Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα μεσιτικα γραφεια για ενοικιασει σπιτιου ποση ειναι η αμοιβη τους;

Αν παω στο γραφειο τους να τους πω οτι ψαχνω σπιτι με αυτα τα κριτηρια θα τους πληρωσω εκεινη την στιγμη ή αν το νοικιασω μονο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν παω στο γραφειο τους να τους πω οτι ψαχνω σπιτι με αυτα τα κριτηρια θα τους πληρωσω εκεινη την στιγμη ή αν το νοικιασω μονο;

Συνήθως είναι ένα νοίκι. Άλλοι παίρνουν και μισό. Μόνο σε περίπτωση συμβολαίου τους πληρώνεις. Αλλά για να σου βρουν, θα πρέπει να υπογράψεις αποκλειστικότητα που πρέπει να διαβάσεις καλά τους όρους.

Ναι ταχα μου βρισκουν αυτοι εμενα δεν μου αρεσει τιποτα τους πληρωνω;

Υ.Γ:ανταποδωσες....

Όχι, δεν πληρώνεις τίποτα. Πρόσεχε όμως. Η εντολή αυτή που θα σου δώσουν να υπογράψεις, διάβασε την καλά ξαναλέω. Συνήθως αυτή η αποκλειστικότητα κρατάει από 2 έως 4 μήνες που αυτοί θα ψάχνουν για σένα. Αν εσύ σε αυτό το διάστημα βρεις σπίτι από άλλο μεσίτη και το μάθουν, τους πληρώνεις κανονικά το ποσό που έχει συμφωνηθεί στο συμβόλαιο.

• Like 1

Αν σου βρούνε και το νοικιάσεις παίρνουν ένα νοίκι προμήθεια. Αυτό που λέει η Iris με την αποκλειστικότητα δεν ξέρω πως πάει

εκτός από ΔΟΥ και τράπεζα χρειάζεται και αλλού? πχ στο δήμο?

ενημέρωσε για αρχή αυτά τα 2 που είναι και πιο σημαντικά και στην πορεία όπου χρειάζεται απλά δίνεις την νέα ταυτότητα.

• Like 1

Κανονικά θέλει παντού: ΙΚΑ, ΔΟΥ, δημοτολόγιο, στη δουλειά σου, τράπεζες, στην ιδιωτική ασφάλειά σου, παντού.

Νομίζω μέσω ΚΕΠ μπορείς να καλύψεις κάποια μαζεμένα, τους ιδιωτες έναν έναν.

Εχει παρει κανεις το cerberus οταν το εδιναν επετειακα δωρεαν;

Μου ρθε μεηλ οτι το δωρεαν δεν ηταν τοσο δωρεαν, αλλά μονο για 3 χρονια..... :mellow:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...