Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια εδω και ενα χρονο εχουν παρατημενο και στην κυριολεξια ξεχασμενο ενα nissan 350z και δεν εχει πινακιδες.το αμαξι ειναι σε κακα χαλια τα λαστιχα του,πενταβρωμικο και μες την κουτσουλια αλλα παρ ολα αυτα ειναι ενα φοβερο αμαξι με απειρες δυνατοτητες και καλο μοτερ.στο αμαξι αυτο εδω και ενα χρονο δεν εχει ερθει κανεις ουτε να το δει ουτε να ενδιαφερθει και σκεφτομαι να ψαξω τον ιδιοκτήτη να δω αν το θελει ο ανθρωπος και το παρατησε εκει(που ειναι παρανομο γιατι επρεπε χωρις πινακιδες να ειναι σε ενα ιδιοκτητο παρκινκ) αν δεν το θελει να μου το πουλησει εστω μην πηγαινει χαραμι τετοιο εργαλειο.

Επισεις εστω ο αριθμος πλαισιου του δεν φαινεται ωστε να ψαξω πιανου ειναι...τι να κανω; πως να βρω που ανηκει; (να το σηκωσω με γερανο;) :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι σε νοιάζει μωρέ. Στη χειρότερη βαρα ένα τηλέφωνο να έρθουν να το μαζέψουν αφού δεν έχει πινακίδες. Μπορεί να ψωφησε αυτός που να ξέρεις..

Καλά εγώ πήγαινε σε ένα ιδιαίτερο και σε μονοκατοικία (αδιάφορη, ασυντηρητη κτλ)μεσα παντα παρακαρισμενη corvette...δεν παίζει να την κουνουσε..

Και ένα άλλο κορυφαίο στην γειτονιά Plymouth με....τρέιλερ :D

Το θέμα δεν είναι να μαζέψουν αυτοί το θέμα ειναι να το μαζέψω εγω γιατί μου αρέσει και θελω να το παρω να το φτιαξω ;)

Ασε εχω σκεφτει πολλες φορες να το παρω αλλα δεν θελω μπλεξιματα με τον νομο η με τον (αν υπαρχει ακομα) νομιμο ιδιοκτήτη του

Νταξει τα βασικα θα μαζεψω. (Λαστιχα-λαδια-φιλτρα-αντλια-μπαταρια-μπουζι-δυναμο κλτπ που χαλανε σε ακινησια ;) ) μετα εχω σκοπο την τερατοποιηση του ;) ας ειναι καλα οι φιλοι και οι γνωστοι μου στο συγκεκριμενο χωρο

Ασε ας το παρω πρωτα η ας δω σε ποιον ανηκει και ας μου το πουλησει και ολα τα αλλα θα ερθουν νερακι

• Like 1

Ρε παιδια εδω και ενα χρονο εχουν παρατημενο και στην κυριολεξια ξεχασμενο ενα nissan 350z και δεν εχει πινακιδες.το αμαξι ειναι σε κακα χαλια τα λαστιχα του,πενταβρωμικο και μες την κουτσουλια αλλα παρ ολα αυτα ειναι ενα φοβερο αμαξι με απειρες δυνατοτητες και καλο μοτερ.στο αμαξι αυτο εδω και ενα χρονο δεν εχει ερθει κανεις ουτε να το δει ουτε να ενδιαφερθει και σκεφτομαι να ψαξω τον ιδιοκτήτη να δω αν το θελει ο ανθρωπος και το παρατησε εκει(που ειναι παρανομο γιατι επρεπε χωρις πινακιδες να ειναι σε ενα ιδιοκτητο παρκινκ) αν δεν το θελει να μου το πουλησει εστω μην πηγαινει χαραμι τετοιο εργαλειο.

Επισεις εστω ο αριθμος πλαισιου του δεν φαινεται ωστε να ψαξω πιανου ειναι...τι να κανω; πως να βρω που ανηκει; (να το σηκωσω με γερανο ;) :P

Με αφορμή αυτό το post, θέλω να κάνω και εγώ μια ερώτηση.

Στη γειτονιά μου κάποιος έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του σε δημόσιο χώρο, ενώ έχει παραδόσει πινακίδες. Αυτό απαγορεύεται. Εφόσον έχει παραδόσει πινακίδες, θα πρέπει να το έχει σε ιδιοτικό χώρο. Ακόμα χειρότερα, το έχει παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο. Πού κάνω καταγγελία για να το μαζέψουν; Στην τροχαία ή σε κάποια υπηρεσία του δήμου;

Εφόσον έχει παραδώσει πινακίδες το αυτοκίνητο πρέπει να το πάρει ο ίδιος και να το βάλει σε γκαράζ η σε πυλωτή μονιμα παρκαρισμενο.

Τωρα αν θες πας στον δημο και τον ενημερωνεις ωστε να του κολλησουν χαρτι ωστε να το μετακινησει αλλιως θα του το παρουν για παλιοσιδερα.αλλα πρωτα δες σε ποιον ανηκει και ενημερωσε τον ιδιο.αν σ λεει δεν το κουναω κτλπ πηγαινε στον δημο και πες ειναι παρατημενο πανω στο πεζοδρομιο.

Αν θες κατι πιο αμεσο πας αστυνομια και λες οτι ειναι πανω στο πεζοδρομιο και ερχεται η τροχαια και το μαζευει με γερανο.

• Like 1

Εφόσον έχει παραδώσει πινακίδες το αυτοκίνητο πρέπει να το πάρει ο ίδιος και να το βάλει σε γκαράζ η σε πυλωτή μονιμα παρκαρισμενο.

Τωρα αν θες πας στον δημο και τον ενημερωνεις ωστε να του κολλησουν χαρτι ωστε να το μετακινησει αλλιως θα του το παρουν για παλιοσιδερα.αλλα πρωτα δες σε ποιον ανηκει και ενημερωσε τον ιδιο.αν σ λεει δεν το κουναω κτλπ πηγαινε στον δημο και πες ειναι παρατημενο πανω στο πεζοδρομιο.

Αν θες κατι πιο αμεσο πας αστυνομια και λες οτι ειναι πανω στο πεζοδρομιο και ερχεται η τροχαια και το μαζευει με γερανο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν ήξερα ότι ο δήμος το παίρνει για παλιοσίδερα και είναι κρίμα να καταντήσει έτσι γιατί δεν πρέπει να είναι ούτε δεκαετίας.

Να ψάξω να βρω τίνος είναι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Αν είχε πινακίδες ίσως και και έμπαινα, αλλά τώρα σιγά μην αρχίσω να χτυπάω θυροτηλέφωνα. Κανα-δυο που ξέρω στη γειτονιά και μιλάμε τους ρώτησα πριν μερικούς μήνες και κανένας δεν ήξερε τίποτα. Τέσπα, θα δω τι μπορώ να κάνω με την τροχαία. Θενξ και πάλι.

Μιλα με μερικους μεγαλης ηλικιας που συνηθως αραζουν εξω και ξερουν τον κοσμο κτλπ αυτοι συνυθως ξερουν ποιανου ειναι το καθε αμαξι :)

Αφου δεν ειναι παλιο το αμαξι κριμα ειναι να παει για σκραπ. Αν ομως τελικως δεν τον βρεις κανε οτι νομιζεις εσυ σωστο.

Είχα μια παρόμοια συζήτηση στο δημαρχείο πριν τρια τέσσερα χρόνια και μου είχαν πει ότι κολλάνε το χαρτί για 45 μέρες αν δεν ενδιαφερθεί κανείς το περνουμε με τον Δήμο αφου ειναι ετοιμα τα χαρτια του βεβαια και μετά το πάνε για παλιοσίδερα λογω οτι τα παρατημενα ειναι εστιες μολυνσης,πιανουν απο κατω σκουπιδια κ.α

• Like 1

Η υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ είναι διαθέσιμη μόνο στα ΕΛΤΑ Courier; Θέλω να παραλάβω ένα δέμα 24 κιλά μέσω των απλών ελτα από Αθήνα. Πόσο θα μου κοστίσει να το πάρουν από ένα σπίτι στην Αθήνα και να το φέρουν στο γραφείο τους στο Αγρίνιο; Ξέρω πως η μεταφορά από το κατάστημα στην Αθήνα σε αυτό στο Αγρίνιο κοστίζει 12 ευρώ + 2,80 αντικαταβολή.

<p>Επειδή φετος δεν εκανα ουσιαστικά μπάνιο στη θάλασσα,επειδή ακόμα είμαι με ανεμιστήρα και κλιματιστικό.</p><p> </p><p>

Ξέρει κανείς αν τα μπητσόμπαρα προς Καλλικράτεια/Ηράκλεια έστω μέχρι Παλιούρι (Χαλκιδική) είναι ανοιχτά;<br />

Λέω Παρασκευή ή Σάββατο να πάω για καμια βουτιά.</p>

<p>Επειδή φετος δεν εκανα ουσιαστικά μπάνιο στη θάλασσα,επειδή ακόμα είμαι με ανεμιστήρα και κλιματιστικό.</p><p> </p><p>

Ξέρει κανείς αν τα μπητσόμπαρα προς Καλλικράτεια/Ηράκλεια έστω μέχρι Παλιούρι (Χαλκιδική) είναι ανοιχτά;<br />

Λέω Παρασκευή ή Σάββατο να πάω για καμια βουτιά.</p>

Ναι, ακόμα είναι ανοιχτά. Ειδικά ΠΣΚ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...