Iris_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπορεί να τα βάλει σε dual boot. Απλά αναφέρθηκε η "λύση" πιο πάνω
dimitrisOP Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 και εμενα μου εσπασαν τα νευρα τα 10αρια και το γυρισα μονιμα σε arch
zio10 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ^Linux! Λέμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη...
astrosunnefo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Έχω ένα δωρεάν blog στο Wordpress. Μέσα από το control panel έχω κάνει μια ρύθμιση ώστε όταν γράφω ένα άρθρο τότε αυτό να ποστάρεται αυτόματα σε ένα page που έχω κάνει στο facebook και σε έναν λογαριασμό στο Google+. Στο Google+ εμφανίζεται ένα κομμάτι του άρθρου και από κάτω μπαίνει λινκ όπου οι αναγνώστες κάνουν κλικ και μεταφέρονται στο μπλογκ για να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο. Στο facebook όμως αναρτάται όλο το άρθρο. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί έτσι οι αναγνώστες δεν μεταφέρονται στην σελίδα μου και έτσι δεν προσμετρούνται στα στατιστικά (εμφανίζεται μειωμένη κίνηση). Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Δες μήπως σε βοηθάει Site: αυτό .
Iris_89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Λέμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη... Σε μερικούς φαίνονται εύκολα, σε άλλους δύσκολα 2
Hulk7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Παίζει να έχει κανείς κάνα κωδικό από το σημερινό Θέμα για το Nova Go; Και να μην τον θέλει; Θα δώσω και ένα μικρό αντίτιμο
groot Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Θέλω να καταλάβω γιατί να πάει από Windows σε Linux ενώ υπάρχει επιλογή για να βγάλει αυτά που τον ενοχλούνε. Για να μπορεί να ανήκει στο 66,6% αντί στο 33.3%. Τα 2/3 των mainstream Λ.Σ. που υπάρχουν είναι UNIX λειτουργικά. Το Windows είναι DOS Based. Αυτό, από μόνο του, έχει πολλές παραμέτρους για συζήτηση αλλά δεν είναι της παρούσης Βασικά, από όσα παίζουν αυτή την στιγμή θαρρώ πως μόνο το Windows είναι DOS Based... όλα τα άλλα είναι UNIX.
giorgolavos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 μου ειπαν οτι υπαρχει καποιου ειδους θηκη για το iphone6 που ειναι σαν τις θηκες "πορτοφολια" που μπαινει ολο το smartphone μεσα αλλά εχει μονο το μπροστινο καπακι και οχι το πισω μερος. Εχει καποιος κανενα λινκ ευκαιρο για τετοια θηκη;
panosno1com Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 εχει παραγγειλει ποτε καποιος απ το σαιτ e-men.gr ? ξερουμε τιποτα για την αξιοπιστια του?
panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Υπάρχει μήπως κάποια σελίδα τύπου skroutz για τα κινέζομάγαζα κινητών (merimobiles, minideal κλπ).
kalogeros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ερώτηση: Πόσο πάει στο περίπου να αλλάξεις το κάλυμμα της σέλας ενός σκούτερ; Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάποιος Μπάτζιος που λένε ότι είναι κορυφή. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία; Κανείς;;;;;;
groot Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πώς λέγεται η κοπελιά που παίζει την κόρη της Καρύδη στο "Εθνική Ελλάδος";
astrosunnefo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πώς λέγεται η κοπελιά που παίζει την κόρη της Καρύδη στο "Εθνική Ελλάδος"; Ειρήνη Βαλάτσου. 1
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Υπάρχει μήπως κάποια σελίδα τύπου skroutz για τα κινέζομάγαζα κινητών (merimobiles, minideal κλπ). Ναι, αλλά δε τα έχει όλα τα κινεζομάγαζα και δεν ειναι σιγουρο οτι τα λινκς προς τα μαγαζια ειναι 100% σωστα. kimovil.com
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σε κάποια sites με πρόγνωση καιρού αναφέρονται δύο θερμοκρασίες, θερμοκρασία και σχετική θερμοκρασία. Αν πχ αυτές είναι 30 και 35 βαθμοί αντίστοιχα σημαίνει ότι το θερμόμετρο δείχνει 30 αλλά νιώθεις σαν να έχει 35 ή είναι κάτι άλλο η σχετική θερμοκρασία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις