Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Iris, για ανέπαφες λες κι εσυ? Γιατί debit με swipe ζητάει και για σεντς, τουλάχιστον όσες έχω εγώ. Ποιά έχεις?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Iris, για ανέπαφες λες κι εσυ? Γιατί debit με swipe ζητάει και για σεντς, τουλάχιστον όσες έχω εγώ. Ποιά έχεις?

Όχι, σε debit Κύπρου παλιά και debit Eurobank Mastercard, πάντα swipe και μου ζήταγαν πιν σε ποσά άνω των 25 ευρώ.

Δημοσ.

Κουλό, εμείς έχουμε και οι δύο για μια δεκαετία σχεδόν Eurobank Mastercard (Maestro παλιά) και πάντοτε ζήταγαν πιν, ακόμα και για τσίχλες.

Δημοσ.

Κουλό, εμείς έχουμε και οι δύο για μια δεκαετία σχεδόν Eurobank Mastercard (Maestro παλιά) και πάντοτε ζήταγαν πιν, ακόμα και για τσίχλες.

Είχα και maestro, το ίδιο με τώρα... Μήπως φταίει ο τύπος λογαριασμού? :P

Δημοσ.

Παιδιά, το 99% των καρτών ζητάνε pin.

Κυκλόφορούν κάποιες Diners κ ελάχιστες Bonus της Alpha Bank που δεν ζητάνε pin και δεν ξερω κ τον λόγο.

Σε οποιαδήποτε συναλλαγή με pin δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος.Αρκεί φυσικά να γνωρίζεις το pin.

Ο/η ταμείας είναι καλυμένος με το pin,

Aπο κει κ πέρα κάρτα που δεν ζητάει pin χρειάζεται απαραίτητα ταυτότητα κ φυσικά να είσαι κάτοχος.

Δεν τα μπορώ τα κουλά που κάποιοι στραβώνουν όταν τους ζητάνε ταυτότητα.

Για την ασφάλεια όλων μας πρόκειται. Και των με κ των δε.

Τώρα για τις ανέπαφες συναλλαγές υπάρχει το όριο των 25€.

Πάνω απο 25€ απαραίτητα pin.

Πρέπει να είμαστε συνεργάσιμοι κ να κατανοούμε τους λόγους της επίδειξης ταυτότητας όταν χρησιμοποιούμε τις κάρτες μας.

Συμβαίνουν τόσα πολλά πια . . . .

Εμένα λογικό μου φαίνεται! Άσε που μπορεί εκείνη την ώρα ο υπάλληλος να μην καταλάβει αν πρόκειται για χρεωστική ή πιστωτική

Φυσικά και δεν μπορεί να καταλάβει για τι πρόκειτε.

Μπορεί εγώ κ σύ να έχουμε ακριβώς την ίδια κάρτα αλλα εμένα να είναι χρεωστική κ σένα πιστωτική.

Δεν το εμφανίζει κάπου στον ταμεία τι είδους κάρτα είναι.

Έχει επιστρέψει απ' ό,τι άκουσα. 1 με 15 Αυγούστου ήταν εκεί με τον άντρα της. 

Κλαίω :P

Δημοσ.

Είχα και maestro, το ίδιο με τώρα... Μήπως φταίει ο τύπος λογαριασμού? :P

Οψεως είναι, αν και δεν νομιζω να παιζει ρολο. Μήπως σε έχουν ξεχάσει σε όλες τις αναβαθμίσεις και σε έχουν αφήσει στον χρεωστικό μεσαίωνα? :D

Δημοσ.

Μια και που λέτε για κάρτες

Αυτό το μήνα λήγει η κάρτα του λογαριασμού μου στην Εθνική.

Πρώτα έρχεται η νέα και μετά στο κατάστημα με την παραλαβή των κωδικών ακυρώνεται η παλιά έτσι;

(ρώτησα και σε κατάστημα και το επιβεβαίωσαν αλλά ρωτάω κι εδώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις)

Δημοσ.

Εμένα όταν μου έρχονται οι νέες πάω σε ΑΤΜ για ενεργοποίηση με το πιν (παλιά έπαιρνες απλά τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά) και αφού ενεργοποιηθεί η νέα, η παλιά ακυρώνεται. Σε κατάστημα γιατί να πας?

Πάντως τις παλιές πάντα τις κόβω κομματάκια κι ας είναι άκυρες, μ'αρέσει.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα όταν μου έρχονται οι νέες πάω σε ΑΤΜ για ενεργοποίηση με το πιν (παλιά έπαιρνες απλά τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά) και αφού ενεργοποιηθεί η νέα, η παλιά ακυρώνεται. Σε κατάστημα γιατί να πας?

Πάντως τις παλιές πάντα τις κόβω κομματάκια κι ας είναι άκυρες, μ'αρέσει.

Για το pin.

έτσι μου είπαν,θα έρθει η κάρτα και θα πάω από το κατάστημα να πάρω το pin. και με αυτή που έχω τώρα έτσι είχε γίνει.

Δημοσ.

Μια και που λέτε για κάρτες

Αυτό το μήνα λήγει η κάρτα του λογαριασμού μου στην Εθνική.

Πρώτα έρχεται η νέα και μετά στο κατάστημα με την παραλαβή των κωδικών ακυρώνεται η παλιά έτσι;

(ρώτησα και σε κατάστημα και το επιβεβαίωσαν αλλά ρωτάω κι εδώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις)

Θα ερθει η καινουργια μαζι με ενα φυλλο που θα χει αριθμους θα παρεις τηλεφωνονστην εξυπηρετηση πελατων και θα σου δωσουν τα τεσσερα σημεια που θα ειναι οι τεσσερης αριθμοι πιν.

• Like 3
Δημοσ.

Για το pin.

έτσι μου είπαν,θα έρθει η κάρτα και θα πάω από το κατάστημα να πάρω το pin. και με αυτή που έχω τώρα έτσι είχε γίνει.

Ισχύει αυτό που λέει ο Liverpool, πρέπει να πάρεις και τηλέφωνο για το πιν

• Like 1
Δημοσ.

άλλα αντί άλλων μου έλεγε δηλαδή ο υπάλληλος της εθνικής 2 βδομάδες πριν..

κάτι ήξερα που ρώτησα εδώ.

Πριν 3-4 μήνες έβγαλα κάρτα στην Εθνική. Όταν κάνεις την αίτηση παίρνεις τον φάκελο με τους από τους οποίους βγαίνει τηλεφωνικά το πιν και μετά από λίγες μέρες έρχεται και η κάρτα στη διεύθυνση που θα δηλώσεις ή στο κατάστημα της τράπεζας. Παίρνεις τηλέφωνο, ακολουθείς τις οδηγίες και παίρνεις το πιν, μετά πας σε atm και ενεργοποιείς την κάρτα κι αν θες αλλάζεις το πιν

Α, έχω και μια μικρή απορία, εκείνη η ψυχή ο Unabomber που να'ναι;; :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...