Valerie_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει γραμμή από το λιμανι της Θεσσαλονίκης απευθείας για Μυτιλήνη; δεν υπάρχει γραμμή από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για πουθενά. edit υπάρχει όμως πτήση με την astra airlines.
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 δεν υπάρχει γραμμή από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για πουθενά. edit υπάρχει όμως πτήση με την astra airlines. Τα κόψανε όλα;! Θυμάμαι ότι είχε κάποιες γραμμές πιο παλιά
Valerie_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Τα κόψανε όλα;! Θυμάμαι ότι είχε κάποιες γραμμές πιο παλιά Το υπουργείο έδωσε όλες τις επιδοτήσεις στην Καβάλα, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια για τα παραπάνω νησιά να πραγματοποιούνται μόνο από εκεί". Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρία δρομολόγια από Καβάλα προς Λήμνο- Μυτιλήνη- Χίο- Σάμο και άλλα τέσσερα προς Λήμνο- Αη Στράτη- Λαύριο. http://www.seleo.gr/seleo-tv/173472-oyte-ena-epivatiko-ploio-fetos-to-kalokairi-gia-ti-thessaloniki-kamia-syndesi-me-ta-nisia#.Vf5965flZxw πιο παλιά είχε και γραμμή Θεσσαλονίκη Κυκλάδες Κρήτη. σκατούλες τώρα. 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το υπουργείο έδωσε όλες τις επιδοτήσεις στην Καβάλα, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια για τα παραπάνω νησιά να πραγματοποιούνται μόνο από εκεί". Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρία δρομολόγια από Καβάλα προς Λήμνο- Μυτιλήνη- Χίο- Σάμο και άλλα τέσσερα προς Λήμνο- Αη Στράτη- Λαύριο. http://www.seleo.gr/seleo-tv/173472-oyte-ena-epivatiko-ploio-fetos-to-kalokairi-gia-ti-thessaloniki-kamia-syndesi-me-ta-nisia#.Vf5965flZxw πιο παλιά είχε και γραμμή Θεσσαλονίκη Κυκλάδες Κρήτη. σκατούλες τώρα. Ναι αυτό θυμάμαι! Νομίζω και Ρόδο. Άλλο που έκανε 2 μέρες να φτάσει....
allaboutjazz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Το υπουργείο έδωσε όλες τις επιδοτήσεις στην Καβάλα, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια για τα παραπάνω νησιά να πραγματοποιούνται μόνο από εκεί". Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρία δρομολόγια από Καβάλα προς Λήμνο- Μυτιλήνη- Χίο- Σάμο και άλλα τέσσερα προς Λήμνο- Αη Στράτη- Λαύριο. http://www.seleo.gr/seleo-tv/173472-oyte-ena-epivatiko-ploio-fetos-to-kalokairi-gia-ti-thessaloniki-kamia-syndesi-me-ta-nisia#.Vf5965flZxw πιο παλιά είχε και γραμμή Θεσσαλονίκη Κυκλάδες Κρήτη. σκατούλες τώρα. Aπο θεσσαλονικη προς Καβάλα; Σίγουρα κάτι θα χει αφου πήγε μια φίλη μου πρόσφατα απο θεσσαλονίκη προς μυτιλήνη απλώς δεν ξέρω αν πήγε από Θεσσαλονίκη -Καβάλα και μετά Μυτιλήνη.. Ναι αυτό θυμάμαι! Νομίζω και Ρόδο. Άλλο που έκανε 2 μέρες να φτάσει.... 2 ημέρες; Αυτά είναι δεν υπάρχει γραμμή από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για πουθενά. edit υπάρχει όμως πτήση με την astra airlines. Δεν μπορώ να πάω με αεροπλάνο δυστυχώς εχω να μεταφέρω αρκετά πραγματα
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θεσσαλονίκη-Ρόδος : 26 ώρες Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη : καμιά 23 ώρες Θεσσαλονίκη-Χανιά : 24 ώρες Το τελευταίο το 2006,τα αλλα δυο τέλη 90's. Καμπίνα,κυριλέ κλπ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από Adon1s 1
Valerie_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Aπο θεσσαλονικη προς Καβάλα; Σίγουρα κάτι θα χει αφου πήγε μια φίλη μου πρόσφατα απο θεσσαλονίκη προς μυτιλήνη απλώς δεν ξέρω αν πήγε από Θεσσαλονίκη -Καβάλα και μετά Μυτιλήνη.. πήγε οδικώς καβάλα μάλλον.
JohnConstantine Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες τερματισα το εβδομαδιαιο οριο αναληψεων μου την Παρασκευη. Απο Δευτερα ισχυει το νεο οριο η Πρεπει να παει παλι Παρασκευη για να κανω αναληψη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κάθε Σάββατο πέφτει το reset... Οπότε αν σηκώνεις από ΑΤΜ μπορείς και σήμερα, από ταμείο αναγκαστικά Δευτέρα....
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Οσες φορες ετυχε να ερθω προς Αθηναι μερια και ειδικα προς Μοναστηρακι,ειναι καθαρα για λογους βόλτας,καφε κλπ. Βγαίνοντας απο το μετρό στη πλατεία,τα αντικάδικα,παλαιοπωλεια,βιβλιοπωλεία κλπ που ειναι γνωστο οτι υπαρχουν εκει,σε ποιο σημειο ειναι βγαίνοντας ; Προς Θησείο;Προς Ψυρρή;
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Με το που βγαίνεις, αριστερά. Η έξοδος του μετρό στην πλατεία, είναι ακριβώς στην αρχή της Ηφαίστου. Τα παλιατζίδικα στην Αβυσσηνίας είναι επί αυτού του δρόμου, λίγο παρακάτω. Έχει και προς πάνω (προς Σύνταγμα) μαγαζιά, αλλά είναι πιο posh. Και φυσικά τριγύρω από εκεί, διάσπαρτα. 1
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Καταλαβα.Απαλα στην Ηφαιστου σαν εικονα θυμαμαι σουβενιραδικα ( i love athens,τσολιαδες,ελαιολαδα κλπ κλπ) και ξενερωσα που δεν εβρισκα τα περιβοητα παλιατζιδικα για να τσεκαρω κανα βιβλιο.</p>
Adon1s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Την εξελιξη των ειδων του Δαρβινου εψαχνα τοτε αλλά κλάϊν. Αμα ξανακατεβω θα δω, ετσι κ αλλοιως εχω 3-4 βιβλια που θελω να διαβασω πρωτα</p>
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Στην εποχή μου, είχε βιβλιοπωλεία και μεταχειρο στη Μασσαλίας και Σόλωνος γύρω απο τη νομική και σε διάφορα στενάκια χαμηλά στη σολωνος προς τα εξαρχεια. Δεν ξέρω τι από ολα αυτα εχει απομείνει ανοιχτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις