zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εκτός από το να έχεις φτιάξει σωστά bootable το στικάκι δες αν έχει uefi (τα νέου τύπου bios) και απενεργοποίησε το secure boot, αν θυμάμαι καλά. Το BIOS δεν μου αναγνωρίζει ττο στικάκι που έχω για να μπορώ να κάνω φορμάτ. Άμα μπω στο υπάρχον λειτουργικό βλέπω ότι μου το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει και που να κοιτάξω;
Iris_89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Υπάρχει τρόπος να ανοίξω αρχείο .exam? Είναι ίδιο με vce, ή μπορώ να το μετατρέψω?
MaxPayne Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 το σκυλακι μου ειναι 7 μηνων και οταν το χαιδευω στη κοιλιτσα με δαγκωνει αλλα παραληλα κανει ναζια,κορδονεται κλπ ..να ανησυχω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα !!! Αυτος ο δημοσιογραφος με τα μακρυα μαλια αριστερα απο την Γεροβασιλη οπως τον βλεπουμε σε καθε πολιτικο ρεπορταζ ποιος ειναι ρε παιδια ??? Ειναι πανταχου παρων...
mouxaxa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα !!! Αυτος ο δημοσιογραφος με τα μακρυα μαλια αριστερα απο την Γεροβασιλη οπως τον βλεπουμε σε καθε πολιτικο ρεπορταζ ποιος ειναι ρε παιδια ??? Ειναι πανταχου παρων... Και πάντα με μπλοκακι και στυλό. Πότε μαγνητοφωνο ποτέ κάμερα. Είναι respect 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Και πάντα με μπλοκακι και στυλό. Πότε μαγνητοφωνο ποτέ κάμερα. Είναι respect Ποιος ειναι αραγε ????
vaggelouras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα !!! Αυτος ο δημοσιογραφος με τα μακρυα μαλια αριστερα απο την Γεροβασιλη οπως τον βλεπουμε σε καθε πολιτικο ρεπορταζ ποιος ειναι ρε παιδια ??? Ειναι πανταχου παρων... Ο Πλιατσικας οκ σταματαω.. 1
Anubis13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 carry out any task Μπορω αντι για carry out να χρησιμοποιησω accomplish η υπάρχει καλυτερο ρημα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ο Πλιατσικας οκ σταματαω.. Μικρο ονομα ?
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Mεγάλη φυσιογνωμία, πάντα από πίσω όπως ο θρυλικός Μητσάρας.
stelios18120 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Γιατι ενω κατεβαζω torrent αρχειο στο ταμπλετ κανονικα και υπαρχει προγραμμα για torrent οταν το προσθετω για download μου λεει οτι δεν γινεται;; δεν μπορω να κατεβασω αν θελω καποιο αρχειο torrent κανονικα απο το ταμπλετ οπως κανουμε στo pc;;
Adon1s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Υπάρχει κάπου στην Ελλάδα ραδιοφωνικός σταθμός με εκπομπές το βράδυ με παρουσιαστή και οχι με playlist ;;; Που να μιλάει ο παρουσιαστής , να παίρνουν τηλέφωνο κλπ Οπουδήποτε, απο Αλεξανδρούπολη μέχρι...Γαύδο..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις