Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου θύμισες μικρός που δεν μπορούσα να καταλάβω πότε ένας δρόμος είναι ανηφόρα και πότε κατηφόρα.... :D

ή πότε ήταν αριστερά και πότε δεξιά.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα συμβατά μελάνια που βλέπω στο σκρουτζ ειναι οκ με τους εκτυπωτες;

έχω hp officejet 6310

Είναι ανάλογα τα μελάνια και τον εκτυπωτή...εγώ έβαζα σε ένα lexmark και όλο θέματα είχα. Τα σταμάτησα και παίρνω αυθεντικά

• Like 1
Δημοσ.

τα συμβατά μελάνια που βλέπω στο σκρουτζ ειναι οκ με τους εκτυπωτες;

έχω hp officejet 6310

φιλενάδα τον ίδιο εκτυπωτή - πολυμηχανημα έχουμε.

Κοίτα τα συμβατά δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα κάνουν δουλειά. Στα hp μαζί με το μελάνι αλλάζει και το τσιπακι και κάπου μπορεί να φάει κόλλημα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας! Εχω καποιες αποριες σχετικα με διπλωμα οδηγησης μηχανης ! προσπαθησα να βρω κατι αντιστοιχο στο φορουμ αλλα δεν τα καταφερα! Λοιπον, ειμαι 17 χρονων και κλεινω τα 18  στις 10 Ιανουαριου του 2016.. επειδη ομως διαβαζω για τις πανελληνιες εξετασεις θα ηθελα να βγαλω το διπλωμα οσο το δυνατον το γρηγοροτερο διοτι μετα αρχιζει το πολυ το διαβασμα.. εχω και  προβλημα κυκλοφοριας ... 125 κυβικων για να κανω τις δουλειες μου εντος της πολης! Εαν γνωριζει καποιος,θα μπορουσα παρω τα σηματα κανοντας καρτελα για 50 κυβικα ; ετσι ωστε να το παρω κατευθειαν εντος του Γεναρη; Διαφορετικα ποσο θα καθυστερησει η καρτελα για να βγαλω διπλωμα; 

ευχαριστω για το χρονο σαςς  :-D

Επεξ/σία από NIKOLAOSpau98
Δημοσ.

Καλησπερα σας! Εχω καποιες αποριες σχετικα με διπλωμα οδηγησης μηχανης ! προσπαθησα να βρω κατι αντιστοιχο στο φορουμ αλλα δεν τα καταφερα! Λοιπον, ειμαι 17 χρονων και κλεινω τα 18  στις 10 Ιανουαριου του 2016.. επειδη ομως διαβαζω για τις πανελληνιες εξετασεις θα ηθελα να βγαλω το διπλωμα οσο το δυνατον το γρηγοροτερο διοτι μετα αρχιζει το πολυ το διαβασμα.. εχω και  προβλημα κυκλοφοριας ... 125 κυβικων για να κανω τις δουλειες μου εντος της πολης! Εαν γνωριζει καποιος,θα μπορουσα παρω τα σηματα κανοντας καρτελα για 50 κυβικα ; ετσι ωστε να το παρω κατευθειαν εντος του Γεναρη; Διαφορετικα ποσο θα καθυστερησει η καρτελα για να βγαλω διπλωμα; 

ευχαριστω για το χρονο σαςς  :-D

http://www.insomnia.gr/topic/573737-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%89-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%BD-%CF%84%CE%B1-18/?hl=%2Bpa0ki&do=findComment&comment=54092829

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος μαγαζιά με (πολύ) καλές τιμές σε κοστούμια? Κυρίως σε δυτικά προάστια. Βλέπω κάτι τιμές 400+ και προβληματίζομαι :P

Δημοσ.

Το μαγαζι του μπρακουλια.

Εχει φθηνα κουστουμια κτλπ

Κορυδαλλο ειναι το μαγαζι πλατεια ελευθεριας κοντα στα mikel

Σε ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παίδες... site από Ελλάδα που να στέλνει καπνά στο εξωτερικό;

Κάποιος; Κανείς; Anyone;

Δηλαδή γκούγκλαρες και δεν βρήκες; ένα (τυχαία επιλογή, δεν ξερω τι φρούτα είναι)

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή γκούγκλαρες και δεν βρήκες; ένα (τυχαία επιλογή, δεν ξερω τι φρούτα είναι)

Κι όμως... googlαρα και δεν βρήκα! Thnx!

• Like 1
Δημοσ.

Στα παπουτσια saucony triumph, πως ακριβως προφερεται η λεξη στα Ελληνικα;

Αν κατάλαβα καλά... "Σοο(υ)κονη τραηαμφ"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...