doctorkostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν απανταω μονο ως ιατρος, αλλα δε σου απαγορευει κανεις να εργαζεσαι ιδιωτικα μετα τη συνταξη. Φορολογεισαι πολυ περισσοτερο βεβαια, αλλα εννοειται ειναι νομιμο. (αν καποιοι δουλευουν μαυρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, αλλα δε συζηταμε για αυτο). 1
Miracle Worker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως οι κομμωτές δεν μπορούν να εξασκήσουν το επάγγελμα αφού πάρουν σύνταξη.
Valerie_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι το άγρυπνο κώμα ; Βρήκα στο ΝΕΤ την ορολογία αλλά το λέει πολύ επιστημονικά κι εγώ το θέλω απλοϊκά
VasKag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο δοκιμασμενο addon/extension για firefox/chrome για κατεβασμα βιντεο απο youtube?
Kostas93 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 είναι νόμιμο μετά απο μία ηλικία, αφού βγεις στη σύνταξη να εργαστείς.Γίνονται κρατήσεις απο τη σύνταξη, και πρέπει να ασφαλιστείς στη νέα εργασία, αλλά είναι νόμιμο, και μπορεί να είναι και σε διαφορετικό τομέα απο αυτον που ήσουν πριν.
doctorkostis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Τι είναι το άγρυπνο κώμα ; Βρήκα στο ΝΕΤ την ορολογία αλλά το λέει πολύ επιστημονικά κι εγώ το θέλω απλοϊκά Μηδενικη αντιδραση σε επιπονα ερεθισματα, καμια εκουσια κινηση, καμια ενδειξη οτι ο ασθενης αντιλαμβανεται το χωρο γυρω του, αλλα ανοιχτα ματια. Πολυ χοντρικα. 1
Pseudonumo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω 18% μπαταρία με 2 ώρες WiFi(το ανοίγω όταν μπαίνω ίντερνετ μόνο), 1μιση ώρα κλήσεις, 2μισή ώρες οθόνη και 13 ώρες συνολικά το κινητό εκτός πριζας. Καλά είναι σαν average διάρκεια μπαταρίας ενός smartphone?
tony81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μισή μέρα με έως και αρκετή χρήση είναι στο μέσο όρο ναι.. 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Opel Astra αγορασμένο το 2002 καινούριο από το εργοστάσιο. Ξέρουμε πόσα λίτρα έχουν μείνει στο ντεπόζιτο όταν ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης; Δεν μπορείς να το υπολογίσεις από το πόσα λίτρα παίρνει για να γεμίσει; Το κομμάτι που ανάβει το λαμπάκι σε πόσο από το συνολικό μέγεθος του δείκτη αντιστοιχεί; Στο δικό μου πχ τα "κόκκινα" ξεκινάνε όταν έχω 10€ βενζίνη (και τα ανάλογα λίτρα με βάση την τιμή) Πολλοί γιατροί παίρνουν σύνταξη από τα δημόσια και μετά δουλεύουν ιδιωτικά. Είναι νόμιμο αυτό? Υπάρχει εξαίρεση για τους "επιστήμονες" ότι μπορούν να παίρνουν σύνταξη και να δουλεύουν παράλληλα ή όλοι αυτοί έχουν τόσο καλά κονέ που δεν τους αγγίζει κανείς? 'Η πήραν την σύνταξη για το εφάπαξ και μετά την έκοψαν για να παίρνουν περισσότερα ιδιωτικά? Να δουλεύουν τζάμπα για το καλό της επιστήμης δεν νομίζω... Ψιλοάσχετο αλλά νομίζω ότι οι δικηγόροι δεν έχουν όριο ηλικίας, μπορούν να δουλεύουν "μέχρι να πεθάνουν" που λέει ο λόγος, ισχύει;
sargio01 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 καποιο δοκιμασμενο addon/extension για firefox/chrome για κατεβασμα βιντεο απο youtube?Κατεβάζω μέσω του παρακάτω site. Το ωραίο είναι οτι εχω την επιλογή να μετατρέψει το αρχείο καθώς το κατεβάζει αν θέλω, όπως επίσης και το οτι δεν χρειάστηκε να εγκαταστήσω τίποτα. Παράλληλα όπου κι αν είμαι, σ' ό,τι συσκευή και να 'μαι κάνω τη δουλειά με τον ίδιο γνώριμο τρόπο σε όποιον browser και να είμαι (αν είμαι σε smartphone ή pc φίλου φεριπίν, άντε να βγάλω άκρη με το πως κατεβάζει αυτός) Πιστεύω αξίζει να δοκιμάσεις Link: http://convert2mp3.net/en/
Razor_7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 @VasKag Για βίντεο: http://keepvid.com/ ή 1-Click YouTube Video Download [ψαξ' το στα addon] Για τραγούδια: http://www.youtube-mp3.org/ (έχει και addon μόλις μπεις στη σελίδα)
idomeneas7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν απανταω μονο ως ιατρος, αλλα δε σου απαγορευει κανεις να εργαζεσαι ιδιωτικα μετα τη συνταξη. Φορολογεισαι πολυ περισσοτερο βεβαια, αλλα εννοειται ειναι νομιμο. (αν καποιοι δουλευουν μαυρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, αλλα δε συζηταμε για αυτο). 'Εχεις δίκιο, απλά νόμιζα ότι απαγορεύεται γιατί όσους ξέρω είναι με μαύρα "για να μην τους κόψουν τη σύνταξη" όπως μου είχαν πει. Προφανώς εννοούσαν να μην τους τη μειώσουν. Ζιο, νομίζω θεωρητικά όλοι μπορούν να δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν, αμα δεν θέλεις να πάρεις σύνταξη δεν ξέρω κατά πόσο σε υποχρεώνουν. Προφανώς εξαιρούνται επαγγέλματα που χρειάζονται νέους (π.χ. αθλητές). Δεν έχεις δει κάτι υπεραιωνόβιους καθηγητές που διδάσκουν ακόμα? 1
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το επίδομα ανεργίας για τον Αύγουστο του 2015 έχει μπει;
DrLo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καινούργιο είναι αυτό? Σε παλιότερο HP που έχω βάζω μόνο μάυρο και το χρωματιστό άδειο, δουλεύει κανονικά. Δε ξέρω αν είναι η ίδια περίπτωση είναι μεγάλος εκτυπωτής (Α3), έγχρωμος, Laser , παίρνει 4 διαφορετικά cartridges
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Που θα μου κοστισει λιγοτερο η εκτυπωση καμια 30ρια φωτογραφιων; Σε φωτογραφείο ή στο γερμανό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις