Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην εποχή μου, είχε βιβλιοπωλεία και μεταχειρο στη Μασσαλίας και Σόλωνος γύρω απο τη νομική και σε διάφορα στενάκια χαμηλά στη σολωνος προς τα εξαρχεια. Δεν ξέρω τι από ολα αυτα εχει απομείνει ανοιχτό.

0C4C505DCD1146287660424433664_35ff5d70a8

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε κάθε περίπτωση, μονό αριθμό και σωστό χρώμα.

Μονό λες? Θέλω να μπλέξω το 2,16,26 με κάποιο τρόπο σε φάση 26 άσπρα 2 ροζ/κόκκινα...όχι και τα 3 απαραίτητα 

Το skype φαίνεται να λειτουργεί σωστά σ' εσάς; Σε δύο p.c. που έχω, ένα με win 7 κι ένα με xp, έχει την ίδια παλαβή συμπεριφορά από το πρωί: Μετά την εκκίνηση των windows, παραμένει συνεχώς στη φάση «πραγματοποιείται σύνδεση», χωρίς όμως να συνδέεται. Σε αμφότερα τα μηχανήματα, είναι ρυθμισμένο το να ξεκινάει το skype απευθείας σε κατάσταση «συνδεδεμένο»... 

• Like 1

Το skype φαίνεται να λειτουργεί σωστά σ' εσάς; Σε δύο p.c. που έχω, ένα με win 7 κι ένα με xp, έχει την ίδια παλαβή συμπεριφορά από το πρωί: Μετά την εκκίνηση των windows, παραμένει συνεχώς στη φάση «πραγματοποιείται σύνδεση», χωρίς όμως να συνδέεται. Σε αμφότερα τα μηχανήματα, είναι ρυθμισμένο το να ξεκινάει το skype απευθείας σε κατάσταση «συνδεδεμένο»... 

Check it out..... :-D

http://thenextweb.com/apps/2015/09/21/monday-monday/  

• Like 1

Θελω να αλλαξω οθόνη και digitizer σε iphone 5. Ειδα καποια βιντεο και ειναι σχετικα ευκολο. Στο σκρουτζ βρίσκω τιμές απο 55 εως 105. Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιότητα. Αλλα ως προς τι? Πχ πιο μικρη αναλυση? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια οσον αφορα το ανταλλακτικο?

Θελω να αλλαξω οθόνη και digitizer σε iphone 5. Ειδα καποια βιντεο και ειναι σχετικα ευκολο. Στο σκρουτζ βρίσκω τιμές απο 55 εως 105. Καταλαβαινω οτι θα υπαρχει καποια διαφορα στην ποιότητα. Αλλα ως προς τι? Πχ πιο μικρη αναλυση? Εχει κανεις αναλογη εμπειρια οσον αφορα το ανταλλακτικο?

Η ανάλυση είναι η ίδια. Η πιο σημαντική διαφορά είναι στην αντοχή. Αλλά από τη στιγμή που και η αυθεντική σπάει μην πας στην ακριβότερη...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...