Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι λογικό είναι απλά δε με βολεύει να έρθει σπίτι! Και πάλι θα προπληρώσω αμα ειναι.

Ναι είναι κι αυτό μία άποψη. Αν ζητησω ακυρωση ομως αμα κανουν κατι τετοιο; 

Anyway υποτιθεται πως ηταν συντομη ερωτηση και τελικα πιασαμε συζητηση :P Μη φαμε παντοφλα φοβαμαι.

Και ακύρωση να ζητήσεις για να επιστρέψουν τα λεφτά στην τράπεζα θέλει κάμποσες εργάσιμες...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι λογικό είναι απλά δε με βολεύει να έρθει σπίτι!  :P Μη φαμε παντοφλα φοβαμαι.

Ψωνίζεις κρυφά από τη γυναίκα;

Θα τη φας τη παντόφλα από αλλού.

• Like 2

χαχα όχι καμία σχέση. Απλά επειδή ειδικά με την ACS υπάρχει τρομερή ασυνενοησία μεταξύ των οδηγών και του πελάτη για τις παραδόσεις στο σπίτι, είναι προτιμότερο να πεταχτώ 2 λεπτά στο κατάστημα να τα παραλάβω μόνος μου. Ούτε καν λένε τι ώρα θα έρθουν ή αν πουν δε ρωτάνε αν σε βολεύει καν το 2ωρο-3ωρο περιθώριο που σου δίνουν. 

χαχα όχι καμία σχέση. Απλά επειδή ειδικά με την ACS υπάρχει τρομερή ασυνενοησία μεταξύ των οδηγών και του πελάτη για τις παραδόσεις στο σπίτι, είναι προτιμότερο να πεταχτώ 2 λεπτά στο κατάστημα να τα παραλάβω μόνος μου. Ούτε καν λένε τι ώρα θα έρθουν ή αν πουν δε ρωτάνε αν σε βολεύει καν το 2ωρο-3ωρο περιθώριο που σου δίνουν. 

Όντως,η ACS έχει κάποια θέματα.

Παίρνεις την ειδοποίηση και πας στο κατάστημα. Ή την μέρα που ξέρεις ότι θα έρθει παίρνεις τηλέφωνο το πρωί και λες μην το φέρετε, θα περάσω εγώ από 'κει :)

• Like 1

Παίρνεις την ειδοποίηση και πας στο κατάστημα. Ή την μέρα που ξέρεις ότι θα έρθει παίρνεις τηλέφωνο το πρωί και λες μην το φέρετε, θα περάσω εγώ από 'κει :)

Νομίζω πως αν είναι να το φέρουν σπίτι, έρχεται από το κέντρο διανομής τους και όχι απο κάποιο καταστημα τους. Οπότε δε γίνεται αυτό με το τηλέφωνο γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στα κεντρικά. Αν επισης ερθει οδηγος σπιτι και δε με βρει μετα θα πρεπει να παω να το παρω προγανψς. Αλλα απο που;;; Και θα υπαρξει και καθυστερηση με ολο αυτο. Οποτε παλι σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερο να παω 2 λεπτα απο το κοντινοτερο μου καταστημα να το παρω. Ανεξαρτητως τον τροπο πληρωμης φυσικα.

Νομίζω πως αν είναι να το φέρουν σπίτι, έρχεται από το κέντρο διανομής τους και όχι απο κάποιο καταστημα τους. Οπότε δε γίνεται αυτό με το τηλέφωνο γιατί θα πρέπει να πηγαίνω στα κεντρικά. Αν επισης ερθει οδηγος σπιτι και δε με βρει μετα θα πρεπει να παω να το παρω προγανψς. Αλλα απο που;;; Και θα υπαρξει και καθυστερηση με ολο αυτο. Οποτε παλι σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερο να παω 2 λεπτα απο το κοντινοτερο μου καταστημα να το παρω. Ανεξαρτητως τον τροπο πληρωμης φυσικα.

Γίνεται και με οδηγίες που θα δώσεις στο κατάστημα και με τηλέφωνο στην ACS πριν γίνει η διανομή.

(στη π**τάνα π**τανιές; τα κάναμε NikoS πριν από εσένα)

Ωραία! :P Θα ζητήσω παράδοση σε κατάστημα και από το μαγαζί που θα τα παραγγείλω (θα αφήσω σημείωση) και θα ρωτήσω την ACS μόλις λάβω τον κωδικό αποστολής από το κατάστημα. 

Τώρα μένει να αποφασίσω αν θα δώσω τα 5€ ή όχι. 

Σας ευχαριστώ!

Μια συνηθισμένη κατάψυξη στους πόσους βαθμούς είναι;

Είχα μία πίτα μέσα από το Μάιο και διάβασα από πίσω "-8 βαθμούς 3 μέρες, -12 βαθμούς 7 μέρες, -18 έως την ημ. λήξης". Κανονικά λήγει μέσα του 2016. Να το τολμήσω;

Μια συνηθισμένη κατάψυξη στους πόσους βαθμούς είναι;

Είχα μία πίτα μέσα από το Μάιο και διάβασα από πίσω "-8 βαθμούς 3 μέρες, -12 βαθμούς 7 μέρες, -18 έως την ημ. λήξης". Κανονικά λήγει μέσα του 2016. Να το τολμήσω;

Νομίζω είσαι ΟΚ. Εγώ θα την τσάκιζα κανονικά. Αν δεν κάνω λάθος παίζουν όλες πάνω από -18 (γκούκλαρε το μοντέλο σου να είσαι σίγουρος).

Άσχετο: Αν πάρω ένα κλαδεφτήρι (απλό όχι τπτ τρελά) και κόψω κάτι κλαδιά από ένα δέντρο ενός σπιτιού, τα οποία έχουν βγει στο πεζοδρόμιο και τρώμε τα μούτρα μας λέτε να έχω θέματα? Το δέντρο παίζει να μην το έχει κλαδέψει ποτέ ο τύπος και έχει κάνει κατάληψη στο πεζοδρόμιο.

• Like 2

• Moderators

Χρειαζεται σκαναρισμα 5000 σελιδων. Υπαρχει καποιο scanner με feed και επιλογη για σαρωση σελιδας μπρος και πισω καταλληλο για την περιπτωση ή καποιο καλο πολυμηχανημα που να κανει το ιδιο?

Με budget μεχρι 500 ευρω πχ.? Λιγο που το εψαξα ειναι περιορισμενες οι επιλογες (βασικα βρηκα ενα μονο scanner της hp).

Χρειαζεται σκαναρισμα 5000 σελιδων. Υπαρχει καποιο scanner με feed και επιλογη για σαρωση σελιδας μπρος και πισω καταλληλο για την περιπτωση ή καποιο καλο πολυμηχανημα που να κανει το ιδιο?

Με budget μεχρι 500 ευρω πχ.? Λιγο που το εψαξα ειναι περιορισμενες οι επιλογες (βασικα βρηκα ενα μονο scanner της hp).

Αν τις δώσεις έξω πόσο πάει; Το μηχάνημα μόνο για αυτή τη δουλειά θα αγοραστεί;

• Moderators

Αν τις δώσεις έξω πόσο πάει; Το μηχάνημα μόνο για αυτή τη δουλειά θα αγοραστεί;

Oχι χρειαζεται και γενικα.

Ειναι και δυσκολο να δωθουν εξω, προκειται για αρχειο δικηγορικου γραφειου που δεν ειναι ευελικτο να μετακινηθει...

• Like 1

Oχι χρειαζεται και γενικα.

Ειναι και δυσκολο να δωθουν εξω, προκειται για αρχειο δικηγορικου γραφειου που δεν ειναι ευελικτο να μετακινηθει...

Αν οι 5000 σελίδες είναι μια φορά και μετά είναι λίγες σελίδες κάθε φορά (υποθέτω ότι μαζεύτηκαν τόσες επειδή δεν σκάναρε και πολύ συχνά) νομίζω ότι προσωπικά θα προτιμούσα να πάρω ένα απλό σκάνερ και να φάω κάποιες ώρες να τις περάσω. Αλλά αν θέλεις οπωσδήποτε μηχάνημα που να κάνει τη δουλειά που έγραψες δεν έχω κάτι υπόψη,,,(φοβερή βοήθεια ξέρω...:P )

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...