Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εδω και ενα χρονο εχουν παρατημενο και στην κυριολεξια ξεχασμενο ενα nissan 350z και δεν εχει πινακιδες.το αμαξι ειναι σε κακα χαλια τα λαστιχα του,πενταβρωμικο και μες την κουτσουλια αλλα παρ ολα αυτα ειναι ενα φοβερο αμαξι με απειρες δυνατοτητες και καλο μοτερ.στο αμαξι αυτο εδω και ενα χρονο δεν εχει ερθει κανεις ουτε να το δει ουτε να ενδιαφερθει και σκεφτομαι να ψαξω τον ιδιοκτήτη να δω αν το θελει ο ανθρωπος και το παρατησε εκει(που ειναι παρανομο γιατι επρεπε χωρις πινακιδες να ειναι σε ενα ιδιοκτητο παρκινκ) αν δεν το θελει να μου το πουλησει εστω μην πηγαινει χαραμι τετοιο εργαλειο.

Επισεις εστω ο αριθμος πλαισιου του δεν φαινεται ωστε να ψαξω πιανου ειναι...τι να κανω; πως να βρω που ανηκει; (να το σηκωσω με γερανο ;) :P

Danny εσυ ?  :-)

• Like 2
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καποιο site που να στελνει λουλουδια εντος αττικης αμεσα;

δηλαδη παραγγελνω τωρα, πληρωνω με πιστωτικη και πανε

eflowers.gr αν και δεν το έχω δοκιμάσει

Δημοσ.

Anthemionflowers.gr

Δημοσ.

Εξεδωθη υπουργικη αποφαση για κατι που αφορα το ατομο μου. Εκανα αιτηση θεραπειας αλλα δεν αλλαξε κατι. Μπορω τωρα να καμω προσφυγη ή κατι αλλο για να αλλαξει;

Δημοσ.

Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια σχετικά με το gmail επειδή προσπαθώ να φτιάξω φίλτρα και ετικέτες , θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να μου φτιάξει το gmail γράφημα και τί εννοώ; Έχω φτιάξει ένα φίλτρο και την αντίστοιχη ετικέτα ώστε να καταλήγει Η εβδομαδιαία ενημέρωση της σελίδας μου απο το face-book , έχω την δυνατότητα να δω τα επιλεγμένα μηνύματα σαν γράφημα και με ποιο τρόπο;

Το δευτερο ερώτημα αν φτιάξω της ρυθμίσεις και τα φίλτρα στο gmail.com , μπορώ να τα κάνω save και να τα περάσω π.χ στον Thunderbird ή οχι ;

Δημοσ.

Προσθετω, για τριαντάφυλλα πόσα να πάρω περίπου για ένα ωραίο μπουκέτο?
Δημοσ.

Έχω μια λάμπα LED αυτού του τύπου:

images?q=tbn:ANd9GcQHvEWLBL9TMK5c1bozuiq

Μου έπεσε κάτω και έσπασε το γυαλί.  Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω έτσι χωρίς γυαλί ή είναι επικίνδυνο;  Είναι καινούργια ρε γμτ, δεν την έχω βγάλει ούτε απ'τη συσκευασία ακόμα...

• Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση για τους λογιστες της παρεας (αν και θα υπαρξει επικοινωνια με λογιστη, αλλα για βγει μια πρωτη εικονα): Εστω ατομικη εμπορικη επιχειρηση που ανηκει στον Χ. Για να την μεταβιβασει ο Χ στον Ψ, υπαρχουν καποια εξοδα μεταβιβασης? Δηλ. για την ολη ιστορια ο Ψ θα πληρωσει κατι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...