Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows, Toyota Corolla, Honda 50cc cub (το παπί που λέμε εμείς στην Ελλάδα), Harry Potter είναι τα πρώτα που σκέφτηκα. Σίγουρα αν Googlάρεις θα βρεις κι άλλα

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε μπορούσα να αντισταθώ αλλά μια την έχουμε μη μας την βγάζετε κ σερνικό 

ooops sorry. Δεν το ήξερα

Δημοσ.

Windows, Toyota Corolla, Honda 50cc cub (το παπί που λέμε εμείς στην Ελλάδα), Harry Potter είναι τα πρώτα που σκέφτηκα. Σίγουρα αν Googlάρεις θα βρεις κι άλλα

Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ επιτυχημένα προϊόντα αλλά κανένα από αυτά δεν το ξέρουν από τη μεγαλύτερη πόλη ως το τελευταίο χωριό, από τον πιο μικρό εώς τον πιο ηλικιωμένο...:)

Δημοσ.

Υπάρχει παγκοσμίως κάποιο πιο επιτυχημένο προϊόν από την coca cola; Σκέφτομαι αλλά δεν μου έρχεται κάτι... :)

Σίγουρα όλα αυτά είναι πολύ επιτυχημένα προϊόντα αλλά κανένα από αυτά δεν το ξέρουν από τη μεγαλύτερη πόλη ως το τελευταίο χωριό, από τον πιο μικρό εώς τον πιο ηλικιωμένο... :)

Aυτο ομως ? :-D  

Toilet_paper_orientation_over.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Una κλέβεις. Αυτό δεν είναι προϊόν, είναι εφεύρεση. Νομίζω η αρχική απορία του zio αφορούσε σε brand name. Αλλιως παμε σε κουτάλι, μαχαίρι, ποτήρι κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Στην Lloyds εκτός από διαβατήριο για άνοιγμα λογαριασμού, χρειάζεσαι και proof of address? Και την χρεωστική την παίρνεις αμέσως ή στη στέλνουν?

Δημοσ.

Στην Lloyds εκτός από διαβατήριο για άνοιγμα λογαριασμού, χρειάζεσαι και proof of address? Και την χρεωστική την παίρνεις αμέσως ή στη στέλνουν?

Κατα 90% μονο διαβατηριο η ταυτοτητα.....

(εκτος αν πεσεις σε πολυ στραβαδι υπαλληλο :P)

Στην στελνουν σε 2-3 μερες με post office...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα στο ντουλάπι πάνω από τον απορροφητήρα.Υπαρχει ελάχιστος διαθεσιμος χώρος ώστε να μπει κατσαβιδι.
Υπάρχει κάποια ιδέα?

επισυνάπτεται φωτο

IMG_1416.jpg

Δημοσ.

Γεια σας κ τα λοιπα

Ξερουμε ποια ειν αυτη? Η αναζητηση εικονων του γουγλη δε με φωτισε κ ενας φιλος μ λεε οτι μοιαζει με cgi κ λεω, λες?

Anyway, αμα μου κολλησει κατι σκαω, οποτε παρακαλεισθε οπως βοηθησατε

Ευχαριστω κ τα λοιπα

post-228178-0-97526400-1441375717_thumb.jpg

Δημοσ.

Una κλέβεις. Αυτό δεν είναι προϊόν, είναι εφεύρεση. Νομίζω η αρχική απορία του zio αφορούσε σε brand name. Αλλιως παμε σε κουτάλι, μαχαίρι, ποτήρι κτλ.

Pampers? Lego? Barbie? Zio πες μας τι ψαχνεις. Διασημες μαρκες, διασημα προϊόντα κάποιας μάρκας, μετράει για πόσα χρόνια συνεχόμενα είναι γνωστά, γενικά τι απαιτησεις εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει παγκοσμίως κάποιο πιο επιτυχημένο προϊόν από την coca cola; Σκέφτομαι αλλά δεν μου έρχεται κάτι... :)

πριν μερικα χρονια ειχα διαβασει μια ερευνα που ελεγε οτι τα τρια πιο επιτυχημενα brand name ηταν:

1. Olympic Games

2. Microsoft Windows

3. Coca-Cola

για τα 2 και 3 δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν με αυτη τη σειρα, μπορει να ηταν αναποδα. Αλλά σιγουρα πρωτους ειχε τους ολυμπιακους αγωνες και εξηγουσε τους λογους που θεωρουσε οτι και αυτο ειναι ενα προιον οπως τα υπολοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας κ τα λοιπα

Ξερουμε ποια ειν αυτη? Η αναζητηση εικονων του γουγλη δε με φωτισε κ ενας φιλος μ λεε οτι μοιαζει με cgi κ λεω, λες?

Anyway, αμα μου κολλησει κατι σκαω, οποτε παρακαλεισθε οπως βοηθησατε

Ευχαριστω κ τα λοιπα

Ο γούγλης έβγαλε ...

Melanie Iglesias ...

Δημοσ.

http://newsone.gr/paraxena/240787-anakoinose-apo-ton-oaed-poy-aphora-oloys

πρεπει να είσαι υποχρεωτικά εγγεγραμενος στον οαεδ για 1 χρόνο?

Γιατι εγώ είχα γραφτεί παλιά και δεν εχω ανανεώσει απο τότε

Πως γινεται καποιος να ειναι εγγεγραμενος για 1 χρονο ενω πριν 3 μηνες ηταν φανταρος ή φοιτητης? :wacko:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...