Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πως προέκυψε η απορία; Ρωτάω γιατί μιας και δεν βλέπω κάτι σχετικό, αναρωτιέμαι μήπως είναι λανθασμένη εντύπωση σε φάση που κάτι πήρε το αυτί σου γι' αυτό: Tωρα αμα σου πω πως ολο αυτο προηλθε απο μια συζητηση που ειχα σε ακυρη φαση με εναν σε μια παρεα ο οποιος το ανεφερε και μαλιστα μεσα στα lyrics ελεγε και κατι για "γεφυρες". Το κακο ειναι πως δεν μπορω να τον βρω να τον ρωτησω τι και πως γιατι ηταν φιλος φιλου.
GreekMonkey Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πόσο μεγάλο είναι το .NET Framework 4 της Microsoft. Το χρειάζεται μια εφαρμογή για την εγκατάσταση της και μου λέει πως θα με ενημερώσει μόλις κατέβει, αλλά εδώ και μερικές ώρες δεν έχει εμφανίσει τίποτα. (μπάρα προόδου δεν έχει)
toykaki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πια η διαφορα απο Μπαταρία ΑΑΑ Μπαταρία νικελίου (NI-MH) Μπαταρία λιθίου (LI-ION) Ενδιαφερομαι για ασυρματο τηλεφωνο..Να φανταστω και οι 3 ειναι επαναφορτιζομενες...?
VasKag Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ειναι περιπου 50mb. Και αλλα 55mb τα updates του 4. Μπορει βεβαια να μην τα χρειαζεσε. edit. σορυ αυτα που σου ειπα ειναι για τα xp. Τα updates ειναι για ολα. Για τα 7 πρεπει να ειναι λιγο παραπανω.
panos2171 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Ναι όλες είναι επαναφορτιζόμενες. Η διαφορά μεταξύ NiMh και Li-ion είναι ότι η δεύτερη δε χρειάζεται πλήρη αποφόρτιση πριν την φόρτιση, έχει λιγότερο χρόνο φόρτισης και μεγαλύτερη διάρκεια. Η Μπαταρία ΑΑΑ που λες είναι απλά ο τύπος, λογικά και αυτή NiMh είναι. Πάρε ένα panasonic με Nimh ΑΑΑ, άλλωστε αυτό με τη λιθίου έχει απαγορευτική τιμή. Τα panasonic γενικά είναι σκυλιά και όσον αφορά τη μπαταρία θα σου βγάλει 2-3 χρόνια. Μετά την αλλάζεις με 5€ κόστος.
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Παιδιά ποιος έχει printscreens της θεματάρας με το πως προτιμάμε τις γυναίκες;
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δεν απαντάμε τοιουτοτρόπως, αντιθέτως τα ανεβάζουμε κατευθείαν.
taazz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Πια η διαφορα απο Μπαταρία ΑΑΑ Μπαταρία νικελίου (NI-MH) Μπαταρία λιθίου (LI-ION) Ενδιαφερομαι για ασυρματο τηλεφωνο..Να φανταστω και οι 3 ειναι επαναφορτιζομενες...? ΑΑΑ είναι το μέγεθος της μπαταρίας 3A είναι ή μικρές 2Α ή μεσαίες και 1Α οι μεγάλες που είναι σαν βαρελάκια στις συγκεκριμένες κατηγορίες θα έλεγα ότι όλες είναι επαναφορτιζόμενες με την κατηγορία 3Α να υπονοεί ότι χρησιμοποιεί μπαταρίες που μπορείς να βρεις στην αγορά ενώ οι άλλες 2 δεν είναι standard format κάτι σαν τις μπαταρίες κινητού πχ. Προσωπικά θα πήγαινα σε 3Α αν υπάρχει κάτι στην τιμή που θέλω με τις δυνατότητες που θέλω και μετά θα κοίταζα τα άλλα.
φραμπάλα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Σε ποιο τηλ του ΣΔΟΕ μπορώ να κάνω καταγγελία για μαγαζί που δεν δίνει αποδείξεις;;
Adon1s Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Αύριο υπάρχει περίπτωση να βρω ανοιχτό Super Market ; Κέντρο προς Νοτιο-ανατολικα κατα προτίμηση (Θεσσ/νίκη)
forest66 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα/τρόπο που να μπορώ να αλλάξω κάποια λέξη με άλλη, σε πολλά αρχεία text χωρίς αν είναι απαραίτητο να τα ανοίγω? θέλω αν γίνετε να αποφύγω το open file...find and replace...
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα/τρόπο που να μπορώ να αλλάξω κάποια λέξη με άλλη, σε πολλά αρχεία text χωρίς αν είναι απαραίτητο να τα ανοίγω? θέλω αν γίνετε να αποφύγω το open file...find and replace... χωρις να το ανοιξεις οχι κατα τα αλλα δοκιμασε το notepad++
forest66 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 χωρις να το ανοιξεις οχι κατα τα αλλα δοκιμασε το notepad++ μόλις βρήκα το TextCrawler και δούλεψε άψογα. Πολλά click και ζαλάδα avoided! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις