Προς το περιεχόμενο

Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

!$!#%#%@#$ την google μου

πατησα κατα λαθος στη 1η σελιδα του google.com

use google.com.tr

και απο τοτε βλεπω μονο Τουρκικο google (σε ολους τους browser)

εχω δοκιμασει διαφορα απο net δε παιζει τιποτα .. εψαξα και τις ρυθμισεις δε βλεπω κατι

το περιεργο ειναι 

το περιεργο ειναι οτι αν κανω login στο αλλο λογαριασμο μου μου βγαζει Αγγλικο 

αν ειμαι στο "κυριως" λογαριασμο μου μου τα βγαζει Τουρκικα ... οπως και αν ειμαι loged+out απο ολους

Τι ρυθμιση χαλασα και απο που τη διοθρωνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

!$!#%#%@#$ την google μου

πατησα κατα λαθος στη 1η σελιδα του google.com

use google.com.tr

και απο τοτε βλεπω μονο Τουρκικο google (σε ολους τους browser)

εχω δοκιμασει διαφορα απο net δε παιζει τιποτα .. εψαξα και τις ρυθμισεις δε βλεπω κατι

το περιεργο ειναι 

το περιεργο ειναι οτι αν κανω login στο αλλο λογαριασμο μου μου βγαζει Αγγλικο 

αν ειμαι στο "κυριως" λογαριασμο μου μου τα βγαζει Τουρκικα ... οπως και αν ειμαι loged+out απο ολους

Τι ρυθμιση χαλασα και απο που τη διοθρωνω?

Μπες google.com και όταν σε κάνει redirect στο google.com.tr πάτα την επιλογή use google.com

Edit: Άκυρο το τελευταίο. Μόλις κάνεις search πάτα πάνω στο εργαλειάκι, μετά languages και επέλεξε αγγλικά. Επίσης άμα μπαίνεις στο 

www.google.com/ncr

Δεν κάνει redirect

Αυριο βγαινει το 1ο τευχος του αρκα με το εθνος της κυριακης η εχουν βγει και αλλα;

Μην ξεκινησω να τα αγοραζω και εχω χασει τευχη ;)

Έθνος ...

• Like 1

μπηκε ιος στο φλασακι και διαγραφηκαν καποιοι φακελοι απο μονοι τους, παιζει να τους επαναφερω με καποιο προγραμμα,κι αν ναι ποιο προτεινετε?

Adblock για τον chrome του tablet υπαρχει?

Android : https://adblockplus.org/android-install

Adblock Plus for Android only works via Wi-Fi and requires proxy configurations to install. Instead, to get ad blocking on Android, we recommend installing Adblock Browser

Ios δεν έχω ιδέα

• Like 1

Αυριο βγαινει το 1ο τευχος του αρκα με το εθνος της κυριακης η εχουν βγει και αλλα;

Μην ξεκινησω να τα αγοραζω και εχω χασει τευχη ;)

Αύριο

μπηκε ιος στο φλασακι και διαγραφηκαν καποιοι φακελοι απο μονοι τους, παιζει να τους επαναφερω με καποιο προγραμμα,κι αν ναι ποιο προτεινετε?

Recuva, εκτός αν τα έχει κάνει μπάχαλο, έχασες
  • Like 1

Υπάρχει πρόγραμμα στο οποίο να του πετάς ελληνικά PDFs & Word files και να σου μετράει πόσες φορές υπάρχει η κάθε λέξη?

πχ διαλέγεις 10 papers και σου αναφέρει ότι η λέξη "Author" υπάρχει 10 φορές, η λέξη "και" υπάρχει 1000 φορές κοκ.

Δεκτές και (αξιοπρεπείς & time efficient) πατέντες και workarounds

• Moderators

Υπάρχει πρόγραμμα στο οποίο να του πετάς ελληνικά PDFs & Word files και να σου μετράει πόσες φορές υπάρχει η κάθε λέξη?

πχ διαλέγεις 10 papers και σου αναφέρει ότι η λέξη "Author" υπάρχει 10 φορές, η λέξη "και" υπάρχει 1000 φορές κοκ.

Δεκτές και (αξιοπρεπείς & time efficient) πατέντες και workarounds

κανεις export το pdf σε txt το ανοιγεις με το Notepad++ πατας ctrl+f γραφεις τη λεξη ου θες και πατας count

• Like 1

κανεις export το pdf σε txt το ανοιγεις με το Notepad++ πατας ctrl+f γραφεις τη λεξη ου θες και πατας count

Thanks αλλά:

(1) Δεν ψάχνω συγκεκριμένες λέξεις. Με νοιάζει να βρω όλες (ή έστω τις top 50) πιο αναφερόμενες λέξεις στα PDF

(2) Δεν κάνω αναζήτηση σε 1-2 PDFs, θέλω ιδανικά να ψάχνω δεκάδες ταυτόχρονα, ή έστω ανα 5αδα, σίγουρα όμως όχι ένα ένα.

Χρησιμοποιείς Linux; Αν ναι grep!

Σημείωση υπάρχουν κάτι win grep ή κάπως έτσι που ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν.

Τέλος, η Google εχει εργαλεία να σου δίνει στατιστικά των λέξεων σε κάθε κείμενο, δεν ξέρω αν ειναι δωρεάν.

Thanks αλλά:

(1) Δεν ψάχνω συγκεκριμένες λέξεις. Με νοιάζει να βρω όλες (ή έστω τις top 50) πιο αναφερόμενες λέξεις στα PDF

(2) Δεν κάνω αναζήτηση σε 1-2 PDFs, θέλω ιδανικά να ψάχνω δεκάδες ταυτόχρονα, ή έστω ανα 5αδα, σίγουρα όμως όχι ένα ένα.

Σε περίπτωση που όλα αποτύχουν, αναφορικά με τον αριθμό των pdf:

1) Online

2) Excel macro

edit, αυτό φαίνεται γλυκούλι.

• Like 1

Θέλω την θύρα hdmi του raspberry να την συνδέσω με θύρα vga οθόνης. Καλώδιο vga έχω. Αυτός ο αντάπτορας θα κάνει δουλειά;

Ναι. 

Σίγουρα διαγράφηκαν; Μήπως έχουν γίνει κρυφοί; Έλεγξε το free space στο memory stick. 

Thanks αλλά:

Και ένα example σε python:

http://www.yasyf.com/coding/simple-python-word-frequency-count/

Γενικά, σε python είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...