Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα μου εχει σπάσει μονο το μπροστινο γυαλι και οχι η οθονη. Εχω το γυαλι σαν αναταλλακτικο αλλα ειδα οτι ειναι αρκετά δυσκολο να αποκολληθει απο την οθονη. Και επειδη ειδα οτι το ανταλλακτικο που ειναι 2 σε 1, ειναι πολυ πιο ευκολο (αλλα και σημαντικά πιο ακριβο) για αυτο ρωταω.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα μου εχει σπάσει μονο το μπροστινο γυαλι και οχι η οθονη. Εχω το γυαλι σαν αναταλλακτικο αλλα ειδα οτι ειναι αρκετά δυσκολο να αποκολληθει απο την οθονη. Και επειδη ειδα οτι το ανταλλακτικο που ειναι 2 σε 1, ειναι πολυ πιο ευκολο (αλλα και σημαντικά πιο ακριβο) για αυτο ρωταω.

Πάρε το σετ, μην μπλέκεις με ξεκολλήματα κλπ. Είναι αρκετά φτηνά πλέον, με 50-60 ευρώ θα πάρεις μια χαρά οθόνη. Δεν θα καταλάβεις διαφορά

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω επισυναψη φωτογραφιας σε απαντηση σε μηνυμα εδω μεσα?

Πας στις περισσότερες επιλογές απάντησης κι εκεί έχει επιλογή για επισύναψη και προσθήκη σε μήνυμα

Δημοσ.

Αν αγοράσω από το amazon Ισπανίας, δεν περνάει τελωνείο έτσι δεν είναι; Επειδή δε βλέπω να το προτιμάει κανείς για αγορές...

Δημοσ.

Αγγλίας εννοείς

Ισπανίας, εννοεί.

Πέρα από το Αγγλικό και το Γερμανικό, υπάρχει και Ισπανικό, Ιταλικό, Γαλλικό στας Ευρώπας.

Αν αγοράσω από το amazon Ισπανίας, δεν περνάει τελωνείο έτσι δεν είναι; Επειδή δε βλέπω να το προτιμάει κανείς για αγορές...

Σωστά, από Ευρώπη δεν παίζει θέμα τελωνείου.

Δημοσ.

Yeap το amazon.es εννοω και ειπα να ρισκαρω και παραγγειλα τελικα. Για να δουμε! Βρηκα τις καλυτερες τιμες σε σχεση με τα υπολοιπα απλα δεν εχω ξαναακουσε καποιον να αγοραζει απο εκει και ανησυχησα. Thanks!

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με αγορες απο eBay.Βρηκα εναν ssd Samsung evo,και θελω να ρωτησω τι φαση παιζει με καληψη απο θεμα εγγυησης στην Ελλαδα?? Δηλ αν τον παρω θα εχω εγγυηση η οχι??

• Moderators
Δημοσ.

Πως μπορω να βγαλω αχρηστες εφαρμογες συστηματος απο το κινητο χωρις να ναι ρουταρισμενο;

Huawei p8lite

Δεν μπορείς.

• Like 1
Δημοσ.

Yeap το amazon.es εννοω και ειπα να ρισκαρω και παραγγειλα τελικα. Για να δουμε! Βρηκα τις καλυτερες τιμες σε σχεση με τα υπολοιπα απλα δεν εχω ξαναακουσε καποιον να αγοραζει απο εκει και ανησυχησα. Thanks!

Όλα οκ με τις κάρτες στο άμαζον δηλαδή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...