groot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παίδες... site από Ελλάδα που να στέλνει καπνά στο εξωτερικό; Κάποιος; Κανείς; Anyone;
Iris_89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το μαγαζι του μπρακουλια. Εχει φθηνα κουστουμια κτλπ Κορυδαλλο ειναι το μαγαζι πλατεια ελευθεριας κοντα στα mikel Σε ευχαριστώ! 1
scullyist Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παίδες... site από Ελλάδα που να στέλνει καπνά στο εξωτερικό; Κάποιος; Κανείς; Anyone; Δηλαδή γκούγκλαρες και δεν βρήκες; Nα ένα (τυχαία επιλογή, δεν ξερω τι φρούτα είναι) 1
groot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δηλαδή γκούγκλαρες και δεν βρήκες; Nα ένα (τυχαία επιλογή, δεν ξερω τι φρούτα είναι) Κι όμως... googlαρα και δεν βρήκα! Thnx! 1
Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στα παπουτσια saucony triumph, πως ακριβως προφερεται η λεξη στα Ελληνικα;
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Στα παπουτσια saucony triumph, πως ακριβως προφερεται η λεξη στα Ελληνικα; Αν κατάλαβα καλά... "Σοο(υ)κονη τραηαμφ"
Luxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω τα ελεγα τοσο καιρο : σαουκόνη τρίουμφ.. Ο τονισμος που παει; Το 'υ' γιατι ειναι σε παρενθεση;
Iris_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω τα ελεγα τοσο καιρο : σαουκόνη τρίουμφ.. Ο τονισμος που παει; Το 'υ' γιατι ειναι σε παρενθεση; Σόουκονη τράηαμφ. Το υ είναι αθόρυβο, εξαρτάται την προφορά που έχει ο καθένας.
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Χαζοαπορία...ο νες καφέ κυκλοφορεί κανονικά στις άλλες χώρες; (τον βρίσκεις εύκολα στο σούπερ μάρκετ δηλαδή. Αν ναι, είναι διαδεδομένος, έστω και ζεστός;
saxos55 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κυκλοφορεί ναι, ως instant coffee (στιγμιαίος). Αν είναι διαδεδομένος, πόσο και σε ποιές χώρες, δεν το ξέρω Edit: http://www.washingtonpost.com/news/wonkblog/wp/2014/07/14/almost-half-of-the-world-actually-prefers-instant-coffee/
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κυκλοφορεί ναι, ως instant coffee (στιγμιαίος). Αν είναι διαδεδομένος, πόσο και σε ποιές χώρες, δεν το ξέρω Edit: http://www.washingtonpost.com/news/wonkblog/wp/2014/07/14/almost-half-of-the-world-actually-prefers-instant-coffee/ Ευχαριστώ!
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα πως θα ήταν καλύτερα να πληρώσω; Με paypal, ή με τραπεζική κατάθεση; (το δεύτερο θα το κάνω μέσω e-banking από την ίδια τράπεζα οπότε νομίζω είναι πανεύκολο και χωρίς προμήθεια -δε το έχω ξανακάνει- ) Συγκεκριμένα αφορά το κατάστημα digitalmaster. Ευχαριστώ
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα πως θα ήταν καλύτερα να πληρώσω; Με paypal, ή με τραπεζική κατάθεση; (το δεύτερο θα το κάνω μέσω e-banking από την ίδια τράπεζα οπότε νομίζω είναι πανεύκολο και χωρίς προμήθεια -δε το έχω ξανακάνει- ) Συγκεκριμένα αφορά το κατάστημα digitalmaster. Ευχαριστώ Η άποψή μου είναι ότι η αντικαταβολή είναι η καλύτερη μέθοδος,πληρώνεις κατά τη παραλαβή.
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η άποψή μου είναι ότι η αντικαταβολή είναι η καλύτερη μέθοδος,πληρώνεις κατά τη παραλαβή. Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο...
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά μη τους χαρίσω 5€ χωρίς λόγο... Αν το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο νομίζω δεν έχει διαφορά όπως και να πληρώσεις (μιλάω για paypal ή τραπεζική μεταφορά με τη λογική να μη σου δεσμεύσουν τα λεφτά για καιρό περιμένοντας το προϊόν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις