bluesattack Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδια εδω και ενα χρονο εχουν παρατημενο και στην κυριολεξια ξεχασμενο ενα nissan 350z και δεν εχει πινακιδες.το αμαξι ειναι σε κακα χαλια τα λαστιχα του,πενταβρωμικο και μες την κουτσουλια αλλα παρ ολα αυτα ειναι ενα φοβερο αμαξι με απειρες δυνατοτητες και καλο μοτερ.στο αμαξι αυτο εδω και ενα χρονο δεν εχει ερθει κανεις ουτε να το δει ουτε να ενδιαφερθει και σκεφτομαι να ψαξω τον ιδιοκτήτη να δω αν το θελει ο ανθρωπος και το παρατησε εκει(που ειναι παρανομο γιατι επρεπε χωρις πινακιδες να ειναι σε ενα ιδιοκτητο παρκινκ) αν δεν το θελει να μου το πουλησει εστω μην πηγαινει χαραμι τετοιο εργαλειο. Επισεις εστω ο αριθμος πλαισιου του δεν φαινεται ωστε να ψαξω πιανου ειναι...τι να κανω; πως να βρω που ανηκει; (να το σηκωσω με γερανο Danny εσυ ? 2
Adon1s Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Και τωρα λες γαμώτο,επρεπε να ειχαμε στην Ελλαδα εναν Χ-ζίμπιτ να κανει τα κουμάντα του</p> 1
giorgolavos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε 1
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε eflowers.gr αν και δεν το έχω δοκιμάσει
Iris_89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε Anthemionflowers.gr
Tempor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Εξεδωθη υπουργικη αποφαση για κατι που αφορα το ατομο μου. Εκανα αιτηση θεραπειας αλλα δεν αλλαξε κατι. Μπορω τωρα να καμω προσφυγη ή κατι αλλο για να αλλαξει;
ZELDA Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια σχετικά με το gmail επειδή προσπαθώ να φτιάξω φίλτρα και ετικέτες , θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μου φτιάξει το gmail γράφημα και τί εννοώ; Έχω φτιάξει ένα φίλτρο και την αντίστοιχη ετικέτα ώστε να καταλήγει Η εβδομαδιαία ενημέρωση της σελίδας μου απο το face-book , έχω την δυνατότητα να δω τα επιλεγμένα μηνύματα σαν γράφημα και με ποιο τρόπο; Το δευτερο ερώτημα αν φτιάξω της ρυθμίσεις και τα φίλτρα στο gmail.com , μπορώ να τα κάνω save και να τα περάσω π.χ στον Thunderbird ή οχι ;
tony81 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα; δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε Προσθετω, για τριαντάφυλλα πόσα να πάρω περίπου για ένα ωραίο μπουκέτο?
g_alkis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Προσθετω, για τριαντάφυλλα πόσα να πάρω περίπου για ένα ωραίο μπουκέτο? Ανάλογα την κουτσουκέλα που έκανες
black_field Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μια λάμπα LED αυτού του τύπου: Μου έπεσε κάτω και έσπασε το γυαλί. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω έτσι χωρίς γυαλί ή είναι επικίνδυνο; Είναι καινούργια ρε γμτ, δεν την έχω βγάλει ούτε απ'τη συσκευασία ακόμα...
Valerie_ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Προσθετω, για τριαντάφυλλα πόσα να πάρω περίπου για ένα ωραίο μπουκέτο? καμία 30άρια
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ερωτηση για τους λογιστες της παρεας (αν και θα υπαρξει επικοινωνια με λογιστη, αλλα για βγει μια πρωτη εικονα): Εστω ατομικη εμπορικη επιχειρηση που ανηκει στον Χ. Για να την μεταβιβασει ο Χ στον Ψ, υπαρχουν καποια εξοδα μεταβιβασης? Δηλ. για την ολη ιστορια ο Ψ θα πληρωσει κατι?
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 καμία 30άρια Σε κάθε περίπτωση, μονό αριθμό και σωστό χρώμα.
allaboutjazz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει γραμμή από το λιμανι της Θεσσαλονίκης απευθείας για Μυτιλήνη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις