Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το αρχαιο "ωρεχθην" που σημαινει επιθυμησα, απο που βγαινει; Και πως γραφεται σε πρωτο προσωπο;

Δημοσ.

Ποια εταιρια απο wind-vodafone-cosmote δινει καλυτερη αναλογια mb-χρηματων;; εχω ενα tablet mls 3G και θελω να παρω μια sim να την φορτωαω mb και να την εχω μονιμα μεσα.

Δεν θελω συμβολαιο,και δεν εχω πασο για Φοιτητικο πακετο.

Εχω δει η cosmote τωρα το καλοκαιρι δινει με 5 ευρω 1.5gb

Για πειτε κανενα αλλο καλο πακετο που βαζετε συχνα και συμφερει.

Δημοσ.

Επίσης με την ευκαιρία ξέρει κανείς ποιά καρτοκινητή έχει την καλύτερη προσφορά για λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για φοιτητές;

Δημοσ.

Απλα ψαχνω να βρω πρωτα το σωστο πακετο και μετα να παω να παρω την καταλληλη sim του εκαστοτε παροχου..οποτε οποιος εχει ηδη Q η wind κτλπ ας μας πει αν ισχυουν τα πακετα mb με το ταδε ποσο κτλπ

(Χαζευα τα πακετα κτλπ τις Q πολυ φθηνη με καλα mb και στην κληση με χρεωση απο το πρωτο sec..ωραιοι! Αλλα απο σημα τι λενε;;) )

Δημοσ.

Ειχα ακουσει για ενα μαγαζι πριν κανενα χρονο στην αθηνα με σκελετους για γυαλια μυωπιας με 2-3-5 ευρω κτλπ. Μονο σκελετους γυαλιων απο κλεισιμο μαγαζιων πουλαγε.

Ξερει κανεις ποιο και που ειναι;τωρα που θελω σκελετο για να βαλω τους φακους μυωπιας βλεπω κατι τρελες τιμες και λεω να βρω τιποτα φθηνο.εχω καλους φακους απλα θελω ενα φθηνο σκελετο οχι μαρκα γιατι τ φοραω μονο στο σπιτι για λιγες ωρες.

Δημοσ.

Επίσης με την ευκαιρία ξέρει κανείς ποιά καρτοκινητή έχει την καλύτερη προσφορά για λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για φοιτητές;

Όλες στο ίδιο μοτίβο πατάνε πάνω - κάτω, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Μπες στην σελίδα της καθεμιάς να δεις τι σου προσφέρει κάθε πακέτο με το Χ ποσό. Παραδείγματος χάριν, εγώ έχω vodafone, που μου δίνει δωρεάν κάθε μήνα 600' προς CU + 600MB. Επιπρόσθετα, υπάρχει το πακέτο των 5Ε που δίνει 1000' προς όλους + 200ΜΒ, το πακέτο των 7Ε που δίνει 1200' προς όλους + 1200 SMS + 600MB κλπ

Δημοσ.

Υπαρχει θεμα, αν σε νετμπουκ αντικαταστησω την ραμ

με αλλη, που να εχει περισσοτερα MHz;

Δημοσ.

Swiss, Lufthansa καταργήσαν τη 1 δωρεάν αποσκευή??? Κοιτούσα για εισιτήρια για Χριστούγεννα και δεν δίνει λέει αποσκευή! Μόνο Turkish Airlines είδα να έχει.

Δημοσ.

Αν καποιος δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση και ειναι σε μεγαλη ηλικια πχ 40χρ. Αν κανει τωρα τι συνεπειες θα εχει? Με τα δεδομενα οτι ενσημα δεν εχει.. ουτε περουσιακα στοιχεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...