Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ένα δωρεάν blog στο Wordpress. Μέσα από το control panel έχω κάνει μια ρύθμιση ώστε όταν γράφω ένα άρθρο τότε αυτό να ποστάρεται αυτόματα σε ένα page που έχω κάνει στο facebook και σε έναν λογαριασμό στο Google+. Στο Google+ εμφανίζεται ένα κομμάτι του άρθρου και από κάτω μπαίνει λινκ όπου οι αναγνώστες κάνουν κλικ και μεταφέρονται στο μπλογκ για να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο. Στο facebook όμως αναρτάται όλο το άρθρο. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί έτσι οι αναγνώστες δεν μεταφέρονται στην σελίδα μου και έτσι δεν προσμετρούνται στα στατιστικά (εμφανίζεται μειωμένη κίνηση). Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;

Δες μήπως σε βοηθάει Link.png Site: αυτό .

Δημοσ.

Λέμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη... :)

Σε μερικούς φαίνονται εύκολα, σε άλλους δύσκολα :P

• Like 2
Δημοσ.

Παίζει να έχει κανείς κάνα κωδικό από το σημερινό Θέμα για το Nova Go; Και να μην τον θέλει; Θα δώσω και ένα μικρό αντίτιμο

Δημοσ.

Θέλω να καταλάβω γιατί να πάει από Windows σε Linux ενώ υπάρχει επιλογή για να βγάλει αυτά που τον ενοχλούνε.

Για να μπορεί να ανήκει στο 66,6% αντί στο 33.3%. 

Τα 2/3 των mainstream Λ.Σ. που υπάρχουν είναι UNIX λειτουργικά. Το Windows είναι DOS Based. Αυτό, από μόνο του, έχει πολλές παραμέτρους για συζήτηση αλλά δεν είναι της παρούσης :)

Βασικά, από όσα παίζουν αυτή την στιγμή θαρρώ πως μόνο το Windows είναι DOS Based... όλα τα άλλα είναι UNIX. 

Δημοσ.

μου ειπαν οτι υπαρχει καποιου ειδους θηκη για το iphone6 που ειναι σαν τις θηκες "πορτοφολια" που μπαινει ολο το smartphone μεσα αλλά εχει μονο το μπροστινο καπακι και οχι το πισω μερος. Εχει καποιος κανενα λινκ ευκαιρο για τετοια θηκη;

Δημοσ.

Ερώτηση:

Πόσο πάει στο περίπου να αλλάξεις το κάλυμμα της σέλας ενός σκούτερ; Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος Μπάτζιος που λένε ότι είναι κορυφή. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία;

Κανείς;;;;;;

Δημοσ.

Υπάρχει μήπως κάποια σελίδα τύπου skroutz για τα κινέζομάγαζα κινητών (merimobiles, minideal κλπ).

Ναι, αλλά δε τα έχει όλα τα κινεζομάγαζα και δεν ειναι σιγουρο οτι τα λινκς προς τα μαγαζια ειναι 100% σωστα.

kimovil.com

Δημοσ.

Σε κάποια sites με πρόγνωση καιρού αναφέρονται δύο θερμοκρασίες, θερμοκρασία και σχετική θερμοκρασία. Αν πχ αυτές είναι 30 και 35 βαθμοί αντίστοιχα σημαίνει ότι το θερμόμετρο δείχνει 30 αλλά νιώθεις σαν να έχει 35 ή είναι κάτι άλλο η σχετική θερμοκρασία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...