Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κάποιος να προτείνει καλή μεταφορική για Αγγλία με λογικές τιμές?  Έχω βρει διάφορες, αλλά θέλω να μάθω από άτομα που μπορούν να δώσουν feedback.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το τελευταίο είναι αγγλικό "ο".

Πλάκα έκανα πριν :P

Έχει συζητηθεί το θέμα αλλού. :P

Δημοσ.

Άπατo.

Ίσως είναι μόνο σε σένα. :P

Γιατί να τα πάρεις?

Άστα στο balance, κάτι θα χρειαστεί να πάρεις :P

Ή κάνε μεταφορά σε μένα και σου δίνω εγώ τα χρήματα χέρι-χέρι :P

Λογικά πάντως θα σε αφήσει να τα κάνεις κατάθεση.

Προς τα έξω δεν αφήνει να τραβήξει λεφτά, από κάρτα ας πούμε.

Α οκ φιλε! να μου δωσεις τα στοιχεια σου να σου τα στειλω. Σε ευχαριστω πολυ για τη συνεργασία! :)

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχει τροπος απο τραπεζα καποιος να στειλει λεφτα σε 3ο χωρις να φαινονται τα στοιχεια αυτουνου που θα παρει τα λεφτα ?

επισης προπληρωμενη gift card που να μπορεις να βγαζεις λεφτα σε ΑΤΜ ? 

Δημοσ.

υπαρχει τροπος απο τραπεζα καποιος να στειλει λεφτα σε 3ο χωρις να φαινονται τα στοιχεια αυτουνου που θα παρει τα λεφτα ?

επισης προπληρωμενη gift card που να μπορεις να βγαζεις λεφτα σε ΑΤΜ ? 

Δε νομίζω να γίνεται, αφού χρειάζεται αριθμός λογαριασμού για κατάθεση!

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω να γίνεται, αφού χρειάζεται αριθμός λογαριασμού για κατάθεση!

λογικό, με ταχυδρομική επιταγή μέσω ελτα μήπως λογικά θα θέλει μόνο αριθμό ταυτότητας και όνομα αλλά φαίνεται πιο καλή λύση από την τράπεζα .
Δημοσ.

Έστω αγοράζω ενα προϊόν που κάνει 100€ . Έχω την χρεωστική κάρτα , αλλά στο υπόλοιπο μέσα έχω πχ 80 € και δε φτάνουν για την αγορά . 

Μπορώ να πληρώσω το κατάστημα συνδυαστικά με την κάρτα τα 80€ και να δώσω τα υπόλοιπα 20€ μετρητά επι τόπου ;

Δημοσ.

Αγορά με πιστωτική κάρτα σε κινεζομαγαζο μπορώ να κάνω ?

Όχι εκτός αν έχεις υπόλοιπο σε PayPal Balance.

Έστω αγοράζω ενα προϊόν που κάνει 100€ . Έχω την χρεωστική κάρτα , αλλά στο υπόλοιπο μέσα έχω πχ 80 € και δε φτάνουν για την αγορά . 

Μπορώ να πληρώσω το κατάστημα συνδυαστικά με την κάρτα τα 80€ και να δώσω τα υπόλοιπα 20€ μετρητά επι τόπου ;

Και βέβαια μπορείς. Θα σε σκυλοβρίσει η ταμίας από μέσα της βέβαια αλλά μπορείς. Το έχω κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι εκτός αν έχεις υπόλοιπο σε PayPal Balance.

Αυτο ισχυε πριν μερες, το τελευταιο διαστημα ολο και περισσοτεροι κανουν αγορες απευθειας με καρτα απο καποια κινεζομαγαζα. 

Τελευταιο διημερο εχουμε και τις πρωτες επιτυχεις αγορες με PayPal ανευ balance, μεσω καρτας/ππ. Λεπτομερειες στο καταλληλο θρεντ http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/page-1

Δημοσ.

λογικό, με ταχυδρομική επιταγή μέσω ελτα μήπως λογικά θα θέλει μόνο αριθμό ταυτότητας και όνομα αλλά φαίνεται πιο καλή λύση από την τράπεζα .

Ναι αυτά θέλει με ταχυδρομική επιταγή

Δημοσ.

Μπουκαλάκι νερό σε beach bar 1€. Του το πετάς στη μούρη ή έχουμε ελεύθερη αγορά και ας το βάλει όσο θέλει;

Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να το έχει τόσο νόμιμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...