Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να κλεισω μεσω του viva.gr μια θεατρικη παρασταση. Ειναι λογικο να μη με αφηνει να επιλεξω θεσεις?? ΕΔΙΤ: Μιλησα με το support, τελικα δεν ειναι bug, ειναι feature καθως "το συστημα μας δινει μονο του τις καλυτερες δυνατες θεσεις"...
tehAllantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη δεν ξέρω που να το βάλω. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ με το sv host και φτανει τοσο η μνημη σε χρήση; Ειναι τα windows? Πως μπορώ να δω τι ειναι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον έχει κολλήσει το windows update. Από τις διεργασίες κανε δεξι κλικ στο svchost.exe(netsvcs)>μεταβαση στις υπηρεσίες για να δεις γιατι τραβα τοση μνημη.
Unabomber Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη δεν ξέρω που να το βάλω. ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ με το sv host και φτανει τοσο η μνημη σε χρήση; Ειναι τα windows? Πως μπορώ να δω τι ειναι; ςτφ.JPG Welcome to club mate.... http://malwaretips.com/blogs/svchost-exe-virus-removal/
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βγάλουμε πλαστικό που έλιωσε από μάτι κουζίνας;
Iris_89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βγάλουμε πλαστικό που έλιωσε από μάτι κουζίνας; http://www.tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/katharisma-emagie-keramika-matia-liwmeno-plastiko.html 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.tospitakimou.gr/simboules-gia-to-spiti/symvoyles-kathariotitas/katharisma-emagie-keramika-matia-liwmeno-plastiko.html Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω το συντομότερο! 1
agrio.imeros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το επίδομα ανεργίας για τον Αύγουστο του 2015 έχει μπει; Φίλο που ρώτησα είπε ότι το πήρε του Αυγούστου ... και του Σεπτεμβρίου ... 1
Porg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το cm secutiry είναι χρήσιμη εφαρμογή;Υπάρχει κάποια καλύτερη σε αυτό το τομέα; Το εγκατέστησα μα δεν μου άλλαζε τη γλώσσα στο πληκτρολόγιο και το έβγαλα
Dipper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιό είναι το κόστος για την μεταφορά μίας 14άρας ή μίας 22άρας (αλήθεια, πόσα κιλά είναι?) μέσω μεταφορικής; Επίσης: Μια καλή μεταφορική που πάει από Ηράκλειο προς προορισμό εκτός νησιού;
kontrakultura Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς ποιά είναι η καλύτερη ετοιματζίδικη σε βάζο σάλτσα για μακαρόνια από το σουπερμάρκετ; Δεν με νοιάζει η τιμή, αλλά επείγομαι.
Valerie_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 knorr πολύ καλή (για μία έκτακτη ανάγκη ) 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Barilla με ελιες. Βασικα ολες οι Barilla. 1
tony81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι κάτι Barilla πολύ άρωμα. Εγώ θα έπαιρνα καρμποναρα κνορ
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ψηφιζω Barilla pesto alla calabrese (πεστο κοκκινης πιπεριας) σε φουλ κονσερβα και πεστο φρεσκο ψυγειου (δεν θυμαμαι μαρκα, ενα ιταλικο ειναι). Το δευτερο πολυ καλο, σχεδον σαν σπιτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις