kontrakultura Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Barilla πήρα...χάλια. Καμία γεύση...καλύτερα να έβαζα κέτσαπ.
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/katharisma-emagie-keramika-matia-liwmeno-plastiko.html Μπορώ να πω ότι πήγε καλά! Ευχαριστώ και πάλι! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Barilla πήρα...χάλια. Καμία γεύση...καλύτερα να έβαζα κέτσαπ. Ποια γευση πηρες? Εγω τις προτιμω παντως. Ερωτηση: Καποιος θελει προσβαση internet για 6 μερες το μηνα χονδρικα, χρηση Skype, εντος Ελλαδας. Ιδανικα σε laptop. Ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος προσβασης? Εκτος απο το wifi του ανυπαρκτου γειτονα
Valerie_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 θα σου έλεγα σκάιπ αλλά το στικάκι θα το ξεσκίσει το σκαίπ. σε καμία βιβλιοθήκη starbuks? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 θα σου έλεγα σκάιπ αλλά το στικάκι θα το ξεσκίσει το σκαίπ. σε καμία βιβλιοθήκη starbuks? Δεν παιζει δυστυχως starbucks εκει... Ουτε μερος με free wifi σε πολυ κοντινο σημειο ωστε να αξιζει, οποτε πρεπει να γινει εντος σπιτιου το οτιδηποτε Κατσε θα ανοιξω νημα καλυτερα γιατι δεν ειναι τοσο μικρη η απορια τελικα. EDIT http://www.insomnia.gr/topic/581773-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-skype/
Unabomber Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ερωτηση: Καποιος θελει προσβαση internet για 6 μερες το μηνα χονδρικα, χρηση Skype, εντος Ελλαδας. Ιδανικα σε laptop. Ποιος ειναι ο πιο οικονομικος τροπος προσβασης? Εκτος απο το wifi του ανυπαρκτου γειτονα Αν εχει καμια συνδεση στο κινητο με unlimited data τοτε κανα tether με το λαπτοπι σωζει την κατασταση. Αν οχι, χλωμο να αποφυγει το στικακι…. 1
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχουμε τέτοια εμείς εδώ Αν εχει καμια συνδεση στο κινητο με unlimited data τοτε κανα tether με το λαπτοπι σωζει την κατασταση. Αν οχι, χλωμο να αποφυγει το στικακι….
kontrakultura Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποια γευση πηρες? Εγω τις προτιμω παντως. Pomodoro!
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Pomodoro! Άλλη φορά μπορείς να δοκιμάσεις να τρίψεις ντομάτα, να βάλεις λίγο λαδάκι, αλάτι, πιπέρι, βασιλικό ή ό,τι άλλο σου αρέσει και να τη ρίξεις στα μακαρόνια. Χωρίς βράσιμο κλπ, όπως είναι κρύα. Είναι πολύ νόστιμη κι εύκολη!
GreekMonkey Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω την θύρα hdmi του raspberry να την συνδέσω με θύρα vga οθόνης. Καλώδιο vga έχω. Αυτός ο αντάπτορας θα κάνει δουλειά;
VasKag Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καποιο μαγαζι που να εχει σιγουρα (οχι με παραγγελια) φυλλα thermal pads στην ευρυτερη περιοχη δαφνη-ηλιουπολη-νεα σμυρνη-αγιος δημητριος υπαρχει? αν υπαρχει θεμα διαφημισης, πμ
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ξερει κάποιος αν μπορώ να έχω το bitdefender το free στα ελληνικά?Δεν είναι για μένα,αλά για την μάνα μ. 2η:Ποιο antivirus που είναι στα ελληνικά είναι το καλύτερο? Απαντώ στον εαυτό μου το πρώτο σύγχρονο free antvirus στα ελληνικά που βρήκα ήταν το avast και αυτό έβαλα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από censOred
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μάπα το avast. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει βαραίνει πάρα πολύ και από επιδόσεις μέτρια πράγματα. Το Bitdefender αφού δεν ενοχλεί, γιατί θέλεις να είναι στα ελληνικά;
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μάπα το avast. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχει βαραίνει πάρα πολύ και από επιδόσεις μέτρια πράγματα. Το Bitdefender αφού δεν ενοχλεί, γιατί θέλεις να είναι στα ελληνικά;Γιατι η μανα μου αισθανεται ασχημα να της πεταει αγγλικα και να μην καταλαβαινει.και λογικα ενοχλει μια στο τοσο για να μου το ανεφερε.Θα δω ποσο βαρυ ειναι στην χρηση και θα κινηθω αναλογως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις