Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει παρει κανεις το cerberus οταν το εδιναν επετειακα δωρεαν; Μου ρθε μεηλ οτι το δωρεαν δεν ηταν τοσο δωρεαν, αλλά μονο για 3 χρονια..... Το ιδιο κ εδω. Μαλλον εκαναν ανακληση της προσφοράς. Epic fail 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το ιδιο κ εδω. Μαλλον εκαναν ανακληση της προσφοράς. Epic fail Δε ξερω τι να κανω τωρα. Να το παρω; Τοσο ηταν η κανονικη του τιμη; Δε το ειχα χρησιμοποιησει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δε ξερω τι να κανω τωρα. Να το παρω; Τοσο ηταν η κανονικη του τιμη; Δε το ειχα χρησιμοποιησει καθολου. Εγω μονο και μονο για το οτι ακυρωσαν την προσφορά δεν προκειται να το παρω. Ανυικειμενικα ομως αξιζει τα χρήματα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αν η "lifetime" τιμή είναι όσο lifetime ήταν η προσφορά, σωθήκαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Που πρεπει να παω για να κανω αιτηση για εργασια στο δημο της περιοχης μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Που πρεπει να παω για να κανω αιτηση για εργασια στο δημο της περιοχης μου; Από όσο ξέρω, αν χρειάζονται άτομα τότε βγάζουν προκηρύξεις και τότε είναι που θα κάνεις αίτηση αν πρόκειται για θέση που σε ενδιαφέρει. Δεν έχει νόημα να κάνεις αίτηση έτσι στο ξεκάρφωτο διότι αν δεν βγει προκήρυξη τότε δεν πρόκειται να προσλάβουν, και αν βγει τότε θα λάβουν υπόψη μόνο αυτούς που θα κάνουν αίτηση μιας και πρέπει να γίνει με μια συγκεκριμένη διαδικασία. Ας μας πει και κάποιος άλλος που μπορεί να ξέρει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Για μεταφορά λαδιού από εδώ στην Αγγλία, ισχύει ακόμα η μεταφορά 3 τενεκέδων ανά 6μηνο μέσω cargo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχουν λάδι στην αγγλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πως λεγεται η γλαστρα στα αγγλικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πως λεγεται η γλαστρα στα αγγλικα ? Flower pot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Flower pot Πιο γρήγορος κι από το google translate! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο γρήγορος κι από το google translate! Και πιο σωστος Υπαρχει κανα οnline μεταφραστικο που να μην ειναι ψιλοκουκουρουκου ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Wordreference.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά θέλω να κάνω ένα γράφημα στο Power point τίποτα το ιδιαιτερο αλλά το επείγομαι!!! στον άξονα y να γράψω απο κάτω ηλικίες ως τίτλο και να βάλω τις ηλικίες και στον άξονα χ να γράψω ατομα και να βάλω τον αριθμό ατόμων αν μπορούσα να μιλήσω με κανένα στο τηλέφωνο για να συνεννοηθούμε καλύτερα θα το εκτιμούσα! please sos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Να δώσεις τα νούμερα και να στο φτιάξει κάποιος άλλος, θα ήταν μάλλον πιο εύκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις