kalogeros Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, πριν 1-2 εβδομάδες έκανε ο αποκωδικοποιητής της Nova update το λογισμικό του. Το καινούριο λογισμικό έχει πολλά bugs και του λείπουν αρκετές χρησιμες λειτουργίες που είχε το προηγούμενο. Ξέρει κανείς αν και με ποιον τρόπο μπορώ να επαναφέρω το παλιό;
.::NikoS::. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα οκ με τις κάρτες στο άμαζον δηλαδή; Ελα ντε; Περασα την καρτα χωρις προβλημα, εκανα την παραγγελια και τωρα να δω αν θα γινει η χρεωση... Στο support του co.uk μου ειπαν οτι αφου περνιεται η καρτα, αν ολοκληρωθει η παραγγελια τοτε δεν υπαρχει προβλημα γιατι τα λεφτα δεσμευονται κι ας μην υπαρχει χρεωση (αν και δε βλεπω να δεσμευτηκαν αλλα τελος παντων) 1
Silverage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Yeap το amazon.es εννοω και ειπα να ρισκαρω και παραγγειλα τελικα. Για να δουμε! Βρηκα τις καλυτερες τιμες σε σχεση με τα υπολοιπα απλα δεν εχω ξαναακουσε καποιον να αγοραζει απο εκει και ανησυχησα. Thanks! Έχω παραγγείλει διάφορα απο εκεί, έχει τις πιο φθηνές τιμές απο τα amazon. 1
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω παραγγείλει διάφορα απο εκεί, έχει τις πιο φθηνές τιμές απο τα amazon. Εγώ κάθε φορά τα κοιτάζω όλα...άλλες φορές πετυχαίνω καλύτερες τιμές στο ιταλικό, άλλες στο γαλλικό κλπ
Elysian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αμα ξερετε ποσο κανει περιπου ανοιγμα μιας δευτερης κλειδαριας ασφαλειας που ειναι λιγο ποιο πανω απο την κανονικη το ειδα σε μια πορτα . (και αν ξερερετε καποιον αθηνα οικονομικο ευχαριστω)
groot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα καλό και αξιόπιστι site για αγορές tobacco και παράδοση σε Β. Ευρώπη και δη σε αυτή από τις 3ς που δεν έχει σνους; Επίσης, είτε κάποιο ελληνικό κατάστημα που να στέλνει εξωτερικό καπνά ή κάποιον καπνό σαν τον craven;
Liverpool89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω 500 mb στην καρτα μου για ιντερνετ μπαινω με 4g , η καρτα μου απο 8€+ πηγε 5€ σε διαστημα τριων ημερων. Τηλεφωνα εχω δωρεαν προς ολους δεν παιιζει να χρεωθηκα απο κει, τρωει το 4g επιπλεον καρτα; Ξαναεβαλα καρτα απο το πρωι το υπολοιπο μου που χα 5€ πηγε 1€. Πηρα τηλεφωνο στην vodafone μου ειπανε οτι καποια υπηρεσια ίντερνετ μου τρωει 2,99€ με το ονομα file cloud καπως ετσι,την απενεργοποιησε ο υπαλληλος, υπηρεσια τριτων ειναι μου τονισε, εγω δεν ενεεργοποιησα κατι τετοιο. Τι μπορει να παιζει; Πως μπορεσανε να μου την απενεργοποιησουν αλλα να μην ειναι ενεργοποιημένη απο τους ιδιους. Τα χει παθει κανεις αυτο;
kalogeros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, πριν 1-2 εβδομάδες έκανε ο αποκωδικοποιητής της Nova update το λογισμικό του. Το καινούριο λογισμικό έχει πολλά bugs και του λείπουν αρκετές χρησιμες λειτουργίες που είχε το προηγούμενο. Ξέρει κανείς αν και με ποιον τρόπο μπορώ να επαναφέρω το παλιό; Κανείς??????????
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορείς να επαναφέρεις το παλιό παρα μόνο αν πας στο service και εχει ξεμείνει κανενας αποκωδικοποιητής με το παλιό λογισμικό.
Ison_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μπερδευτεί με τις παρακάτω εκφράσεις: ανεβαίνω/κατεβαίνω τη λεωφόρο ανεβαίνω/κατεβαίνω στην τάδε περιοχή ανεβαίνω/κατεβαίνω στο δείνα νησί Ποια κατεύθυνση επηρεάζει ποιο ρήμα θα χρησιμοποιήσουμε;
tony81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Στην πλειοψηφία νομίζω παίζει ο κανόνας βορρας-νοτος. Πολλές φορές βέβαια λέμε ανεβαίνω Αθήνα κ ας είμαστε βόρεια 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μπερδευτεί με τις παρακάτω εκφράσεις: ανεβαίνω/κατεβαίνω τη λεωφόρο ανεβαίνω/κατεβαίνω στην τάδε περιοχή ανεβαίνω/κατεβαίνω στο δείνα νησί Ποια κατεύθυνση επηρεάζει ποιο ρήμα θα χρησιμοποιήσουμε; Το προς τα που πας νομίζω! Δηλαδή, αν είσαι Κρήτη θα πεις ανεβαίνω Θεσσαλονίκη πχ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Στην πλειοψηφία νομίζω παίζει ο κανόνας βορρας-νοτος. Πολλές φορές βέβαια λέμε ανεβαίνω Αθήνα κ ας είμαστε βόρεια Είναι επειδή ανεβαίνει το επίπεδο trololol 1
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μπερδευτεί με τις παρακάτω εκφράσεις: ανεβαίνω/κατεβαίνω τη λεωφόρο ανεβαίνω/κατεβαίνω στην τάδε περιοχή ανεβαίνω/κατεβαίνω στο δείνα νησί Ποια κατεύθυνση επηρεάζει ποιο ρήμα θα χρησιμοποιήσουμε; Μου θύμισες μικρός που δεν μπορούσα να καταλάβω πότε ένας δρόμος είναι ανηφόρα και πότε κατηφόρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις