ανοιχτός ο υπολογιστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια, καμια βοηθεια εδω ειναι ευκολο; Καποια γνωμη; http://www.insomnia.gr/topic/459015-βαση-τοιχου-τηλεορασης/?p=54311984 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evilsmile Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια ακομα να ανοιξουν οι πληρωμες μεσω paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις