Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν οι 5000 σελίδες είναι μια φορά και μετά είναι λίγες σελίδες κάθε φορά (υποθέτω ότι μαζεύτηκαν τόσες επειδή δεν σκάναρε και πολύ συχνά) νομίζω ότι προσωπικά θα προτιμούσα να πάρω ένα απλό σκάνερ και να φάω κάποιες ώρες να τις περάσω. Αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε μηχάνημα που να κάνει τη δουλειά που έγραψες δεν έχω κάτι υπόψη,,,(φοβερή βοήθεια ξέρω... ) Kαθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη Δεν παιζει να γινει εντελως manually αυτη η δουλεια, πολυ χρονοβορα και ταλαιπωρια. Ασε που χρειαζεται γενικως η σαρωση με feed για μετεπειτα υποθεσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χρειαζεται σκαναρισμα 5000 σελιδων. Υπαρχει καποιο scanner με feed και επιλογη για σαρωση σελιδας μπρος και πισω καταλληλο για την περιπτωση ή καποιο καλο πολυμηχανημα που να κανει το ιδιο? Με budget μεχρι 500 ευρω πχ.? Λιγο που το εψαξα ειναι περιορισμενες οι επιλογες (βασικα βρηκα ενα μονο scanner της hp). νομίζω πρέπει να ψαχτείς για φωτοτυπικό μηχάνημα και όχι για απλό σκάνερ. Ο σκρουτζ πχ, δίνει αρκετά μηχανήματα και αρκετά κάτω από το μπάτζετ σου, που αναφέρουν στις προδιαγραφές "σάρωση διπλής όψης, τροφοδότης σάρωσης, σάρωση σε usb", οπότε νομίζω θα βρεις αυτό που ψάχνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 το απλο σκανερ παιζει να χαλασει πριν καν τελειωσεις τις 5000 σελιδες εξω αμα τις πας δε πιστευω να σου παρουν πολλα εφοσον δε θες εκτυπωση μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 νομίζω πρέπει να ψαχτείς για φωτοτυπικό μηχάνημα και όχι για απλό σκάνερ. Ο σκρουτζ πχ, δίνει αρκετά μηχανήματα και αρκετά κάτω από το μπάτζετ σου, που αναφέρουν στις προδιαγραφές "σάρωση διπλής όψης, τροφοδότης σάρωσης, σάρωση σε usb", οπότε νομίζω θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Καλυτερα φωτοτυπικο λοιπον... Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικοτερη αγορα και σαφως πιο χρησιμη. Θενξ μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσα γκολ θα βάλει ο Μπερμπάτοφ σήμερα? 1, αλλά με την πούτ$@ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσα γκολ θα βάλει ο Μπερμπάτοφ σήμερα? Stoiximan εσύ; 1, αλλά με την πούτ$@ Αυτό πρέπει να πλήρωνε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Stoiximan εσύ; Αυτό πρέπει να πλήρωνε πολύ. Παιζει να ναι η πρωτη φορα που πηγα ταμειο με Την Παοκαρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? Εγώ κοιτάω και το freemeteo Καλυτερα φωτοτυπικο λοιπον... Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικοτερη αγορα και σαφως πιο χρησιμη. Θενξ μαν. Για φωτοτυπικό σκέφτηκα κι εγώ αλλά πως είχα την εντύπωση ότι ξεφεύγουν πολύ από το budget σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καθαρισμος μυτης(μυξουλες) με αυτο εδω γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καθαρισμος μυτης(μυξουλες) με αυτο εδω γινεται? Ειδικότητα μου, Παίρνεις μια σύριγγα μεγάλη (10 ml) χώνεις τη βελόνα μόνιμα μέσα, στο καπάκι έχει ειδικό σημείο, βάζεις στη σύριγγα 4-5 ml ορό και το σνιφάρεις σε κάθε ρουθούνι. Μετά φυσάς μύτη και καθάρισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? http://www.poseidon.hcmr.gr/index_gr.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.poseidon.hcmr.gr/index_gr.php Για τις βροχές είναι μακράν το πιο σωστό σε προβλέψεις. Τώρα για θερμοκρασίες δεν μπορείς να βγάλεις και πολύ άκρη. Για προβλέψεις θερμοκρασίας προσωπικά βλέπω το yr.no Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια για καρτα πολιτισμου τι χρειαζεται; εψαξα και λεει ενα καρο χαρτουρα και μεσα σε ολα λεει ανεργος για 1 συνεχομενο ετος...δηλαδη πας κεπ με την καρτα ανεργιας αν εισαι ανεργος 1 συνεχομενο ετος και την δειχνεις μαζι με ταυτοτητα κτλπ και κανεις την αιτηση και μετα απο 15 μερες στην στελνουν; Σημερα πηρα και στα κεπ και κλασικα δεν σηκωνε κανεις το τηλ..αν την εχει κανεις ας δωσει καμια πληροφορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Κλείνω ραντεβού για τον πατέρα μου σε οφθαλμίατρο μέσω εοπυυ. μου λέει απλή συνταγογράφηση δεν χρεώνεται, η εξέταση έχει συμμετοχή 10 ευρώ. ψάχνω στο νετ και βλέπω όταν γίνονται ιατρικές πράξεις η χρέωση είναι 15% του ασφαλισμένου συμμετοχή. στέκει η χρέωση του γιατρού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις