Gtr34 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το Subz.tv ψόφησε, ή λέτε να είναι προσωρινή φάση; Αυτό μού εμφανίζει από χθες το βράδυ: Ο ιστότοπος έχει αρχειοθετηθεί ή ανασταλεί. Μέχρι να ξανανοίξει, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://xsubs.tv/
deesnider Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μέχρι να ξανανοίξει, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://xsubs.tv/ Το τσεκάρω κι αυτό καθημερινά. Ελπίζω και το subz ν' ανοίξει πάλι σύντομα βέβαια, διότι, εκτός απ' το δυσάρεστο τού να κλείνει ένα τόσο χρήσιμο site, κάποιοι υπότιτλοι σειρών δεν ανεβαίνουν αλλού (πράγμα που προφανώς ισχύει και για άλλα site).
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στις πιστωτικές καταλαβαίνω το τυπικό να μην την δέχονται τα φυσικά καταστήματα αν δεν την χρησιμοποιεί ο κάτοχός της, στις χρεωστικές γιατί ισχύει το ίδιο? Για να προστατεύει τον κάτοχο από ποσά αγορών που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το pin? Εμένα λογικό μου φαίνεται! Άσε που μπορεί εκείνη την ώρα ο υπάλληλος να μην καταλάβει αν πρόκειται για χρεωστική ή πιστωτική
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εμένα λογικό μου φαίνεται! Άσε που μπορεί εκείνη την ώρα ο υπάλληλος να μην καταλάβει αν πρόκειται για χρεωστική ή πιστωτική Η χρεωστική από ένα ποσό και πάνω (25 euro νομίζω?) ζητάει απαραιτήτως pin, οπότε από την στιγμή που το ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να απαιτήσουν τον κάτοχο, γιατί κάλιστα μπορείς να πας σε ένα ΑΤΜ να σηκώσεις μετρητά και να τους τα φέρεις για να πληρώσεις... Απλά θα σε κάνουν να τρέξεις στο ΑΤΜ, δεν πρόκειται να προστατεύσουν τον κάτοχο από την και καλά χασούρα... 1
mary.ntont Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα!!!θελω να μάθω πληροφορίες για την ζωη στο Βελγιοοοο !!!!
deesnider Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα!!!θελω να μάθω πληροφορίες για την ζωη στο Βελγιοοοο !!!! Έχει επιστρέψει απ' ό,τι άκουσα. 1 με 15 Αυγούστου ήταν εκεί με τον άντρα της. 1
Iris_89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Έχει επιστρέψει απ' ό,τι άκουσα. 1 με 15 Αυγούστου ήταν εκεί με τον άντρα της.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τα πλαστικα οπως το ταμπλο απο το αμαξι με τι τα καθαριζεται? το υγρω τζαμιων δημιουργει φθορες?
ParganMan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τα πλαστικα οπως το ταμπλο απο το αμαξι με τι τα καθαριζεται? το υγρω τζαμιων δημιουργει φθορες? Το υγρώ τζαμιών είναι πολύ κακό. Απλό πανί μικροϊνών ελαφρά νωπό με νεράκι και φροντίδα. Προς θεού μακριά από γυαλιστικά του εμπορίου. 1
Adon1s Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το υγρώ τζαμιών είναι πολύ κακό. Απλό πανί μικροϊνών ελαφρά νωπό με νεράκι και φροντίδα. Προς θεού μακριά από γυαλιστικά του εμπορίου. τι ακριβώς το κάνεις ;
zio10 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Η χρεωστική από ένα ποσό και πάνω (25 euro νομίζω?) ζητάει απαραιτήτως pin, οπότε από την στιγμή που το ξέρεις δεν υπάρχει λόγος να απαιτήσουν τον κάτοχο, γιατί κάλιστα μπορείς να πας σε ένα ΑΤΜ να σηκώσεις μετρητά και να τους τα φέρεις για να πληρώσεις...Απλά θα σε κάνουν να τρέξεις στο ΑΤΜ, δεν πρόκειται να προστατεύσουν τον κάτοχο από την και καλά χασούρα... Είχα την εντύπωση ότι είναι θέμα κάρτας κι όχι ποσού το αν θα ζητήσει πιν. Αν είναι όπως το λες έχεις δίκιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Είχα την εντύπωση ότι είναι θέμα κάρτας κι όχι ποσού το αν θα ζητήσει πιν. Αν είναι όπως το λες έχεις δίκιο παρόλα αυτά τυπικά πρέπει να είσαι ο κάτοχος 1
idomeneas7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Από πότε έχετε τις χρεωστικές και πιστωτικές που λέτε? Εμένα όλες οι κάρτες ζητάνε πιν πλέον και φυσικά για όλα τα ποσά (αυτο με τα 25 ευρώ πρώτη φορά το ακούω, μήπως μπερδεύεσαι με τις ανέπαφες συναλλαγές?) Από τη στιγμή που είναι με πιν κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον κάτοχο και δεν ζητάει ταυτότητα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δικό μου λάθος μάλλον, για contactless αγορές που είναι μέχρι 25 euro δεν χρειάζεται... 1
Iris_89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Από πότε έχετε τις χρεωστικές και πιστωτικές που λέτε? Εμένα όλες οι κάρτες ζητάνε πιν πλέον και φυσικά για όλα τα ποσά (αυτο με τα 25 ευρώ πρώτη φορά το ακούω, μήπως μπερδεύεσαι με τις ανέπαφες συναλλαγές?) Από τη στιγμή που είναι με πιν κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον κάτοχο και δεν ζητάει ταυτότητα. Αυτό με τα 25 ευρώ ισχύει. Και μιλάμε το έχω ζήσει τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια. Κάτω από 25 ευρώ δεν μου ζήταγαν πιν. Αν ήταν πάνω από 25, με φώναζαν στο ταμείο για το πιν Για χρεωστική μιλάω πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις