Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω τα ελεγα τοσο καιρο : σαουκόνη τρίουμφ.. Ο τονισμος που παει; Το 'υ' γιατι ειναι σε παρενθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω τα ελεγα τοσο καιρο : σαουκόνη τρίουμφ.. Ο τονισμος που παει; Το 'υ' γιατι ειναι σε παρενθεση; Σόουκονη τράηαμφ. Το υ είναι αθόρυβο, εξαρτάται την προφορά που έχει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χαζοαπορία...ο νες καφέ κυκλοφορεί κανονικά στις άλλες χώρες; (τον βρίσκεις εύκολα στο σούπερ μάρκετ δηλαδή. Αν ναι, είναι διαδεδομένος, έστω και ζεστός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κυκλοφορεί ναι, ως instant coffee (στιγμιαίος). Αν είναι διαδεδομένος, πόσο και σε ποιές χώρες, δεν το ξέρω Edit: http://www.washingtonpost.com/news/wonkblog/wp/2014/07/14/almost-half-of-the-world-actually-prefers-instant-coffee/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κυκλοφορεί ναι, ως instant coffee (στιγμιαίος). Αν είναι διαδεδομένος, πόσο και σε ποιές χώρες, δεν το ξέρω Edit: http://www.washingtonpost.com/news/wonkblog/wp/2014/07/14/almost-half-of-the-world-actually-prefers-instant-coffee/ Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα πως θα ήταν καλύτερα να πληρώσω; Με paypal, ή με τραπεζική κατάθεση; (το δεύτερο θα το κάνω μέσω e-banking από την ίδια τράπεζα οπότε νομίζω είναι πανεύκολο και χωρίς προμήθεια -δε το έχω ξανακάνει- ) Συγκεκριμένα αφορά το κατάστημα digitalmaster. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα πως θα ήταν καλύτερα να πληρώσω; Με paypal, ή με τραπεζική κατάθεση; (το δεύτερο θα το κάνω μέσω e-banking από την ίδια τράπεζα οπότε νομίζω είναι πανεύκολο και χωρίς προμήθεια -δε το έχω ξανακάνει- ) Συγκεκριμένα αφορά το κατάστημα digitalmaster. Ευχαριστώ Η άποψή μου είναι ότι η αντικαταβολή είναι η καλύτερη μέθοδος,πληρώνεις κατά τη παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η άποψή μου είναι ότι η αντικαταβολή είναι η καλύτερη μέθοδος,πληρώνεις κατά τη παραλαβή. Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο... Αν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο νομίζω δεν έχει διαφορά όπως και να πληρώσεις (μιλάω για paypal ή τραπεζική μεταφορά με τη λογική να μη σου δεσμεύσουν τα λεφτά για καιρό περιμένοντας το προϊόν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σκεφτόμουν για κατάθεση για αυτό το λόγο που λες επειδη πρέπει να είναι ολίγον βλάκες οι τυπάδες εκεί μιας και την περασμένη Δευτέρα που τους ρώτησα μου είπαν ότι όπως λένε στη σελίδα στα διαθέσιμα προϊόντα αποστολή γίνεται σε 5-6 εργάσιμες, αλλά τώρα λέει θα ξαναστέλνανε στις 30 του μηνός άρα 7 εργάσιμες. (από την Δευτέρα που τους ρώτησα) Τέσπα θα μιλήσω με αυτούς αύριο και θα δω. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σκεφτόμουν για κατάθεση για αυτό το λόγο που λες επειδη πρέπει να είναι ολίγον βλάκες οι τυπάδες εκεί μιας και την περασμένη Δευτέρα που τους ρώτησα μου είπαν ότι όπως λένε στη σελίδα στα διαθέσιμα προϊόντα αποστολή γίνεται σε 5-6 εργάσιμες, αλλά τώρα λέει θα ξαναστέλνανε στις 30 του μηνός άρα 7 εργάσιμες. (από την Δευτέρα που τους ρώτησα) Τέσπα θα μιλήσω με αυτούς αύριο και θα δω. Ευχαριστώ! Την αντικαταβολή τη χρεώνουν 5€; Συνήθως γύρω στα 2€ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Την αντικαταβολή τη χρεώνουν 5€; Συνήθως γύρω στα 2€ είναι Yeap! Δωρεαν μεταφορικα ειτε με ACS ειτε με μεταφορικη εταιρια, αλλα αντικαταβολη 5€. Ασε που δε δινουν επιλογη για παραδοση σε καταστημα ACS αν και πιστευω αν τους το ζητησω δεν εχουν λογο να μη το κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Yeap! Δωρεαν μεταφορικα ειτε με ACS ειτε με μεταφορικη εταιρια, αλλα αντικαταβολη 5€. Ασε που δε δινουν επιλογη για παραδοση σε καταστημα ACS αν και πιστευω αν τους το ζητησω δεν εχουν λογο να μη το κανουν. Τη χρέωση της αντικαταβολής δεν θα τη γλιτώσεις όμως έχω την εντύπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο... Ο λόγος είναι ότι αν προ-πληρώσεις εσύ έχεις το ζόρι που περιμένεις να παραλάβεις. Προπλήρωσα κάποτε "ετοιμοπαράδοτο" και περίμενα 2 βδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τη χρέωση της αντικαταβολής δεν θα τη γλιτώσεις όμως έχω την εντύπωση Ναι λογικό είναι απλά δε με βολεύει να έρθει σπίτι! Και πάλι θα προπληρώσω αμα ειναι. Ο λόγος είναι ότι αν προ-πληρώσεις εσύ έχεις το ζόρι που περιμένεις να παραλάβεις. Προπλήρωσα κάποτε "ετοιμοπαράδοτο" και περίμενα 2 βδομάδες. Ναι είναι κι αυτό μία άποψη. Αν ζητησω ακυρωση ομως αμα κανουν κατι τετοιο; Anyway υποτιθεται πως ηταν συντομη ερωτηση και τελικα πιασαμε συζητηση Μη φαμε παντοφλα φοβαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις