Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το BIOS δεν μου αναγνωρίζει ττο στικάκι που έχω για να μπορώ να κάνω φορμάτ. Άμα μπω στο υπάρχον λειτουργικό βλέπω ότι μου το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει και που να κοιτάξω;

Δημοσ.

Μπουκαλάκι νερό σε beach bar 1€. Του το πετάς στη μούρη ή έχουμε ελεύθερη αγορά και ας το βάλει όσο θέλει;

Παίζει να μπορείς να του κάνεις καταγγελία γιατί σύμφωνα με τελευταίους "νόμους" πρέπει να το έχει λιγότερο. Θα πρέπει να δεις για τον τιμοκατάλογο που θεσπίστηκε ή να ρωτήσεις σε κάποια εφορία/αρμόδιο φορέα σχετικά. 

----------------------

Ερώτηση:

Στις ιατρικές έρευνες, χρησιμοποιούνται σε ευρεία κλίμακα τα two sided T-tests; 

Δημοσ.

Μπουκαλάκι νερό σε beach bar 1€. Του το πετάς στη μούρη ή έχουμε ελεύθερη αγορά και ας το βάλει όσο θέλει;

πας στο διπλανο beachbar....

Δημοσ.

Δεν δίνω δίκιο στο beach bar, αλλά εάν 1 ευρώ σου φάνηκε πολύ, μην τυχόν και κάνεις ποτέ το λάθος να πας στη Ρώμη. Το 2011 που είχα πάει, σε κάτι άκυρες καντίνες σε άκυρα σημεία, το μικρό το μπουκαλάκι είχε 2 ευρώ και το μεγάλο 4. Στα κεντρικά σημεία το μικρό είχε μέχρι και 3. Και ξαναλέω ότι μιλάω για καντίνες.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ισχυε πριν μερες, το τελευταιο διαστημα ολο και περισσοτεροι κανουν αγορες απευθειας με καρτα απο καποια κινεζομαγαζα. 

Τελευταιο διημερο εχουμε και τις πρωτες επιτυχεις αγορες με PayPal ανευ balance, μεσω καρτας/ππ. Λεπτομερειες στο καταλληλο θρεντ http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/page-1

Update.

Απόπειρα αγοράς Skype Credit και απόπειρα αγοράς Skype Number ανεπιτυχής.

Προσπάθησα και μέσω Paypal και μέσω προπληρωμένης απευθείας. 

Υπόλοιπο έχει.

Μάλλον δεν είμαι από τους τυχερούς...

Δημοσ.

Εγώ κάτι είχα ακούσει ότι το 0,50€ είναι πλαφόν αλλά δεν ξέρω σίγουρα

Αυτό έχω την εντύπωση ότι ισχύει για συγκεκριμένους χώρους/σημεία πώλησης (πχ αεροδρόμια, πλοία, ίσως και περίπτερα) και πάντα για τα 500ml (υπάρχουν και των 750)

για σερβιριζόμενα σε μαγαζιά δε ξέρω αν ισχύει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν δίνω δίκιο στο beach bar, αλλά εάν 1 ευρώ σου φάνηκε πολύ, μην τυχόν και κάνεις ποτέ το λάθος να πας στη Ρώμη. Το 2011 που είχα πάει, σε κάτι άκυρες καντίνες σε άκυρα σημεία, το μικρό το μπουκαλάκι είχε 2 ευρώ και το μεγάλο 4. Στα κεντρικά σημεία το μικρό είχε μέχρι και 3. Και ξαναλέω ότι μιλάω για καντίνες.

Ή στη Μύκονο :P

Αυτό έχω την εντύπωση ότι ισχύει για συγκεκριμένους χώρους/σημεία πώλησης (πχ αεροδρόμια, πλοία, ίσως και περίπτερα) και πάντα για τα 500ml (υπάρχουν και των 750)

για σερβιριζόμενα σε μαγαζιά δε ξέρω αν ισχύει.

Έτσι νομίζω κι εγώ, σε εστιατόρια, καφέ κλπ δεν πρέπει να ισχύει το πλαφόν

Δημοσ.

Το BIOS δεν μου αναγνωρίζει ττο στικάκι που έχω για να μπορώ να κάνω φορμάτ. Άμα μπω στο υπάρχον λειτουργικό βλέπω ότι μου το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει και που να κοιτάξω;

Εχεις κανει μορφοποιηση το στικακι ωστε να αναγνωριζεται ως bootable ή απλα πεταξες τα αρχεια μεσα?

Ακυρη ερωτηση: Εχω συνδεσει το κινητο στο wifi της δουλειας μου και καποια στιγμη μου πεταξε notification για 2-3 sec " George-PC:Disconnected" ή κατι παρομοιο. Πωτς γκενεν αυτο?

Δημοσ.

Έχω μεγάλα αρχεία PDF τα οποία χρειάζομαι να τα έχω ανοιχτά για μια δουλειά . Χρειάζεται να έχω ~7-8 ανοιχτά ταυτόχρονα .

Το αποτέλεσμα είναι οτι κολλάει το πρόγραμμα που τα ανοίγει μάλλον λόγω μεγέθους .

Έχω το Foxit Reader.

Έχετε κατα νου κάτι που να μπορεί να ανταπεξέλθει ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...