Liverpool89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εχω 500 mb στην καρτα μου για ιντερνετ μπαινω με 4g , η καρτα μου απο 8€+ πηγε 5€ σε διαστημα τριων ημερων. Τηλεφωνα εχω δωρεαν προς ολους δεν παιιζει να χρεωθηκα απο κει, τρωει το 4g επιπλεον καρτα;
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ξέρει κάποιος πώς/με ποιον adaptor μπορώ να "διαβάσω" κάρτα μνήμης αυτού του τύπου; (παρακαλώ όποιον απαντήσει, να κάνει quote το post αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ξέρει κάποιος πώς/με ποιον adaptor μπορώ να "διαβάσω" κάρτα μνήμης αυτού του τύπου; (παρακαλώ όποιον απαντήσει, να κάνει quote το post αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων) Αν είναι περιεργη ή παλια καλυτερα να την εχεις μαζι σου όταν πας να αγορασεις card reader.
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν είναι περιεργη ή παλια καλυτερα να την εχεις μαζι σου όταν πας να αγορασεις card reader. Card reader (35 in 1) έχω, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την διαβάζει. Υποθέτω ότι χρειάζεται adaptor, αλλά δεν βρίσκω ποιον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Card reader (35 in 1) έχω, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την διαβάζει. Υποθέτω ότι χρειάζεται adaptor, αλλά δεν βρίσκω ποιον. Αν εχεις κοντα σου Πλαισιο ή Γερμανο κλπ θα σου πουν.
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν εχεις κοντα σου Πλαισιο ή Γερμανο κλπ θα σου πουν. Χμ.... Μένω Κύπρο (Λευκωσία), δεν έχουμε Πλαίσιο/Γερμανό, οπότε, θα περάσω μια βόλτα από τα Public, μήπως ξέρουν κάτι. Thanks!
Pa0ki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εχω 500 mb στην καρτα μου για ιντερνετ μπαινω με 4g , η καρτα μου απο 8€+ πηγε 5€ σε διαστημα τριων ημερων. Τηλεφωνα εχω δωρεαν προς ολους δεν παιιζει να χρεωθηκα απο κει, τρωει το 4g επιπλεον καρτα; Όχι Ξέρει κάποιος πώς/με ποιον adaptor μπορώ να "διαβάσω" κάρτα μνήμης αυτού του τύπου; (παρακαλώ όποιον απαντήσει, να κάνει quote το post αυτό, ευχαριστώ εκ των προτέρων) m2 adaptor like this http://www.skroutz.gr/s/318019/Sony-Ericsson-MSAC-UAM2.html
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 m2 adaptor like this http://www.skroutz.gr/s/318019/Sony-Ericsson-MSAC-UAM2.html Να 'σαι καλά ρε Pa0ki, σε ευχαριστώ! Άντε να δω πού θα βρω ένα τέτοιο τώρα...
Pa0ki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Να 'σαι καλά ρε Pa0ki, σε ευχαριστώ! Άντε να δω πού θα βρω ένα τέτοιο τώρα... Αν δε βρεις σκέτο http://www.eshopcy.com.cy/sony-4gb-msa4gu2-memory-stick-micro-with-usb-adapter-p-PER.569942
wizzy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Αν δε βρεις σκέτο http://www.eshopcy.com.cy/sony-4gb-msa4gu2-memory-stick-micro-with-usb-adapter-p-PER.569942 Σε ευχαριστώ και πάλι. Το θέμα είναι ότι η κάρτα δεν έχει κάποια χρήση για μένα. Από κάπου "ξέμεινε" (δεν θυμάμαι καν σε τι είδους συσκευή έμπαινε) και θέλω, πριν να την χαρίσω, να δω τι έχει μέσα.
gokuthelegend Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστώ και πάλι. Το θέμα είναι ότι η κάρτα δεν έχει κάποια χρήση για μένα. Από κάπου "ξέμεινε" (δεν θυμάμαι καν σε τι είδους συσκευή έμπαινε) και θέλω, πριν να την χαρίσω, να δω τι έχει μέσα. Κάρτα Μ2 έπαιρνε ένα παλιό κινητό Sony Ericsson που είχα, μοντέλο του 2007 όχι smartphone. Βασικά το Μ2 ήταν πρότυπο της Sony μέχρι το 2009 που γύρισε όλες τις συσκευές της σε microsd. Αν είχες καμιά παλιά συσκευή Sony, μοντέλο που είχε βγει πριν το 2009, πιθανώς να την χρησιμοποιούσες εκεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στις πιστωτικές καταλαβαίνω το τυπικό να μην την δέχονται τα φυσικά καταστήματα αν δεν την χρησιμοποιεί ο κάτοχός της, στις χρεωστικές γιατί ισχύει το ίδιο? Για να προστατεύει τον κάτοχο από ποσά αγορών που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί το pin?
opoiosdipote Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Η διαφήμιση με την έξυπνη σήτα παίχτηκε φέτος? 2
deesnider Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το Subz.tv ψόφησε, ή λέτε να είναι προσωρινή φάση; Αυτό μού εμφανίζει από χθες το βράδυ: Ο ιστότοπος έχει αρχειοθετηθεί ή ανασταλεί.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Το Subz.tv ψόφησε, ή λέτε να είναι προσωρινή φάση; Αυτό μού εμφανίζει από χθες το βράδυ: Ο ιστότοπος έχει αρχειοθετηθεί ή ανασταλεί. Εν συντομία. Έτσι όπως είχε στηθεί το σάιτ, δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά. Δεν αντέχαμε να δίνουμε 500 ευρώ τον μήνα. Έτσι πήραμε την απόφαση να το στήσουμε από την αρχή και σωστά, μιας και βρέθηκαν άτομα να μας βοηθήσουν. Θα επανέλθουμε όσο πιο σύντομα γίνεται, σε κάτι που να μας επιτρέπει να είναι βιώσιμο και να μην προβληματιζόμαστε κάθε μέρα πώς θα βγει ο μήνας. Οπότε παιδιά υπομονή. Από αυτό θα βγούμε καλύτεροι και δυνατότεροι. Πρώτη ενημέρωση... Αν όλα πάνε καλά, σήμερα θα ξέρουμε πόσο καιρό θα χρειαστούμε για να είμαστε έτοιμοι. Όσον αφορά τους υπότιτλους, θα δούμε πώς θα γίνει. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς να ασχοληθούμε με τα νέα άτομα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να βοηθήσουν. Θα ασχοληθούν μαζί τους οι πιο έμπειροι για να δούμε ποιοι από αυτούς είναι ικανοί να βοηθήσουν στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις