Adon1s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αύριο υπάρχει περίπτωση να βρω ανοιχτό Super Market ; Κέντρο προς Νοτιο-ανατολικα κατα προτίμηση (Θεσσ/νίκη) Βολεύτηκα με 24ωρο ψιλικατζιδικο εν τέλει 1
kalogeros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Απορία για Θεσσαλονικείς: Λίγο μετά το Ποσειδόνιο και απέναντι από το παλιό Ρόδον έχει ένα δημοτικό ελέυθερο πάρκινγκ. Είναι αυτό που φαίνεται εδώ. Ξέρει κανείς εάν έχει κάποιο όνομα και ποιο έιναι αυτό; Ντάνκε.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Λοιπόν έχω το εξής θεματάκι με Ελλαδιστάν: Πρίν αρκετά χρόνια για ένα καλοκαίρι είχα παράσχει ψυχολογικές υπηρεσίες στην ΕΛ.ΑΣ με μια βραχύβια σύμβαση.Το θέμα είναι πως θέλω να μεταφραστεί η βεβαίωση της ΕΛ.ΑΣ επίσημα στα Αγγλικά κ απο UK μου ζητούν τη Σφραγίδα της Χάγης μαζί με την μετάφραση από το Υπ.Εξ.Το έγγραφο χορηγήθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ κ σύμφωνα με αυτό: http://www.apdattikis.gov.gr/ypotheseis-politon/%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%AC%CE%B3%CE%B7%CF%82/ πρέπει να γίνουν το παρακάτω? Θέλω να πω δεν είναι ένα κλασικό έγγραφο που αφορά το ευρύ κοινό αλλά μια βεβαίωση προυπηρεσίας ουσιαστικά. Τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί από την Ελληνική Αστυνομία (Διαβατήρια, Δελτία Ταυτοτήτων, βεβαιώσεις κλπ) πρέπει να φέρουν επικύρωση από το Διοικητή του οικείου αστυνομικού τμήματος (όπως και η θεώρηση του γνησίου υπογραφής σε ιδιωτικό έγγραφο) και στη συνέχεια η θεώρηση της υπογραφής αυτού από Αστυνομικό Διευθυντή ή Αστυνομικό Υποδιευθυντή ή Ταξίαρχο της αντίστοιχης Αστυνομικής Διευθύνσεως ή Υποδιευθύνσεως προκειμένου να χορηγηθεί η Επισημείωση της Συμβάσεως της Χάγης (υπ΄αριθμόν Φ.090/1091/ΑΣ194/18-8-1979,υπ΄αριθμόν Φ.094/1/ΑΣ117/31-3-1988 και υπ΄αριθμόν ΔΙΣΚΠΟ/Φ.15/15409/27-7-2006 έγγραφα το Υπουργείου Εσωτερικών και 7011/12/5ριδ’/08-6-1988 της Ελληνικής Αστυνομίας). Ξέρει κανείς τι παίζει για να πω στον μπρο μου Ελλάδα που να πάει να το φτιάξει?
*nenya* Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Ερωτηση: ξέρει κανείς πόσο κοστίζει το εισιτήριο ΚΤΕΛ από Αθήνα για Τρίπολη; (έχει ταξιδέψει κανείς τώρα πρόσφατα να μας πει ποιά είναι η νέα τιμή
kalogeros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Απορία για Θεσσαλονικείς: Λίγο μετά το Ποσειδόνιο και απέναντι από το παλιό Ρόδον έχει ένα δημοτικό ελέυθερο πάρκινγκ. Είναι αυτό που φαίνεται εδώ. Ξέρει κανείς εάν έχει κάποιο όνομα και ποιο έιναι αυτό; Ντάνκε. Κανείς???????????
φραμπάλα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τι παιζει με την λεξη απα το; Απατο Απατο Απατο Μα δεν γραφω απιστευτο ειναι..ελεος. Απατο 1
Ison_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τι παιζει με την λεξη απα το; Απιστευτο είναι Απιστευτο είναι Απιστευτο είναι Μα δεν γραφω απιστευτο ειναι..ελεος. Απιστευτο είναι Πάντως δεν είναι λογοκρισία, γιατί τις βρισιές τις εμφανίζει κανονικά. Ένας διαχειριστής θα ξέρει να απαντήσει.
Gannicus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σε περιπτωσεις καταθεσεως (εμβασματος) απο το εξωτερικο τριτου (μεταφορα χρηματων προς ελλαδα) σε ποσες μερες εμφανιζονται στον ελληνικο λογαριασμο ? Ευχαριστω
Iris_89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Είναι να βγάλω τους 2 κάτω φρονιμήτες ( ) αλλά θα πάω με μηχανή και πρέπει να βάλω κράνος. Θα την παλέψω για μετά με το κράνος? Επειδή θα πιέζει δεξιά και αριστερά στο σαγόνι..
Antwni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Επειδή δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάχνω την είδηση τώρα, η free αναβάθμιση για win 10 είναι μέχρι 1 μήνα από την κυκλοφορία ή 1 χρόνο; Danke.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Ο αδερφος μου ειναι αγγλια. Εχει επαγγελματικο διπλωμα και ληγει 2/9/15 πηγε σε σχολη οδηγων και εκανε τα χαρτια για ανανεωση. Με την βεβαιωση στα χερια του ειναι καταχυρωμενος; η πρεπει να την μεταφρασει; ποια ειναι η διαδικασια Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2015 από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις