Dipper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μου στείλει κάποιος μία CRT με τα ΕΛΤΑ, θα την προσέχουν, ή θα την βρώ θρύψαλα την TV?
xpapias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαρτάται από τη συσκευασια. Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις, τι χρειάζεται να κανω σε καινουριο υπολογιστη; http://www.insomnia.gr/topic/581258-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B9%CE%B9%CE%BA%CF%8C-partitions/?view=getnewpost
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τα προσέχουν ιδιαίτερα...ακόμα κι αν γράψεις "εύθραυστο" πάνω δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένη Αν μου στείλει κάποιος μία CRT με τα ΕΛΤΑ, θα την προσέχουν, ή θα την βρώ θρύψαλα την TV?
Miracle Worker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή η άσπρη σκόνη που σχηματίζεται στον πάτο όταν λιώσουν τα παγάκια στο τσίπουρο, τι είναι;
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ^Όχι παγάκια στο τσίπουρο ρε συ! Καλύτερα να το πίνεις απλά κρύο, από το ψυγείο ή και την κατάψυξη. 2
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή η άσπρη σκόνη που σχηματίζεται στον πάτο όταν λιώσουν τα παγάκια στο τσίπουρο, τι είναι; Διάβασε από #4 και κάτω 1
Miracle Worker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ^Όχι παγάκια στο τσίπουρο ρε συ! Καλύτερα να το πίνεις απλά κρύο, από το ψυγείο ή και την κατάψυξη. Συμφωνώ, απλά το είχα αφήσει 3 μήνες σε πλαστικό και μου κάνει λίγο περίεργη η γεύση για σκέτο. Ίσως είναι και η ιδέα μου. Διάβασε από #4 και κάτω Πιστεύω μαλακίες λένε. Εμένα δεν έχει γλυκάνισο έτσι κι αλλιώς. Το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει και με πολλά ποτά, ακόμα και με Jonhy Walker, Smirnoff. Τέλος πάντων, μία ψυχή που είναι να βγει, ας βγει, γιατί θα φωνάζουν πάλι ότι δεν ήταν μικρή απορία. Στην υγειά σας!
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα έσπασαν αγγειάκια και στα 2 μου μάτια (τρελό άγχος/τρέξιμο αυτή την περίοδο). Υπάρχει κάτι που μπορεί να διώξει την κοκκινίλα, a.k.a αίμα?
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Στο αφήνω για να κάνεις λεύκανση δοντιών. 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ιρις απλα χαλαρωσε, θα περασουν ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει. Οταν πηγα στον οαεδ την καρτα ανεργιας την καρφιτσωσε πανω στην κολλα με τους κωδικους, χρειαζεται να την εχω στο πορτοφολι μου ή λεω ειμαι ανεργος οπου με χρειαστει και ειμαι οκ; 1
giorgolavos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή η άσπρη σκόνη που σχηματίζεται στον πάτο όταν λιώσουν τα παγάκια στο τσίπουρο, τι είναι; (αν θυμαμαι καλα, το ειχα δει σε ενα επεισοδιο του mythbusters) το νερο οταν παγωνει και γινεται παγος πρεπει να ειναι εντελως διαφανες, οπως ακριβως οταν δεν ειναι παγωμενο. Καθε φορα που γεμιζεις ενα ποτηρι νερο πεφτουν μεσα και διαφορα αλλα που δεν ειναι κανονικα στην συσταση του νερου, ειναι απο την βρυση, απο τους σωληνες, απο την δεξαμενη κλπ. Αυτα ειναι τοσο μικροσκοπικα που ειναι αορατα στο ματι, εκτος εαν παγωσουν. Τοτε γινονται ορατα και, οταν ο παγος λιωσει αυτα δεν επιστρεφουν στην προηγουμενη "αορατη" κατασταση τους αρα, μεσα σε ενα ποτηρι με οποιοδηποτε διαφανες υγρο (νερο, τσιπουρο) θα ειναι ορατα. Αρα αυτα τα ασπρα κομματακια ειναι κοινως βρωμια. (Το επεισοδιο, αν θελει κανεις να το ψαξει, ειχε να κανει με το πως κατασκευαζονται τα αγαλματα απο παγο και, γιατι αυτοι καταφερνουν να κατασκευασουν διαφανες παγο ενω οι mythbusters οτι παγο εφτιαχναν ηταν θολος. Πηγαν λοιπον σε εναν επαγγελματια, εμαθαν γιατι ειναι ολος ο παγος τους και με ποιον τροπο κατασκευαζεται αυτος ο παγος και το προσπαθησαν) 2
Valerie_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ιρις απλα χαλαρωσε, θα περασουν ολα, οτι ειναι να γινει θα γινει. Οταν πηγα στον οαεδ την καρτα ανεργιας την καρφιτσωσε πανω στην κολλα με τους κωδικους, χρειαζεται να την εχω στο πορτοφολι μου ή λεω ειμαι ανεργος οπου με χρειαστει και ειμαι οκ; Πρέπει να την έχεις μαζί σου. χωρίς τους κωδικούς φυσικά. 1
nipoa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 τι παιζει σχετικα με την ελληνικη νομοθεσια περι παραγωγης αισθησιακων ταινιων στην Ελλαδα? μπορεις να γυρνας σκηνες σε παραλιες και ΚΤΕΛ ? ειναι νομιμο μετα απο σχετικη αδεια?
livewire Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με Ellinair ταξιδεύουμε αξιοπρεπώς ή έχει πολλή ψυχική οδύνη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις