Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΔΕΗ. Σε τι ποσό, ή πόσο καιρό μετά την έκδοση του λογαριασμού, κόβουν το ρεύμα;

Long version: νοικιάζω ένα σπίτι, στο οποίο ο προηγούμενος έχει αφήσει 300+ ευρώ ανεξόφλητους λογαριασμούς. Η παροχή είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη. "Τα δικά μου" ως τώρα είναι ~50-60 ευρώ. Τι κίνδυνος υπάρχει να μου το κόψουν, μέχρι να βγει άκρη με τον π@π@ρ@ τον προηγούμενο; Θα βοηθήσει αν εξοφλήσω εγώ όσα αφορούν εμένα ή δεν αλλάζει τίποτα;

Δημοσ.

Ο προηγούμενος που νοίκιαζε το σπίτι είχε αφήσει απλήρωτο πόσο, άλλαξα το λογαριασμό στο ονομά μου και τα χρέη τα φορτώθηκε αυτός.

Δημοσ.

Για τις καθημερινές έλεγα. Κυριακές έτσι κι αλλιώς πάει 10+.

Αλλά μπορεί όντως να είναι λόγω αδειών και εποχής. Ελπίζω να μειωθούν πάλι το φθινόπωρο.

Δημοσ.

Εχω δωρεαν λεπτα προς ολους, εχω δωρεαν mb, αλλα η βονταφονε με εφαγε τα λεφτα απο τι καρτα μου.

Απο που μπορει να με χρεωνει τωρα; δεδομενα εχω σχεδον παντα ανοιχτα, αλλα δεν με ενοιαζε γιατι ηταν δωρεαν. Χτες χρησιμοποιησα τους χαρτες αλλα δεν νομιζω αυτο να μου εφαγε την καρτα.

Καμια γνωμη τι μπορει να συμβαινει;

Με το παλιο κινητο ειχα φτασει να χω 20€ καρτα, τωρα με αυτο Huawei p8 lite εφτασα στα τριαντα λεπτα ενω εβαλα και καρτα

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και ζητά να σου επιστραφούν τα χρήματα.

Μήπως είσαι κάπου που πιάνει ξένο δίκτυο;

Έτσι την είχα πατήσει στη Ρόδο

Δημοσ.

Οχι... χαλκιδικη ειμαι δεν το νομιζω.

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φευγει ετσι η καρτα. Τωρα με τριαντα λεπτα δεν ξερω αν μπορω να παρω την εξυπηρετηση και μετα να μην εχω για τηλεφωνα.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι... χαλκιδικη ειμαι δεν το νομιζω.

Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι φευγει ετσι η καρτα. Τωρα με τριαντα λεπτα δεν ξερω αν μπορω να παρω την εξυπηρετηση και μετα να μην εχω για τηλεφωνα.

Kαποια εφαρμογη σου κατεβαζει δεδομενα λογικα. Μπες στις ρυθμισεις και δες τι συμβαινει.

Δημοσ.

Οχι τιποτα απ ολα αυτα.

Παιρνω ειτε σε αλλα δικτυα που εχω δωρεαν ειτε σε βονταφονε που παλι δωρεαν ειναι.

Εχω 500mb δωρεαν και δεδομενα να κατεβαζει μια εφαρμογη επρεπε πρωτα να μου τα φαει, εγω εχω υπολοιπο 400.

Ειχα μπει.στις ρυθμισεις και επελεξα να μπαινει μονο με 3g γιατι το 4g νομιζα οτι ετρωγε καρτα, αλλα δεν ηταν αυτο τελικα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...