Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξαρτάται από τη συσκευασια.

Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις, τι χρειάζεται να κανω σε καινουριο υπολογιστη;

http://www.insomnia.gr/topic/581258-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B9%CE%B9%CE%BA%CF%8C-partitions/?view=getnewpost

Δημοσ.

Δεν τα προσέχουν ιδιαίτερα...ακόμα κι αν γράψεις "εύθραυστο" πάνω δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένη

Αν μου στείλει κάποιος μία CRT με τα ΕΛΤΑ, θα την προσέχουν, ή θα την βρώ θρύψαλα την TV?

Δημοσ.

^Όχι παγάκια στο τσίπουρο ρε συ! :P Καλύτερα να το πίνεις απλά κρύο, από το ψυγείο ή και την κατάψυξη.

Συμφωνώ, απλά το είχα αφήσει 3 μήνες σε πλαστικό και μου κάνει λίγο περίεργη η γεύση για σκέτο. Ίσως είναι και η ιδέα μου.

Πιστεύω μαλακίες λένε. Εμένα δεν έχει γλυκάνισο έτσι κι αλλιώς. Το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει και με πολλά ποτά, ακόμα και με Jonhy Walker, Smirnoff.

Τέλος πάντων, μία ψυχή που είναι να βγει, ας βγει, γιατί θα φωνάζουν πάλι ότι δεν ήταν μικρή απορία. Στην υγειά σας!

Δημοσ.

Σήμερα έσπασαν αγγειάκια και στα 2 μου μάτια (τρελό άγχος/τρέξιμο αυτή την περίοδο). Υπάρχει κάτι που μπορεί να διώξει την κοκκινίλα, a.k.a αίμα?

Δημοσ.

Ιρις απλα χαλαρωσε, θα περασουν ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει.

Οταν πηγα στον οαεδ την καρτα ανεργιας την καρφιτσωσε πανω στην κολλα με τους κωδικους, χρειαζεται να την εχω στο πορτοφολι μου ή λεω ειμαι ανεργος οπου με χρειαστει και ειμαι οκ;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η άσπρη σκόνη που σχηματίζεται στον πάτο όταν λιώσουν τα παγάκια στο τσίπουρο, τι είναι;

(αν θυμαμαι καλα, το ειχα δει σε ενα επεισοδιο του mythbusters)

το νερο οταν παγωνει και γινεται παγος πρεπει να ειναι εντελως διαφανες, οπως ακριβως οταν δεν ειναι παγωμενο.

Καθε φορα που γεμιζεις ενα ποτηρι νερο πεφτουν μεσα και διαφορα αλλα που δεν ειναι κανονικα στην συσταση του νερου, ειναι απο την βρυση, απο τους σωληνες, απο την δεξαμενη κλπ. Αυτα ειναι τοσο μικροσκοπικα που ειναι αορατα στο ματι, εκτος εαν παγωσουν. Τοτε γινονται ορατα και, οταν ο παγος λιωσει αυτα δεν επιστρεφουν στην προηγουμενη "αορατη" κατασταση τους αρα, μεσα σε ενα ποτηρι με οποιοδηποτε διαφανες υγρο (νερο, τσιπουρο) θα ειναι ορατα. Αρα αυτα τα ασπρα κομματακια ειναι κοινως βρωμια.

(Το επεισοδιο, αν θελει κανεις να το ψαξει, ειχε να κανει με το πως κατασκευαζονται τα αγαλματα απο παγο και, γιατι αυτοι καταφερνουν να κατασκευασουν διαφανες παγο ενω οι mythbusters οτι παγο εφτιαχναν ηταν θολος. Πηγαν λοιπον σε εναν επαγγελματια, εμαθαν γιατι ειναι ολος ο παγος τους και με ποιον τροπο κατασκευαζεται αυτος ο παγος και το προσπαθησαν)

• Like 2
Δημοσ.

Ιρις απλα χαλαρωσε, θα περασουν ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει.

Οταν πηγα στον οαεδ την καρτα ανεργιας την καρφιτσωσε πανω στην κολλα με τους κωδικους, χρειαζεται να την εχω στο πορτοφολι μου ή λεω ειμαι ανεργος οπου με χρειαστει και ειμαι οκ;

Πρέπει να την έχεις μαζί σου. χωρίς τους κωδικούς φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

τι παιζει σχετικα με την ελληνικη νομοθεσια περι παραγωγης αισθησιακων ταινιων στην Ελλαδα? μπορεις να γυρνας σκηνες σε παραλιες και ΚΤΕΛ ? ειναι νομιμο μετα απο σχετικη αδεια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...