Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το skype φαίνεται να λειτουργεί σωστά σ' εσάς; Σε δύο p.c. που έχω, ένα με win 7 κι ένα με xp, έχει την ίδια παλαβή συμπεριφορά από το πρωί: Μετά την εκκίνηση των windows, παραμένει συνεχώς στη φάση «πραγματοποιείται σύνδεση», χωρίς όμως να συνδέεται. Σε αμφότερα τα μηχανήματα, είναι ρυθμισμένο το να ξεκινάει το skype απευθείας σε κατάσταση «συνδεδεμένο»... 

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το skype φαίνεται να λειτουργεί σωστά σ' εσάς; Σε δύο p.c. που έχω, ένα με win 7 κι ένα με xp, έχει την ίδια παλαβή συμπεριφορά από το πρωί: Μετά την εκκίνηση των windows, παραμένει συνεχώς στη φάση «πραγματοποιείται σύνδεση», χωρίς όμως να συνδέεται. Σε αμφότερα τα μηχανήματα, είναι ρυθμισμένο το να ξεκινάει το skype απευθείας σε κατάσταση «συνδεδεμένο»... 

Check it out..... :-D

http://thenextweb.com/apps/2015/09/21/monday-monday/  

• Like 1
Δημοσ.

Θελω να αλλαξω οθόνη και digitizer σε iphone 5. Ειδα καποια βιντεο και ειναι σχετικα ευκολο. Στο σκρουτζ βρίσκω τιμές απο 55 εως 105. Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιότητα. Αλλα ως προς τι? Πχ πιο μικρη αναλυση? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια οσον αφορα το ανταλλακτικο?

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω οθόνη και digitizer σε iphone 5. Ειδα καποια βιντεο και ειναι σχετικα ευκολο. Στο σκρουτζ βρίσκω τιμές απο 55 εως 105. Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιότητα. Αλλα ως προς τι? Πχ πιο μικρη αναλυση? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια οσον αφορα το ανταλλακτικο?

Η ανάλυση είναι η ίδια. Η πιο σημαντική διαφορά είναι στην αντοχή. Αλλά από τη στιγμή που και η αυθεντική σπάει μην πας στην ακριβότερη...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα μου εχει σπάσει μονο το μπροστινο γυαλι και οχι η οθονη. Εχω το γυαλι σαν αναταλλακτικο αλλα ειδα οτι ειναι αρκετά δυσκολο να αποκολληθει απο την οθονη. Και επειδη ειδα οτι το ανταλλακτικο που ειναι 2 σε 1, ειναι πολυ πιο ευκολο (αλλα και σημαντικά πιο ακριβο) για αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Βασικα μου εχει σπάσει μονο το μπροστινο γυαλι και οχι η οθονη. Εχω το γυαλι σαν αναταλλακτικο αλλα ειδα οτι ειναι αρκετά δυσκολο να αποκολληθει απο την οθονη. Και επειδη ειδα οτι το ανταλλακτικο που ειναι 2 σε 1, ειναι πολυ πιο ευκολο (αλλα και σημαντικά πιο ακριβο) για αυτο ρωταω.

Πάρε το σετ, μην μπλέκεις με ξεκολλήματα κλπ. Είναι αρκετά φτηνά πλέον, με 50-60 ευρώ θα πάρεις μια χαρά οθόνη. Δεν θα καταλάβεις διαφορά

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω επισυναψη φωτογραφιας σε απαντηση σε μηνυμα εδω μεσα?

Πας στις περισσότερες επιλογές απάντησης κι εκεί έχει επιλογή για επισύναψη και προσθήκη σε μήνυμα

Δημοσ.

Αν αγοράσω από το amazon Ισπανίας, δεν περνάει τελωνείο έτσι δεν είναι; Επειδή δε βλέπω να το προτιμάει κανείς για αγορές...

Δημοσ.

Αγγλίας εννοείς

Ισπανίας, εννοεί.

Πέρα από το Αγγλικό και το Γερμανικό, υπάρχει και Ισπανικό, Ιταλικό, Γαλλικό στας Ευρώπας.

Αν αγοράσω από το amazon Ισπανίας, δεν περνάει τελωνείο έτσι δεν είναι; Επειδή δε βλέπω να το προτιμάει κανείς για αγορές...

Σωστά, από Ευρώπη δεν παίζει θέμα τελωνείου.

Δημοσ.

Yeap το amazon.es εννοω και ειπα να ρισκαρω και παραγγειλα τελικα. Για να δουμε! Βρηκα τις καλυτερες τιμες σε σχεση με τα υπολοιπα απλα δεν εχω ξαναακουσε καποιον να αγοραζει απο εκει και ανησυχησα. Thanks!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...