GreekMonkey Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος οδηγός για να φορτώσω με χρήματα τον paypal λογαριασμό;
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος οδηγός για να φορτώσω με χρήματα τον paypal λογαριασμό; http://www.insomnia.gr/topic/578880-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-capital-controls/page-1?hl=+paypal Too easy
VasKag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στις 70.000 σελιδες δικαιολογειται η αλλαγη drum σε lazer εκτυπωτη?
VasKag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 kyocera fs-920 Η αληθεια ειναι επανω το drum εχει ενα πρασινο μολχο αυτοκαθαρισμου. Το εκανα καμια 10αρια φορες αριστερα δεξια, και τωρα η σελιδα βγαινει καθαρη. Θα το παρακολουθησω και θα δω ποσες μερες θα κρατησει. Γιατι μπορει να ηθελε αυτο και να μην ειναι για αλλαγη ακομα.
DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και πιάσαμε τους εκτυπωτες ΗΡ5550 που πέρνει 4 cartridges (3 χρώματα και μαυρο) που έχουν αδειάσει όλα για να λειτουργίσει ξανά θέλει και τα 4 "μη άδεια" Αν θέλω να τυπώσω ασπρόμαυρα υπάρχει τρόπος να "παρακάμψω" τον περιορισμό στα άλλα cartridges ?
idomeneas7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καινούργιο είναι αυτό? Σε παλιότερο HP που έχω βάζω μόνο μάυρο και το χρωματιστό άδειο, δουλεύει κανονικά.
gokuthelegend Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Opel Astra αγορασμένο το 2002 καινούριο από το εργοστάσιο. Ξέρουμε πόσα λίτρα έχουν μείνει στο ντεπόζιτο όταν ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης;
saxos55 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δύσκολα μας βάζεις. Στα περισσότερα αυτοκίνητα τέτοιας χρονολογίας δεν το γράφει στο manual. Είναι από 3-7 λίτρα γενικά, με πιο συνηθισμένο τα 5
gokuthelegend Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δύσκολα μας βάζεις. Στα περισσότερα αυτοκίνητα τέτοιας χρονολογίας δεν το γράφει στο manual. Είναι από 3-7 λίτρα γενικά, με πιο συνηθισμένο τα 5 Δίκαιο έχεις, κοιτούσα στο manual και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Έλεγα μήπως κάποιος γνωρίζει.
slevinkelevra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 O Chris D'Elia στο νεο του show εχει βαλει ενα κομματι στην αρχη. https://www.youtube.com/watch?v=oDxa_I_kdfM Το εχει φτιαξει ο Mr. Green συμφωνα με αυτο εδω το κομματι ειναι απο το "Live From the Streets" συμφωνα με τη περιγραφη. Επισης λεει οτι called "Giving Back" αλλα μαλλον εννοει το video , οχι το τραγουδι, γιατι τραγουδι Mr. Green - "Giving Back" γιατι δεν υπαρχει πουθενα στο youtube. Ψαχνωντας Mr. Green - "Live From the Streets" , παλι τιποτα. Θελω αυτο το ρημαδο-κομματι γιατι ειναι γ@ματο ρε φιλε. Το χεις κανεις? Εχετε βρει τιποτα? Thenxz
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πολλοί γιατροί παίρνουν σύνταξη από τα δημόσια και μετά δουλεύουν ιδιωτικά. Είναι νόμιμο αυτό? Υπάρχει εξαίρεση για τους "επιστήμονες" ότι μπορούν να παίρνουν σύνταξη και να δουλεύουν παράλληλα ή όλοι αυτοί έχουν τόσο καλά κονέ που δεν τους αγγίζει κανείς? 'Η πήραν την σύνταξη για το εφάπαξ και μετά την έκοψαν για να παίρνουν περισσότερα ιδιωτικά? Να δουλεύουν τζάμπα για το καλό της επιστήμης δεν νομίζω...
censOred Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω να είναι νόμιμο.Δεν γνωρίζω όμως την αντίστοιχη νομοθεσία αλλά έχει ενδιαφέρον η ερώτηση.Θέλω να τονίσω όμως ότι δεν συμβαίνει μόνο στους γιατρούς γιατί βλέπω μπηχτές για την επιστημονική τους ιδιότητα. Ελληνικό φαινόμενο λαμογιάς μυρίζομαι.
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το επιστήμονες είναι σε εισαγωγικά όχι επειδή τους αμφισβητώ (μπορεί να είναι όντως καλοί γιατροί) αλλά επειδή υποψιάζομαι ότι το κάνουν "για το καλό της επιστήμης". Και όντως συμβαίνει και σε άλλα επαγγέλματα, η μανδάμ το κάνει "για το καλό της εκπαίδευσης".
Προτεινόμενες αναρτήσεις