Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Αν οι 5000 σελίδες είναι μια φορά και μετά είναι λίγες σελίδες κάθε φορά (υποθέτω ότι μαζεύτηκαν τόσες επειδή δεν σκάναρε και πολύ συχνά) νομίζω ότι προσωπικά θα προτιμούσα να πάρω ένα απλό σκάνερ και να φάω κάποιες ώρες να τις περάσω. Αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε μηχάνημα που να κάνει τη δουλειά που έγραψες δεν έχω κάτι υπόψη,,,(φοβερή βοήθεια ξέρω... :P )

Kαθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη :)

Δεν παιζει να γινει εντελως manually αυτη η δουλεια, πολυ χρονοβορα και ταλαιπωρια. Ασε που χρειαζεται γενικως η σαρωση με feed για μετεπειτα υποθεσεις. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χρειαζεται σκαναρισμα 5000 σελιδων. Υπαρχει καποιο scanner με feed και επιλογη για σαρωση σελιδας μπρος και πισω καταλληλο για την περιπτωση ή καποιο καλο πολυμηχανημα που να κανει το ιδιο?

Με budget μεχρι 500 ευρω πχ.? Λιγο που το εψαξα ειναι περιορισμενες οι επιλογες (βασικα βρηκα ενα μονο scanner της hp).

νομίζω πρέπει να ψαχτείς για φωτοτυπικό μηχάνημα και όχι για απλό σκάνερ. Ο σκρουτζ πχ, δίνει αρκετά μηχανήματα και αρκετά κάτω από το μπάτζετ σου, που αναφέρουν στις προδιαγραφές "σάρωση διπλής όψης, τροφοδότης σάρωσης, σάρωση σε usb", οπότε νομίζω θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

• Like 1

το απλο σκανερ παιζει να χαλασει πριν καν τελειωσεις τις 5000 σελιδες  :P

εξω αμα τις πας δε πιστευω να σου παρουν πολλα εφοσον δε θες εκτυπωση μετα

• Moderators

νομίζω πρέπει να ψαχτείς για φωτοτυπικό μηχάνημα και όχι για απλό σκάνερ. Ο σκρουτζ πχ, δίνει αρκετά μηχανήματα και αρκετά κάτω από το μπάτζετ σου, που αναφέρουν στις προδιαγραφές "σάρωση διπλής όψης, τροφοδότης σάρωσης, σάρωση σε usb", οπότε νομίζω θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Καλυτερα φωτοτυπικο λοιπον... Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικοτερη αγορα και σαφως πιο χρησιμη. Θενξ μαν.

Εμπιστεύεστε καποιο Site για τον καιρο που εχει καπως πιο σωστες προβλεψεις απο το Meteo ? Και αν ναι, ποιο? 

Εγώ κοιτάω και το freemeteo

Καλυτερα φωτοτυπικο λοιπον... Η αληθεια ειναι πως ειναι λογικοτερη αγορα και σαφως πιο χρησιμη. Θενξ μαν.

Για φωτοτυπικό σκέφτηκα κι εγώ αλλά πως είχα την εντύπωση ότι ξεφεύγουν πολύ από το budget σου!

Καθαρισμος μυτης(μυξουλες) με αυτο εδω γινεται?

20130120_231356.jpg

Ειδικότητα μου,

Παίρνεις μια σύριγγα μεγάλη (10 ml) χώνεις τη βελόνα μόνιμα μέσα, στο καπάκι έχει ειδικό σημείο, βάζεις στη σύριγγα 4-5 ml ορό και το σνιφάρεις σε κάθε ρουθούνι. Μετά φυσάς μύτη και καθάρισες.

• Like 1

Για τις βροχές είναι μακράν το πιο σωστό σε προβλέψεις. Τώρα για θερμοκρασίες δεν μπορείς να βγάλεις και πολύ άκρη.

Για προβλέψεις θερμοκρασίας προσωπικά βλέπω το yr.no

Ρε παιδια για καρτα πολιτισμου τι χρειαζεται; εψαξα και λεει ενα καρο χαρτουρα και μεσα σε ολα λεει ανεργος για 1 συνεχομενο ετος...δηλαδη πας κεπ με την καρτα ανεργιας αν εισαι ανεργος 1 συνεχομενο ετος και την δειχνεις μαζι με ταυτοτητα κτλπ και κανεις την αιτηση και μετα απο 15 μερες στην στελνουν;

Σημερα πηρα και στα κεπ και κλασικα δεν σηκωνε κανεις το τηλ..αν την εχει κανεις ας δωσει καμια πληροφορια.

Κλείνω ραντεβού για τον πατέρα μου σε οφθαλμίατρο μέσω εοπυυ.

μου λέει απλή συνταγογράφηση δεν χρεώνεται, η εξέταση έχει συμμετοχή 10 ευρώ.

ψάχνω στο νετ και βλέπω όταν γίνονται ιατρικές πράξεις η χρέωση είναι 15% του ασφαλισμένου συμμετοχή.

στέκει η χρέωση του γιατρού;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...