Pa0ki Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Στην εποχή μου, είχε βιβλιοπωλεία και μεταχειρο στη Μασσαλίας και Σόλωνος γύρω απο τη νομική και σε διάφορα στενάκια χαμηλά στη σολωνος προς τα εξαρχεια. Δεν ξέρω τι από ολα αυτα εχει απομείνει ανοιχτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κάθε περίπτωση, μονό αριθμό και σωστό χρώμα. Μονό λες? Θέλω να μπλέξω το 2,16,26 με κάποιο τρόπο σε φάση 26 άσπρα 2 ροζ/κόκκινα...όχι και τα 3 απαραίτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ο κανόνας λέει μονό, ζυγά μπαίνουν σε κηδείες και μνημόσυνα. Άμα θες να γιολάρεις όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πρώτη φορά το ακούω αλλά θα το εφαρμόσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ^κι εγώ έτσι ήξερα, αλλά εδώ -ΗΠΑ- ολα τα ανθοπωλεία τα πουλούν ή ζυγά ή λίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Φάε κάναν κροκόδειλα deepfried εσύ και άσε την κουλτούρα στους Ευρωπαίους φίλε. #μνημόνιο #μέρκελ #γηεαχ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τα σποιλερ μέσα από την εφαρμογή του ινσομνια δε γίνεται να τα ανοίγουμε ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέσα από την εφαρμογή πολλά δεν μπορείς να κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 βρεχει τωρα θεσ/νικη? ή το παει για βροχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το skype φαίνεται να λειτουργεί σωστά σ' εσάς; Σε δύο p.c. που έχω, ένα με win 7 κι ένα με xp, έχει την ίδια παλαβή συμπεριφορά από το πρωί: Μετά την εκκίνηση των windows, παραμένει συνεχώς στη φάση «πραγματοποιείται σύνδεση», χωρίς όμως να συνδέεται. Σε αμφότερα τα μηχανήματα, είναι ρυθμισμένο το να ξεκινάει το skype απευθείας σε κατάσταση «συνδεδεμένο»... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το skype φαίνεται να λειτουργεί σωστά σ' εσάς; Σε δύο p.c. που έχω, ένα με win 7 κι ένα με xp, έχει την ίδια παλαβή συμπεριφορά από το πρωί: Μετά την εκκίνηση των windows, παραμένει συνεχώς στη φάση «πραγματοποιείται σύνδεση», χωρίς όμως να συνδέεται. Σε αμφότερα τα μηχανήματα, είναι ρυθμισμένο το να ξεκινάει το skype απευθείας σε κατάσταση «συνδεδεμένο»... Check it out..... http://thenextweb.com/apps/2015/09/21/monday-monday/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Check it out..... http://thenextweb.com/apps/2015/09/21/monday-monday/ ...όλα τα ξέρεις πονηρούλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ...όλα τα ξέρεις πονηρούλη! Υπάρχει και σχετικό θέμα πλέον http://www.insomnia.gr/topic/582924-προβλήματα-σύνδεσης-αντιμετωπίζει-το-skype/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να αλλαξω οθόνη και digitizer σε iphone 5. Ειδα καποια βιντεο και ειναι σχετικα ευκολο. Στο σκρουτζ βρίσκω τιμές απο 55 εως 105. Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιότητα. Αλλα ως προς τι? Πχ πιο μικρη αναλυση? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια οσον αφορα το ανταλλακτικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να αλλαξω οθόνη και digitizer σε iphone 5. Ειδα καποια βιντεο και ειναι σχετικα ευκολο. Στο σκρουτζ βρίσκω τιμές απο 55 εως 105. Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιότητα. Αλλα ως προς τι? Πχ πιο μικρη αναλυση? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια οσον αφορα το ανταλλακτικο? Η ανάλυση είναι η ίδια. Η πιο σημαντική διαφορά είναι στην αντοχή. Αλλά από τη στιγμή που και η αυθεντική σπάει μην πας στην ακριβότερη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις