Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 3-4 μήνες έβγαλα κάρτα στην Εθνική. Όταν κάνεις την αίτηση παίρνεις τον φάκελο με τους από τους οποίους βγαίνει τηλεφωνικά το πιν και μετά από λίγες μέρες έρχεται και η κάρτα στη διεύθυνση που θα δηλώσεις ή στο κατάστημα της τράπεζας. Παίρνεις τηλέφωνο, ακολουθείς τις οδηγίες και παίρνεις το πιν, μετά πας σε atm και ενεργοποιείς την κάρτα κι αν θες αλλάζεις το πιν

Α, έχω και μια μικρή απορία, εκείνη η ψυχή ο Unabomber που να'ναι;; :)

Λοιπόν έστειλα mail και με κάλεσαν μόλις από την εξυπηρέτηση της εθνικής.

pin μπορώ να πάρω και με τους τρόπους τον παλιό από το κατάστημα και το νέο τηλεφωνικά.

η κάρτα είναι σε διαδικασία πλαστικοποίησης λέει, ευτυχώς και δεν ακυρώνεται τέλος του μήνα αλλά παίρνει τρίμηνη παράταση .

ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες. :)

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εννοείς στην Αθήνα, αυτό στην αρχή της Ακαδημίας. (όπως πας για Σύνταγμα, στο αριστερό χέρι)

Δημοσ.

Για μια αγορά που είχα κάνει από e-shop στην απόδειξη δεν λέει κάτι για εγγύηση. Στην ιστοσελίδα επίσης δεν βρήκα κάτι για εγγύηση. Τι φάση;

Δημοσ.

Για μια αγορά που είχα κάνει από e-shop στην απόδειξη δεν λέει κάτι για εγγύηση. Στην ιστοσελίδα επίσης δεν βρήκα κάτι για εγγύηση. Τι φάση;

Για δώσε Link του προϊόντος.Κανονικά στην περιγραφή πρέπει να αναφέρει εγγύηση.Πήγαινε και στο site της κατασκευάστριας συνήθως είναι το ίδιο με του καταστήματος.Μην πετάξεις την απόδειξη. 

Δημοσ.

Για δώσε Link του προϊόντος.Κανονικά στην περιγραφή πρέπει να αναφέρει εγγύηση.Πήγαινε και στο site της κατασκευάστριας συνήθως είναι το ίδιο με του καταστήματος.Μην πετάξεις την απόδειξη. 

Δεν μπορώ να βρω το προιόν στην αναζήτηση.

Δημοσ.

Πήρα κατι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες D που λένε θέλουν 7 ώρες φόρτιση στα 800mA. Ο φορτιστής που έχω δίνει 450mA. Να τις αφήσω 7 ώρες ή χρειάζονται περισσότερο;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να βρω το προιόν στην αναζήτηση.

Σε όλα τα προϊόντα το eshop αναφέρει διάρκεια εγγύησης στην περιγραφή. Τι προϊόν είναι;

Δημοσ.

Σε όλα τα προϊόντα το eshop αναφέρει διάρκεια εγγύησης στην περιγραφή. Τι προϊόν είναι;

Gamepad της Speedlink. Στην ιστοσελίδα αναφέρεσαι; Δεν μου το εμφανίζει το προιόν στην αναζήτηση.

Δημοσ.

Gamepad της Speedlink. Στην ιστοσελίδα αναφέρεσαι; Δεν μου το εμφανίζει το προιόν στην αναζήτηση.

Στην σελίδα του eshop αναφέρομαι. Κάποιο αντίστοιχο προϊόν της ίδιας εταιρείας δεν γράφει χρόνο εγγύησης; Ο ίδιος θα είναι και για το δικό σου!

edit, σε ένα ίδιας μάρκας βλέπω ότι γράφει 2 χρόνια. Τόσο πρέπει να είναι και στο δικό σου

http://www.e-shop.gr/speedlink-sl-4446-bk-01-xeox-pro-analog-wireless-gamepad-ps3-pc-black-p-PER.580217

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...