angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπορεί να έχει ~65€ την επίσκεψη; Φυσικά, γιατί όχι; Αν είναι μεγάλο όνομα στην περιοχή ή έχει καμιά περίεργη εξειδίκευση και περισσότερα μπορεί να παίρνει.
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπορεί να έχει ~65€ την επίσκεψη; Φυσικά, γιατί όχι; Αν είναι μεγάλο όνομα στην περιοχή ή έχει καμιά περίεργη εξειδίκευση και περισσότερα μπορεί να παίρνει. δεν κόλλησα τόσο στο ποσό όσο στο αν η εξέταση θεωρείται ιατρική πράξη όπως το αναφέρει εδώ στο 1. http://www.protothema.gr/greece/article/343110/pote-plironoun-oi-asfalismenoi-tin-iatriki-episkepsi-ston-eopuu-/
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες μια βοηθεια λεω με το καινουργιο μηνα να παρω σβαρνα μερικα κτεο επιχειρησεις που πιστευω οτι μπορω να δουλεψω. Αλλα κολλαω καπως, οταν μπω μεσα ζηταω υπευθυνο, περιπου ποιο ειναι το μοτιβο της υποθεσης. Απο γνωστους ειδα τα χαιρια τους. Δεν θελω, θελω να βρω, ή φαω τα μουτραα μου μονος μου
InfernoN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι ο μονος που κατα το 80% των περιπτωσεων δεν καταλαβαινω τι γλωσσα μιλαει ο lucifer? οχι δλδ ειμαι περιεργος
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 ειμαι ο μονος που κατα το 80% των περιπτωσεων δεν καταλαβαινω τι γλωσσα μιλαει ο lucifer? οχι δλδ ειμαι περιεργος Την ινσομνιακή ομιλεί. Κάποια στιγμή θα τον καταλάβεις για τα καλά, δώστου το χρόνο που του αξίζει.
angmar Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 δεν κόλλησα τόσο στο ποσό όσο στο αν η εξέταση θεωρείται ιατρική πράξη όπως το αναφέρει εδώ στο 1. http://www.protothema.gr/greece/article/343110/pote-plironoun-oi-asfalismenoi-tin-iatriki-episkepsi-ston-eopuu-/ Έχουν βρει πατέντα γι αυτό. Πχ στον πατέρα σου θα του κάνει καμια μέτρηση οπτικής οξύτητας, που είναι σαφώς ιατρική πράξη και τσουπ, να η συμμετοχή. 1
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Που, πώς και γιατί χρησιμοποιείται το ad hoc;
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σημαίνει "επί τούτω" και χρησιμοποιείται όπως αυτό.
Titus_Labienus_secondo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σημαίνει "επί τούτω" και χρησιμοποιείται όπως αυτό. Θα σε παρακαλούσα όπως δώσεις κάποια παραδείγματα χρήσης στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι από τις λέξεις που και 100 φορές να διαβάσω την σημασία της δεν μου μένει.
Lucifer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Σκάνδαλο Volkswagen. Η εταιρεία λέει ότι θα ερευνήσει και ο υπαίτιος θα τιμωρηθεί. Μαζεύουν 5 τύπους και τους λένε "είστε υπεύθυνοι να βρείτε τι παίχτηκε". Αυτή είναι μια επιτροπή 5 ανθρώπων που δεν υπήρχε, αλλά καθώς προέκυψε το σκάνδαλο, συστάθηκε ad hoc. Γενικά το χρησιμοποιείς για να πεις ότι κάτι έγινε, φτιάχτηκε, προτείνεται κτλ σε σχέση με κάτι που προκύπτει. Αν αύριο το πρωί εμφανιστεί ένας εξωγήινος στο Σύνταγμα, θα συσταθεί μια διπλωματική αποστολή ad hoc, επί τούτω, γι' αυτό και μόνο το σκοπό, κατ' εξαίρεσιν σχεδόν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια, θέλω να πάω μια μπλούζα που μου είναι κάπως πιο μεγάλη από το νούμερό μου (την είχα πάρει πριν χρόνια επειδή ήταν cool). Θέλω να κοντίνει κάπως τα μανίκια αλλά και την ίδια την μπλούζα γιατί μου φτάνει αρκετά χαμηλά. Προφανώς πρέπει να πάω σε ράφτη-ράφτρα. Πού τους βρίσκουμε αυτούς;; Δεν έχω ιδέα γι'αυτό ρωτάω. Θα πάω εκεί που λέει "μεταποίηση"; Είμαι σωστός;
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σε παρακαλούσα όπως δώσεις κάποια παραδείγματα χρήσης στην καθημερινότητά μας, καθώς είναι από τις λέξεις που και 100 φορές να διαβάσω την σημασία της δεν μου μένει. Όπως σου είπε και ο Lucifer. Σημαίνει "γι 'αυτό το λόγο / σκοπό συγκεκριμένα" ας πούμε. Ό,τι κι αν είναι αυτό. (Αν και να πω την αλήθεια νόμιζα ότι ρωτάς για δίκτυα! ) Παιδια, θέλω να πάω μια μπλούζα που μου είναι κάπως πιο μεγάλη από το νούμερό μου (την είχα πάρει πριν χρόνια επειδή ήταν cool). Θέλω να κοντίνει κάπως τα μανίκια αλλά και την ίδια την μπλούζα γιατί μου φτάνει αρκετά χαμηλά. Προφανώς πρέπει να πάω σε ράφτη-ράφτρα. Πού τους βρίσκουμε αυτούς;; Δεν έχω ιδέα γι'αυτό ρωτάω. Θα πάω εκεί που λέει "μεταποίηση"; Είμαι σωστός; Ναι εκεί πας. Συνήθως κάτι τρύπες είναι
idomeneas7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι αυτό το άσπρο που απλώνουν στις τζαμαρίες των μαγαζίων όταν τους κάνουν ανακαίνιση?
stavi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 έχει κολλήσει το ποπ κορν με τις ταινίες, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 έχει κολλήσει το ποπ κορν με τις ταινίες, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις