scullyist Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 2,30 είναι απλά το κόστος της υπηρεσίας της αντκ/λής, όχι το συνολικό κόστος της αποστολής του δέματος με αντικ/λή, μην γράφετε ανοησίες.
haris_216 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως λέει και ο scul το τελικό ποσό είναι: αξία προϊόντος που αποστέλεται (το ορίζει ο αποστολέας) + κόστος δέματος (ανάλογα το βάρος) + κόστος υπηρεσίας αντικαταβολής (δηλαδή αυτό που πληρώνεις για την έξτρα υπηρεσία)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Την βοηθεια σας παιδια σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ?
doctorkostis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κουνουπι ηταν ή ο καβουρογαμοσαυρος ο αμμωδης? Βαλε λιγο απο την αλοιφη που πηρες, θα φυγει, τι διαολο. 2
Pa0ki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η superleague μόνο για αυτή την εβδομάδα έχει κενό ή και την άλλη?
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Την βοηθεια σας παιδια σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ? Και να μην φύγει στην τελικη τσίμπημα είναι, οχι κανα γκαβλοσπυρο με πύον. Παρε και καμια Φενιστιλ που ειναι αντιισταμινικη - αντικνησμωδης για να μην ξυνεσαι κιόλας και το κανεις χειροτερο. Α, εχεις ηδη κρεμα, ακυρο. 1
Pa0ki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Την βοηθεια σας παιδια σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ? 3
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Την βοηθεια σας παιδια σε 2 μερες εχω να παω σε κατι γενεθλεια.Το θεμα ιεναι οτι πριν 2 ωρες με τσιμπησε ενα κουνουπι[νομιζω σκνιπα]και στο ποδι αλλα και στο μετωπο.Το μετωπο μου εχει βγαλει το κλασικο ασπρο πριξιματακι και ειναι κοκκινο εδω και 1 ωρα.Τι να βαλω?Πηγα και πηρα μια κορτιζονουχα κρεμα ,παιζει να κανει δουλεια?Αμα δεν ηταν στο προσωπο χεστηκα,αλλα τωρα μαμηθηκε.Παιζει να φυγει μεχρι το σαββατο ? Φενιστίλ λέω κι εγώ. Πάρε και βάλε κάμποσες φορές τη μέρα
Hulk7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Για να μην ανοίγω νεο θέμα. Μπορώ μια επιδότηση από πρόγραμμα συμβολαίου κοσμοτε να την χρησιμοποίησω σε αγορά π.χ. ενός παιχνιδιού από το Γερμανο;
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως λέει και ο scul δε μπορούσα να αντισταθώ αλλά μια την έχουμε μη μας την βγάζετε κ σερνικό
scullyist Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ας ψαρώσω, my knight in shining armor: "Mία"...;
giorgolavos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τι στο καλό σήμαινε "λεγκενης"; την ακούω πλέον πιο συχνά κι από το "μαλακας"
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει παγκοσμίως κάποιο πιο επιτυχημένο προϊόν από την coca cola; Σκέφτομαι αλλά δεν μου έρχεται κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις