Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία για Θεσσαλονικείς:

Λίγο μετά το Ποσειδόνιο και απέναντι από το παλιό Ρόδον έχει ένα δημοτικό ελέυθερο πάρκινγκ. Είναι αυτό που φαίνεται εδώ. Ξέρει κανείς εάν έχει κάποιο όνομα και ποιο έιναι αυτό;

Ντάνκε.

δε  νομίζω να έχει ονομασία το συγκεκριμένο. τη ακριβώς θές?

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε  νομίζω να έχει ονομασία το συγκεκριμένο. τη ακριβώς θές?

Θένξ ρε μαν. Και εγώ αυτήν την υποψία είχα.

Θέλω να κάνω μια καταγγελία στην αστυνομία και ήθελα το όνομα για να τους εξηγήσω ποιο πάρκινγκ εννοώ. Μην τους στείλω αλλού και ψάχνουν.

Δημοσ.

Τώρα που είναι κλειδωμένη η Paypal είναι κλειδωμένη μόνο για αγορές ή και για καταθέσεις? πχ αν εγώ πουλάω κάτι  και τα λεφτά μπαίνουν στην Paypal θα μπορώ να πάρω τα λεφτά?

Δημοσ.

Θένξ ρε μαν. Και εγώ αυτήν την υποψία είχα.

Θέλω να κάνω μια καταγγελία στην αστυνομία και ήθελα το όνομα για να τους εξηγήσω ποιο πάρκινγκ εννοώ. Μην τους στείλω αλλού και ψάχνουν.

Επειδή κολλάει τώρα και δεν βγαίνει η "πινέζα", εννοείς το χωράφι που πάνε τα πούλμαν ή το άλλο στην στροφή μπροστά στην express service ;

Καλού κακού να παρκάρουμε στον δρόμο ; :P

Δημοσ.

Επειδή κολλάει τώρα και δεν βγαίνει η "πινέζα", εννοείς το χωράφι που πάνε τα πούλμαν ή το άλλο στην στροφή μπροστά στην express service ;

Καλού κακού να παρκάρουμε στον δρόμο ; :P

Αυτό που παρκάρουν τα πούλμαν λέω, αλλά η καταγγελία δεν εχει να κάνει με αυτοκίνητα. Θέλω να κάνω μια καταγγελία για τους βουλγαρόγυφτους που έχουν μαζευτεί εκεί και έχουν στήσει καταυλισμό. Να  πάει η αστυνομία και να τους μαζέψει.

Δημοσ.

σε παραγγελια απο ebay το Tracking number λεει destination country Brazil. Εχει κανει μαλακια ο πωλητης ή μπορει να ερθει μεσω βραζιλιας και γι'αυτο το αναφερει ετσι; Οσες φορες εχω παραγγειλει γραφουν παντα Greece

Δημοσ.

Θυμάμαι πριν αρκετό καιρό φάση με προσφορά ipad mini από Αμερική, όπου ένας λόγος -πέρα από την σχετικά χαμηλη τιμή- που ανησυχούσαν όσοι παραγγείλανε, ήταν ότι γινόταν αυτό σε όλα τα τρακινγκ, δείχνανε όλα άλλη χώρα, ότι είχε παραδοθεί κλπ.

Τότε λοιπόν, μάθαμε ότι παίζει και σύστημα με ανακυκλώμενα tr.No, που ενημερώνονται και φαίνονται τα σωστά στοιχεία μετά από λίγες μέρες. Όπως και έγινε σε εκείνη την περίπτωση.

Οπότε. Περιμένεις λίγες μέρες να δεις αν διορθωθεί. Αν όμως δεν διορθωθεί, σαφώς και ανησυχείς. Για αρχή, είχε καλές αξιολογήσεις ο πωλητής;

υγ.και μέσω του πλανήτη Άρη να έρθει, να στο δείξει στις ενδιάμεσες στάσεις/πορεία ναι, αλλά δεν έχει καμία σχέση και δεν αναγράφεται ως "destination" που είναι πάντα ο τελικός προορισμoς,

• Like 1
Δημοσ.

σε παραγγελια απο ebay το Tracking number λεει destination country Brazil. Εχει κανει μαλακια ο πωλητης ή μπορει να ερθει μεσω βραζιλιας και γι'αυτο το αναφερει ετσι; Οσες φορες εχω παραγγειλει γραφουν παντα Greece

Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω. Τα tracking numbers πολλές φορές ανακυκλώνονται και χρειάζονται κάποιες μέρες μετά την αγορά για να δείξουν σωστά στοιχεία. Είναι πολύ πρόσφατη η αγορά σου; 

Δημοσ.

6 του μήνα αγορά, 8-9 ήταν η αποστολή. Ναι, ο πωλητής έχει 99% positive

• Like 1
Δημοσ.

Με προπληρωμένη αγόρασα τώρα απο ebay μια βλακεια 0.99$ με free postage μέσω παυπαλ για να δοκιμάσω αν γινεται.Βέβαια είχα λεφτά στην καρτα που με πλήρωσαν από αγγλία. Αν βάλω λεφτά στην κάρτα από την τράπεζα γίνεται να αγοράσω κατι απο εξωτερικο ; 

Δημοσ.

Τσέκαρε πάλι σε 1-2 μέρες, δεν πιστεύω να έχεις θέμα

Δημοσ.

Τι παιζει με την λεξη απα το;

Απιστευτο είναι

Απιστευτο είναι

Απιστευτο είναι

Μα δεν γραφω απιστευτο ειναι..ελεος.

Απιστευτο είναι

Άπατo.

Ίσως είναι μόνο σε σένα. :P

Τώρα που είναι κλειδωμένη η Paypal είναι κλειδωμένη μόνο για αγορές ή και για καταθέσεις? πχ αν εγώ πουλάω κάτι  και τα λεφτά μπαίνουν στην Paypal θα μπορώ να πάρω τα λεφτά?

Γιατί να τα πάρεις?

Άστα στο balance, κάτι θα χρειαστεί να πάρεις :P

Ή κάνε μεταφορά σε μένα και σου δίνω εγώ τα χρήματα χέρι-χέρι :P

Λογικά πάντως θα σε αφήσει να τα κάνεις κατάθεση.

Προς τα έξω δεν αφήνει να τραβήξει λεφτά, από κάρτα ας πούμε.

Δημοσ.

Άπατo.

Ίσως είναι μόνο σε σένα. :P

Στο τελευταίο γράμμα έβαλες το "o" το αγγλικό, όχι το όμικρον. Έχει διαφορά. Απίστευτο είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...