giorgolavos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 οτι κι αν αναφερουν τα καταστηματα, ισχυει παντα αυτο: Δωρεάν, διετής εγγύηση (νόμιμη εγγύηση)Όταν αγοράζετε προϊόντα είτε σε κατάστημα είτε ηλεκτρονικά δικαιούστε, σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ, ελάχιστη εγγύηση διετούς διάρκειας χωρίς επιπλέον κόστος. Η 2ετής αυτή εγγύηση είναι μόνο η ελάχιστη που δικαιούστε και ενδεχομένως, η εθνική νομοθεσία της χώρα σας μπορεί να προβλέπει πρόσθετη προστασία. Μην ξεχνάτε ότι κάθε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι πάντοτε προς όφελος του καταναλωτή 2
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Έφαγα πανηγυρικά τον δεξί καθρέφτη μου σήμερα και λόγω εξαιρετικά επειγόντων συνθηκών, δε μπορούσα να σταματήσω να μαζέψω το καβούκι. Το 'χω βρει κάτι λιγότερο από 9 ευρώ ονλάην, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο διάστημα που θα περιμένω να το παραλάβω;
deesnider Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Έφαγα πανηγυρικά τον δεξί καθρέφτη μου σήμερα και λόγω εξαιρετικά επειγόντων συνθηκών, δε μπορούσα να σταματήσω να μαζέψω το καβούκι. Το 'χω βρει κάτι λιγότερο από 9 ευρώ ονλάην, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο διάστημα που θα περιμένω να το παραλάβω; Τι είδους κίνδυνο εννοείς; Να φας κλήση; 1
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όχι, το τζάμι είναι κομπλέ, εννοώ να πάθει τίποτα ο μηχανισμός που είναι εκτεθειμένος. Λείπει το καβούκι το πλαστικό που τον καλύπτει.
groot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όχι, το τζάμι είναι κομπλέ, εννοώ να πάθει τίποτα ο μηχανισμός που είναι εκτεθειμένος. Λείπει το καβούκι το πλαστικό που τον καλύπτει. Εάν δεν βρέξει, μην φοβάσαι. Πιο πολύ υγρασία τρώει τον χειμώνα (και ας έχει το πλαστικό) παρά τώρα το καλοκαίρι. Εάν βρέξει, βάλε του μία πλαστική σακούλα και είσαι ΟΚ. 1
stavi Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μπορούμε πλεον να ψωνιζουμε απο ιντερνετ; amazon αγγλια;
gokuthelegend Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Έχω ένα δωρεάν blog στο Wordpress. Μέσα από το control panel έχω κάνει μια ρύθμιση ώστε όταν γράφω ένα άρθρο τότε αυτό να ποστάρεται αυτόματα σε ένα page που έχω κάνει στο facebook και σε έναν λογαριασμό στο Google+. Στο Google+ εμφανίζεται ένα κομμάτι του άρθρου και από κάτω μπαίνει λινκ όπου οι αναγνώστες κάνουν κλικ και μεταφέρονται στο μπλογκ για να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο. Στο facebook όμως αναρτάται όλο το άρθρο. Αυτό δεν μου αρέσει γιατί έτσι οι αναγνώστες δεν μεταφέρονται στην σελίδα μου και έτσι δεν προσμετρούνται στα στατιστικά (εμφανίζεται μειωμένη κίνηση). Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό;
Ison_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Μπορώ να ενημερώνομαι από κάπου για τον μακροπρόθεσμο καιρό; Όχι αν θα βρέχει την τάδε μέρα, αυτό δεν υπολογίζεται. Αλλά πώς θα είναι περίπου ο καιρός σε ένα μήνα, δηλαδή πάνω ή κάτω από το κλιματικό μέσο όρο π.χ. όπως ο φετινός Ιούνιος που ήταν πιο κρύος, ο Ιούλιος πιο ζεστός, ο Αύγουστος πιο βροχερός κ.ο.κ.
totem_lost Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Υπάρχει καρτοκινητή που να δίνει κάρτα sim δωρεάν;
Pa0ki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ναι, τις μοιράζουν στους δρόμους κατά καιρούς κάτι κουρίτσια voda βλέπω συχνά
totem_lost Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ηρθα σήμερα Ελλάδα και διαπίστωσα οτι η παλιά μου έχει λήξει. Χρειάζομαι μια για δυο εβδομάδες. Διαβάζω οτι η Wind τις δίνει free μέχρι το Σεπτέμβρη. Ξέρει κανείς αν ισχύει; Θενξ!
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ηρθα σήμερα Ελλάδα και διαπίστωσα οτι η παλιά μου έχει λήξει. Χρειάζομαι μια για δυο εβδομάδες. Διαβάζω οτι η Wind τις δίνει free μέχρι το Σεπτέμβρη. Ξέρει κανείς αν ισχύει; Θενξ! Συνήθως όλες δωρεάν είναι. Κι αυτές που αγοράζεις πχ 5€ σου δίνουν τα 5€ σε χρόνο ομιλίας 1
bluesattack Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Υπαρχει καποια δημοτικη βιβλιοθηκη που να εχει ψηφιοποιημενο υλικο και να μπορεις να δανειστεις-διαβασεις online ?
Adon1s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Ξέρει κανείς σε γενικές γραμμές τι ισχύει στο εξωτερικό σχετικά με την ανεύρεση αντικειμένων που χαρακτηρίζονται "ιστορικά-αρχαιολογικά ευρήματα" ;; Οκ, στην Ελλάδα ( ΑΝ πας και το δηλώσεις ) όταν και αν βρεις πχ στο χωράφι σου (βλ Νίκη Σαμοθράκης) στην αυλή σου, αν (με/χωρίς άδεια) πας και σκάψεις σε ένα σημείο κλπ κλπ και βρεις κάτι "αρχαίο" , αυτομάτως ανήκει στο κράτος . Ρωτάω με αφορμή τον δύτη που βρήκε 1 μέτρο έξω απο την Φλόριντα στον βυθό της θάλασσας τις προάλλες καμιά 300ρια χρυσά νομίσματα απο Ισπανικό ναυάγιο που αξίζουν λέει σχεδόν 1m $ . Τα κρατάει αυτός ; Κρατάει κάτι σαν αμοιβή ; Ανήκουν στις ΗΠΑ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις