Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμιά βοήθεια εδώ; Να αναφέρω πως άμα βγάλεις το καλώδιο του ρεύματος και το ξαναβάλεις μετά από λίγο τότε πάλι αναβοσβήνει. Χωρίς καλώδιο για αναλογικό/ψηφιακό σήμα. Άρα ίσως παίζει θέμα με το ρεύμα;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που μπορω να βρω μια σελιδα οπου να ανακοινωνει τι σεμιναρια γινονται τους επομενους μηνες και σε ποια ειδικοτητα αναφερονται.

Εννοείς τα δωρεάν και επιδοτούμενα? Γιατί στα επί πληρωμή έχει πολλά οργανωμένα site όπως Link.png Site: Semifind Link.png Site: Goseminar κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να στείλω έναν σκληρό αλλά δεν έχω κρατήσει αυτό το μπλε σακούλι που ήταν μέσα:

package.jpg

Με τι σκατά να το τυλίξω για να μην μου πούνε τίποτα?

Από καμιά μητρική δεν έχεις; Αν θέλεις οπωσδήποτε πήγαινε σε κανένα συνοικιακό κομπιουτεράδικο

Δημοσ.

Μπηκα με τα στοιχεια μ στον οαεδ για να δω την πορεια της αιτησεις του επιδοματος.

Μου λεει

4/9/2015 σε εκκρεμότητα

10/9/2015 ολοκληρώθηκε καταγραφη απο την υπηρεσια του οαεδ.

Δηλαδη να περθμεννω να μπειβτο.επίδομα; σορυ πρωτη φορα ασχολουμαι με τετοια ζητηματα

Στις υπαγωγες μου δειχνει

10/9/2015 αρ. Πρωτοκολλου κατασταση ενταξη στην επιδοτηση.

Καθομαι καινπεριμενω να μπει το επιδομα απ οσο εχω καταλαβει

Δημοσ.

Πάρε ένα φάκελο με φούσκες από το ταχυδρομείο.

Αυτό έλεγα να προτείνω κι εγώ στην αρχή αλλά το άλλο είναι και αντιστατικό υποτίθεται (ή όπως αλλιώς λέγεται)

Δημοσ.

Ναι, για αντικατάσταση

Για να είσαι καλυμμένος αν μπορείς βρες ένα τέτοιο σακουλάκι (από δίσκο, κάρτα, μητρική κλπ) και μετά σε τύλιξέ τον σε bubble wrap. Η άλλη λύση να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν είναι οκ να τον στείλεις απλά τυλιγμένο σε bubble wrap σε ένα φάκελο

Δημοσ.

Σε κάποια παιχνίδια στο steam, όταν κάνεις save αυτό ανεβαίνει στο steam account σου ώστε αν απεγκαταστήσεις το παιχνίδι (σου πιάνει χώρο και δεν το παίζεις, ή θες να κάνεις φορμάτ για παράδειγμα), ή αν το μεταφέρεις σε άλλο υπολογιστή τότε να συνεχίζεις να παίζεις από εκεί που το άφησες.

Ερώτηση, ξέρει κανείς αν στο Steam υπάρχει χρονικό όριο που κρατάει τα saves;

Είχα ξεκινήσει να παίζω ένα παιχνίδι και το είχα προχωρήσει αρκετά μακριά, αλλά για κάποιους λόγους αποφάσισα να το σταματήσω και να το απεγκαταστήσω από τον υπολογιστή. Μετά από λίγο καιρό και ενώ είχα κάνει φορμάτ τον υπολογιστή (το αναφέρω για να τονίσω ότι το save δεν είχε παραμείνει μέσα στον υπολογιστή) ξανακατέβασα το παιχνίδι και μου έδωσε επιλογή να συνεχίσω από εκεί που το είχα αφήσει. Τελικά για κάποιο λόγο αποφάσισα για ακόμη μια φορά να το σταματήσω πάλι στην μέση και να το απεγκαταστήσω.

Αποφάσισα να το κατεβάσω πάλι σήμερα, το τρέχω και μετά λύπης διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει το save και μου δίνει μόνο επιλογή για νέο παιχνίδι από την αρχή. Από την τελευταία φορά που το είχα κατεβάσει έχει περάσει αρκετός καιρός, ίσως και μήνες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...