TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα ραδιοφωνικός σταθμός με εκπομπές το βράδυ με παρουσιαστή και οχι με playlist ;;; Που να μιλάει ο παρουσιαστής , να παίρνουν τηλέφωνο κλπ Οπουδήποτε, απο Αλεξανδρούπολη μέχρι...Γαύδο..! Σπορ fm στανταράκι από τις 24.00 και μετά. Βασικά μέχρι τις 02.00 αλλά τις καθημερινές και πιο μετά για πιο καμμένες καταστάσεις. 1
groot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα ραδιοφωνικός σταθμός με εκπομπές το βράδυ με παρουσιαστή και οχι με playlist ;;; Που να μιλάει ο παρουσιαστής , να παίρνουν τηλέφωνο κλπ Οπουδήποτε, απο Αλεξανδρούπολη μέχρι...Γαύδο..! ΕΡΤ. Πρώτο και δεύτερο πρόγραμμα. 1
Lnk Hlk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Ρε παιδια, σε NOKIA C5, το ανοίγω με pc suite να του προσθέσω κάποια tmemes. Που τα βάζω? δεν βρίσκω διαδρομή με τα υπόλοιπα θέματα που έχει. Που στο καλό βρίσκονται?? Ξέρει κανείς?
mylo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα ραδιοφωνικός σταθμός με εκπομπές το βράδυ με παρουσιαστή και οχι με playlist ;;; Που να μιλάει ο παρουσιαστής , να παίρνουν τηλέφωνο κλπ Οπουδήποτε, απο Αλεξανδρούπολη μέχρι...Γαύδο..! μετρόπολις 24:00-02:00 ραπτοπουλος και μετά χιλιτίδης 1
taazz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Γιατι ενω κατεβαζω torrent αρχειο στο ταμπλετ κανονικα και υπαρχει προγραμμα για torrent οταν το προσθετω για download μου λεει οτι δεν γινεται;; δεν μπορω να κατεβασω αν θελω καποιο αρχειο torrent κανονικα απο το ταμπλετ οπως κανουμε στo pc;; ποιο πρόγραμμα είναι αυτό και τι εγκατάσταση έχεις κάνει. Γενικός προσπάθησε να έχεις το πρόγραμμα ανοιχτό πριν πατήσεις το magnet link για να προστεθεί το download αν αυτό λύσει το πρόβλημα τότε έχεις πρόβλημα εγκατάστασης ξύλωσε τα όλα και ξανά από την αρχή.
stelios18120 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Και το mtorrent και το bit torrent Κανω download κ μετα ανοιγω το πρόγραμμα κ παω ν φορτωσω το torrent κ λεει οτι δεν υποστήριζεται... Θα κανω αυτο π λες να εχω ανοιχτο το προγραμμα κ θα δω τι θα γινει Edit: το ξαναπερασα το προγραμμα κ εφτιαξε.ολα κομπλε Ευχαριστώ Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2015 από stelios18120
GreekMonkey Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω από Θεσσαλονίκη μια νουλάπα υφασμάτινη. Σε ποιά μαγαζιά να κοιτάξω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα !!! Αυτος ο δημοσιογραφος με τα μακρυα μαλια αριστερα απο την Γεροβασιλη οπως τον βλεπουμε σε καθε πολιτικο ρεπορταζ ποιος ειναι ρε παιδια ??? Ειναι πανταχου παρων... Κανεις δεν ξερει ποιος ειναι αυτος παιδια ???
angmar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω από Θεσσαλονίκη μια νουλάπα υφασμάτινη. Σε ποιά μαγαζιά να κοιτάξω; IKEA; 1
Adon1s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω από Θεσσαλονίκη μια νουλάπα υφασμάτινη. Σε ποιά μαγαζιά να κοιτάξω; Τί είναι αυτό ; ΙΚΕΑ δεν ;
GreekMonkey Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 ΙΚΕΑ στο ίντερνετ που έψαξα δεν έχει αυτό ακριβώς που θέλω. Κάνα άλλο μαγαζί;
Iris_89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Για όποιον γνωρίζει... γιατί μερικά μεσιτικά στην Αγγλία θέτουν χρηματικό όριο για να μπορέσεις να νοικιάσεις σπίτι? Δηλαδή σου λένε πάνω από τόσο και κάτω από τόσο..
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω από Θεσσαλονίκη μια νουλάπα υφασμάτινη. Σε ποιά μαγαζιά να κοιτάξω; http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%80%CE%B1+%CF%85%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7
Προτεινόμενες αναρτήσεις