Razor_7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 αυτό. παντως αν πας στο προφιλ σου και πατησεις "δες πως βλεπει ο ταδε το προφιλ σου", το γραναζι ή το αντιστοιχο εικονιδιο δεν φαινεται κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. Α καλό χειμώνα Βαλ! 1
Tempor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Χαλκίδα εδώ over ...τι αμάξι έχεις? Εγώ με Corsa C sport 12€ περίπου .. Mercedes compressor. 8 years model
Thaninho Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάποιος έχει tattoo και πέσει με το ποδήλατο ας πούμε θα δημιουργηθεί καύκαλο. Όταν φύγει το καύκαλο το ταττοο θα φαίνεται κανονικά ????
Lnk Hlk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Mercedes compressor. 8 years model Ε όσο να ναι....θα καίς λίγο παραπάνω απ το corsaki μου Στο 20€ σε κόβω...
giorgolavos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάχνω μια εικόνα,έχει μπεί και πρόσφατα (Fitness thread ή στις αστείες και περίεργες) άλλα δέν κατάφερα να την εντοπίσω. Τύπος προσπαθεί να "δώσει" την καρδιά του σε δύο κορίτσια,τα οποία τον απορρίπτουν για κάποιον άλλο.Την πετάει στα σκουπίδια και πάει για bench press. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάποιος έχει tattoo και πέσει με το ποδήλατο ας πούμε θα δημιουργηθεί καύκαλο. Όταν φύγει το καύκαλο το ταττοο φαίνεται κανονικά ???? Εξαρτάτε το πόσο βαθιά θα είναι η πληγή.
Silverage Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω τα ακουστικά AKG K550 και μου έχουν χαλάσει τα μαξιλαράκια στα αυτιά, ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ ανταλλακτικά;
opera Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε ρε λεβέντες,υπάρχει τρόπος χειραγώγησης των αποτελεσμάτων του google earth-google maps; Διαφορετικά θα το αποδώσω σε μεταφυσικά αίτια. bump!
Pankar95 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πότε θα ξεκλειδωθούν τα θέματα των ομάδων στα Αθλητικά;
Adon1s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Με πηραν τηλεφωνο απο Vodafon για προσφορά ιντερνετ στο απιτι.<br /> Εχει κανεις εμπειρία ; Τι φαση ;</p>
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Με πηραν τηλεφωνο απο Vodafon για προσφορά ιντερνετ στο απιτι.<br /> Εχει κανεις εμπειρία ; Τι φαση ;</p> Ίντερνετ από τη hol ή κάτι άλλο;
Valerie_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πότε θα ξεκλειδωθούν τα θέματα των ομάδων στα Αθλητικά; Προέχει το ΟΟΤ, μπες στη σειρά σε παρακαλώ και μη βιάζεσαι. 1
Adon1s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p> Ο χρήστης Adon1s είπε:<br /> Με πηραν τηλεφωνο απο Vodafon για προσφορά ιντερνετ στο απιτι. Εχει κανεις εμπειρία ; Τι φαση ;<br /> Ίντερνετ από τη hol ή κάτι άλλο;<br /> </p><p> </p><p>Ε ;</p>
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p></p><p> </p><p> Ε ;</p> Δεν κατάλαβα τι σε πήραν και σου είπαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις