Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Λαθος παιδες, μονο σχολιασμο εχει το αντεννα μετα την ληξη των αγωνων Σορυ.
Pa0ki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι ρε, καλά το είπες Θα δείξει το Ελλάδα-Σκόπια και το Κροατία - Σλοβενία 1
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΕΗ. Σε τι ποσό, ή πόσο καιρό μετά την έκδοση του λογαριασμού, κόβουν το ρεύμα; Long version: νοικιάζω ένα σπίτι, στο οποίο ο προηγούμενος έχει αφήσει 300+ ευρώ ανεξόφλητους λογαριασμούς. Η παροχή είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. "Τα δικά μου" ως τώρα είναι ~50-60 ευρώ. Τι κίνδυνος υπάρχει να μου το κόψουν, μέχρι να βγει άκρη με τον π@π@ρ@ τον προηγούμενο; Θα βοηθήσει αν εξοφλήσω εγώ όσα αφορούν εμένα ή δεν αλλάζει τίποτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ο προηγούμενος που νοίκιαζε το σπίτι είχε αφήσει απλήρωτο πόσο, άλλαξα το λογαριασμό στο ονομά μου και τα χρέη τα φορτώθηκε αυτός.
ilias_97 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις έκανα request για email στο protonmail ξέρει κανείς πόσο περίπου θα περιμένω;
Pankar95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γυρίζω Αθήνα μετά από 2 μήνες και τι να δω; Χρόνοι αναμονής στον ηλεκτρικό για πλάκα κάτι 8λεπτα. Πως έγινε αυτό;
Pankar95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Για τις καθημερινές έλεγα. Κυριακές έτσι κι αλλιώς πάει 10+. Αλλά μπορεί όντως να είναι λόγω αδειών και εποχής. Ελπίζω να μειωθούν πάλι το φθινόπωρο.
MRgeldidram7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 γνωριζει κανεις ποσο πανε τα διδακτρα στην σχολη la chef στην θεσσαλονικη ; εχετε προσωπικη εμπειρια αν ειναι καλο ;
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω δωρεαν λεπτα προς ολους, εχω δωρεαν mb, αλλα η βονταφονε με εφαγε τα λεφτα απο τι καρτα μου. Απο που μπορει να με χρεωνει τωρα; δεδομενα εχω σχεδον παντα ανοιχτα, αλλα δεν με ενοιαζε γιατι ηταν δωρεαν. Χτες χρησιμοποιησα τους χαρτες αλλα δεν νομιζω αυτο να μου εφαγε την καρτα. Καμια γνωμη τι μπορει να συμβαινει; Με το παλιο κινητο ειχα φτασει να χω 20€ καρτα, τωρα με αυτο Huawei p8 lite εφτασα στα τριαντα λεπτα ενω εβαλα και καρτα
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και ζητά να σου επιστραφούν τα χρήματα. Μήπως είσαι κάπου που πιάνει ξένο δίκτυο; Έτσι την είχα πατήσει στη Ρόδο
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι... χαλκιδικη ειμαι δεν το νομιζω. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φευγει ετσι η καρτα. Τωρα με τριαντα λεπτα δεν ξερω αν μπορω να παρω την εξυπηρετηση και μετα να μην εχω για τηλεφωνα.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι... χαλκιδικη ειμαι δεν το νομιζω. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φευγει ετσι η καρτα. Τωρα με τριαντα λεπτα δεν ξερω αν μπορω να παρω την εξυπηρετηση και μετα να μην εχω για τηλεφωνα. Kαποια εφαρμογη σου κατεβαζει δεδομενα λογικα. Μπες στις ρυθμισεις και δες τι συμβαινει.
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως καλεσες σε κάποιο νούμερο που δεν είχε αστική χρέωση; π.χ εξυπηρέτηση πελατών Τράπεζας;
Liverpool89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι τιποτα απ ολα αυτα. Παιρνω ειτε σε αλλα δικτυα που εχω δωρεαν ειτε σε βονταφονε που παλι δωρεαν ειναι. Εχω 500mb δωρεαν και δεδομενα να κατεβαζει μια εφαρμογη επρεπε πρωτα να μου τα φαει, εγω εχω υπολοιπο 400. Ειχα μπει.στις ρυθμισεις και επελεξα να μπαινει μονο με 3g γιατι το 4g νομιζα οτι ετρωγε καρτα, αλλα δεν ηταν αυτο τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις