Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι "feels like" είναι...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο facebok σε googe chrome όταν πατάω να βάλω το mail μου βγάζει όλα τα mail που εχουν μπει κατά καιρούς απο τον υπολογιστή μου. πως μπορω να τα σβήσω;

Δημοσ.

στο facebok σε googe chrome όταν πατάω να βάλω το mail μου βγάζει όλα τα mail που εχουν μπει κατά καιρούς απο τον υπολογιστή μου. πως μπορω να τα σβήσω;

Highlight the wrong email address, then click shift and delete.

• Like 1
Δημοσ.

Σπασμένα ποδαράκια κραπ κρουπ ψύκτρας που κλειδώνουν στη mobo. Ανταλλακτικά/πατέντες ή νέα ψύκτρα;

Δημοσ.

Σπασμένα ποδαράκια κραπ κρουπ ψύκτρας που κλειδώνουν στη mobo. Ανταλλακτικά/πατέντες ή νέα ψύκτρα;

Socket?

Μάλλον για ψήκτρα πας, ασε τις πατεντες.

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα το socket έχω ανταλλακτικά να σου δώσω. 

Αν είσαι Αθήνα από Πέμπτη που γυρνάω.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πάρω ελιές ακατέργατες, όπως τις έκοψαν από το δέντρο, για να τις φτιάξω όπως θέλω εγώ. Ξέρω ότι πουλάν κάτι μαγαζιά στο Καπάνι αλλά υπάρχει πρίπτωση να βρω τέτοια εποχή ή αχρίδια;

Δημοσ.

σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα συντήρησης,

η πρώτη αλλαγή λαδιών γίνεται στα πρώτα 1000χμ και μετά έχει κάθε 3000χμ κάποιες διεργασίες.

η απορία μου, οκ γίνονται οι διεργασίες στα πρώτα 1000, μετά επίσκεψη στο συνεργείο θέλει στα 3000χμ ή στα 4000 (1000+3000)

Δημοσ.

Ανάλογα το socket έχω ανταλλακτικά να σου δώσω. 

Αν είσαι Αθήνα από Πέμπτη που γυρνάω.

775 είναι, κερνάω καφέ/μπύρα. =)

Δημοσ.

σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα συντήρησης,

η πρώτη αλλαγή λαδιών γίνεται στα πρώτα 1000χμ και μετά έχει κάθε 3000χμ κάποιες διεργασίες.

η απορία μου, οκ γίνονται οι διεργασίες στα πρώτα 1000, μετά επίσκεψη στο συνεργείο θέλει στα 3000χμ ή στα 4000 (1000+3000)

καθε 3000, δηλαδη στα 4000, 7000, 10000 κλπ

Δημοσ.

775 είναι, κερνάω καφέ/μπύρα. =)

Αφού έχεις 666 μηνύματα θα σου κάνω δώρο μια ψύκτρα ολόκληρη μόλις γυρίσω.

Υπομονή δυο μέρες. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πάρω ελιές ακατέργατες, όπως τις έκοψαν από το δέντρο, για να τις φτιάξω όπως θέλω εγώ. Ξέρω ότι πουλάν κάτι μαγαζιά στο Καπάνι αλλά υπάρχει πρίπτωση να βρω τέτοια εποχή ή αχρίδια;

Τετοια εποχη μονο περσινες θα βρεις αν εχει κρατησει καποιος.

Αλλιως περιμενε σε λιγο θα μαζεψουν, πανε να αγορασεις οσες θες απο κανενα παραγωγο. Τις υες για καταναλωσει ή για πουλημα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...