Lnk Hlk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανε κανείς αίτηση για τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού? Έκανα αίτηση σήμερα ....Πότε να υπολογίζω απάντηση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allaboutjazz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν αναφερουν ''θεωρηση του γνησιου της υπογραφης'' τι εννοούν; Μια υπογραφή δεν είναι αρκετή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Απο τα κεπ αστυνομια να πας να σου βαλουν σφραγιδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανε κανείς αίτηση για τα εισητήρια κοινωνικού τουρισμού? Έκανα αίτηση σήμερα ....Πότε να υπολογίζω απάντηση?? Έχω κάνει την ημέρα που ξεκίνησαν οι αιτήσεις, φαντάζομαι οι τελικές λίστες μετά την λήξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Wintab-10-1-2-in-1.htm?cm_sp=20150907-Smartbuddy-_-Tablets-cta-_-Turbo-X-Wintab Τι γνωμη εχετε για αυτο; Υπαρχει κατι παραπλυσιο πιο φθηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πότε λήγει ?? Δεν είδα κάπου ημ/νια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Wintab-10-1-2-in-1.htm?cm_sp=20150907-Smartbuddy-_-Tablets-cta-_-Turbo-X-Wintab Τι γνωμη εχετε για αυτο; Υπαρχει κατι παραπλυσιο πιο φθηνο Μη μπλέκεις με Turbex.... Κρίμα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Γι αυτο ρωταω, αν υπαρχει κατι παρομοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Γι αυτο ρωταω, αν υπαρχει κατι παρομοιο http://www.insomnia.gr/topic/581412-tab-lenovo-miix-3-10-30-wifi-199-%E2%82%AC/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Πότε λήγει ?? Δεν είδα κάπου ημ/νια .. 24/9 άρα τέλη του μήνα λογικά θα υπάρχει απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σ ευχαριστώ πολύ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 ** αν γίνεται abuse του thread, feel free οι mods να το κάνουν ανεξάρτητο, λογικά όμως ολοκληρώνουμε Δεν καταλαβαίνω το πρώτο. Φαντάζομαι κάποια γραμμη εντολών σε γλώσσα ή Linux, αλλά δεν ξέρω από τέθοια. Για το δεύτερο, δεν έχω Linux, αλλά θα δοκιμάσω alt προγράμματα, ίσως είμαι τυχερός. Cheers Τριπλό goal βασικά και λίγο Ταλιμπαν ο τρόπος που προσπαθώ να το πετύχω, αλλά ο πιο γρήγορος για να τσεκάρω αν αξίζει να πάω σε ορθόδοξη λύση. 1) work-related, άρα πάμε στο (2) 2) Λαμβάνω σε inbox, dropbox και κοινόχρηστους φακέλους πάρα πολλά αρχεία καθημερινά τα οποία δεν έχω χρόνο να διαβάσω, όχι σκαναριστά, ούτε καν διαγώνια. Θα έπρεπε όμως ή έστω "καλό θα ήταν". Τα αρχεία αυτά μπορεί να είναι από επίσημα καθαρογραμμένα εγγλέζικα reports, μέχρι προσωπικές σημειώσεις, γρήγορα drafts, academic papers, κτλ κτλ, ενώ σε μερικές περιπτώσεις δεν έχουν καν νορμαλ τίτλους, οπότε για να δεις τι είναι πρέπει να τα ανοίξεις, να σκρολλάρεις περιεχόμενο κτλ. Σκέφτηκα ότι αν υπήρχε ένα πρόγραμμα να τα σκανάρει και να μου πετάει keywords θα μπορούσα αφενός να πάρω μια ιδέα περί τίνος πρόκειται, αφετέρου να δω αμέσως αν κάτι είναι σημαντικό/επίκαιρο, άρα θα έπρεπε να το ψάξω περισσότερο. Φαντάσου κάτι σαν το "trending keywords" στο Twitter, αλλά με πηγές που θα του καθορίσεις εσύ. πχ όταν έσκασε το "Grexit" σαν όρος ας πούμε για μια εβδομάδα φαντάζομαι ότι το πρόγραμμα θα το έβγαζε στην κορυφή. Τα δε PDFs που το ανέφεραν 3 & 4 φορές, θα έπαιρναν προτεραιότητα κοκ. Αν δε, συνδύαζαν μερικά τις λέξεις "Grexit", "πτώχευση", "χρηματιστήριο", πανηγύρι, δεν χάνεις χρόνο, ούτε κάθεσαι να παίζεις με τις πιθανότητες αν αυτό που διάλεξες να διαβάσεις θα γράφει κάτι σημαντικό ή όχι. 3) Πατώντας στο παραπάνω, πάμε πιο εξειδικευμένα. Αφού έκανα extract τα keywords και μικρούς συνδυασμούς αυτών από μερικές δεκάδες έγγραφα, θα τα βαθμολογούσα του πόσο σημαντικά ή relevant είναι. Μετά θα έβλεπα αν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ συγκεκριμένων keywords και της βαθμολογίας. Αν όχι, τι είχαμε, τι χάσαμε. Αν ναι, σημαίνει ότι αξίζει τον κόπο να κάτσω να φτιάξω εγώ ένα προγραμματάκι (αυτό που είπες δηλαδή) να κάνει ακριβώς αυτό που θέλω, να κάνει την ανάλυση μόνο του (άπειρες έτοιμες βιβλιοθήκες), να το εκπαιδεύσω όπως θέλω και να γλιτώσω δια παντώς με τις άσκοπες αναζητήσεις. Απλά δεν αξίζει να κάτσω να φτιάξω κάτι από την αρχή αν τα πρώτα αποτελέσματα είναι αποθαρρυντικά, γι αυτό ρώτησα για ετοιματζίδικες λύσεις. Ναι... όχι! Θαρρώ πως εάν μπεις στον κόπο να το κάνεις, τότε αξίζει να το κάνεις όχι όπως λες. Έναν κίνδυνο βλέπω και αφορά τα pdfs. Τα pdfs έχουν θέμα με τα fonts. Ειδικά εάν δεν είναι προσεγμένα, ακόμα και εάν είναι στα αγγλικά, ενδέχεται να μην μπορείς να διαβάσεις τι λέει μέσα το pdf. Από εκεί και πέρα, αξίζει να φτιάξεις ένα εργαλείο για να το κάνεις. Για όλο το πρόβλημα που έχεις, θαρρώ πως χρόνος υλοποίησης είναι γύρω στον 1½ μήνα. Λογικά σε FOSS mail clients να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κάποιο API. Αλλιώς, απλά αλλάζεις σε POP τον mail client και με το app σου συνδέεσαι στον mail πάροχό σου και τραβάς τα mails που θες. Μία γρήγορη λύση θα ήταν να μπαίνουν tags στα mails σου και να βάλεις κανόνες στον mail client σου. Π.χ., [grexit] Δες αυτό! και κανόνας στον mail client: Όσα mails έχουν το [Grexit] βάλε τα στον τάδε φάκελο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα έχω την εξής απορία πως γίνετε ένα site να μην έχει για παράδειγμα στο τέλος .com η .gr η οτιδήποτε ? http://tainies.online weird ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπέρα έχω την εξής απορία πως γίνετε ένα site να μην έχει για παράδειγμα στο τέλος .com η .gr η οτιδήποτε ? weird ? https://www.papaki.gr/blog/2015/08/06/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-domain-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%8D%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-2015/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Στον αριθμό 181818 της εθνικής τράπεζας αν καλέσω από κινητό που έχω δωρεάν λεπτά προς όλους θα πάρει από τα λεπτά ή θα μου φάει την κάρτα ; το ρωτάω γιατί συνήθως έχει μεγάλη αναμονή και αν είναι να μου πάρει τα λεπτά δε με πειράζει αλλά δεν θέλω να μου τρώει την κάρτα. Απλά τα δωρεάν λεπτά προς όλους συνήθως δεν ισχύουν σε αριθμούς "μη κανονικούς" όπως πχ το 1535 για τα ραντεβού στα νοσοκομεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις