Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δυστυχώς ... Απαγορεύεται όμως να σε απολύσουν κατά τη διάρκεια της άδειας ... Εμενα με πηρε τηλεφωνο, μου πε να κατσω ακομα μια εβδομαδα παραπανω και να παω να παρω τα χαρτια. Μηπως αυτη την εβδομαδα με το ειπε για να το ριξει σε μενα σαν να εφυγα
Valerie_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Νομίζω στην δεύτερη μέρα αδικαιολόγητης απουσίας ενημερώνεις τον επόπτη και έχεις το δικαίωμα να απολύσεις; Γιατί θεωρείται παραίτηση. Για ψάξτο....
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ευκολες παρακάμψεις διοδίων στη διαδρομη Αθ-Θεσ/νικη; Εχει διαφορα στο νετ αλλα ειναι όλα τουλάχιστον έτους... Δε λεω για όλα (για όλα μου το βγαζει και το GPS) αλλα καποια εξυπνα που συμφέρει πρακτικά να γλυτωσω...
Lucifer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 The same, απ' ότι φαίνεται... ρίξτου μια πιο επίμονη ματιά, κάνοντας μια γρήγορη εύρεση στο νήμα του στο myphone περί "σέρβις" / "εγγύηση", βλέπω αναφορές ότι 9/10 σε Νοκια Care το πήγανε /πηγαίνουν. υγ. Να υποθέσω αγορά από έξω; γιατί αν είναι αγορασμένο από ελλ.μαγαζί και εντός εγγύησης, θα άφηνα το κατάστημα να τρέξει την διαδικασία, όπως οφείλει (αν και, στάνταρ θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα να το πας εσύ, εφόσον είναι local το σέρβις...). Έβγαλα άκρη τελικά, όντως οι ίδιοι συνεργάτες με το Care είναι. Αγορά για δώρο, το κινητό δεν βρίσκεται πια εντός Αθηνών, οπότε το λόκαλ φάκτορ δεν παίζει πια. Ευχαριστώ για την βοήθεια ε! =) 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 πως σκατα λεγονται αυτα?
mylo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ευκολες παρακάμψεις διοδίων στη διαδρομη Αθ-Θεσ/νικη; Εχει διαφορα στο νετ αλλα ειναι όλα τουλάχιστον έτους... Δε λεω για όλα (για όλα μου το βγαζει και το GPS) αλλα καποια εξυπνα που συμφέρει πρακτικά να γλυτωσω... τα των μαλγάρων τα γλυτώνεις περνόντας μέσα από μάλγαρα κύμινα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 με ποιο προγραμμα θα κανω clone τον ssd στον hdd ωστε να μην χρειαστει να κανω φορματ
vaggelouras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Υπαρχει τροπος να πουλησω κατι και να παρω τα χρηματα χωρις να μπουν στην τραπεζα η δεν ξερω κ εγω που;
gokuthelegend Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Υπαρχει τροπος να πουλησω κατι και να παρω τα χρηματα χωρις να μπουν στην τραπεζα η δεν ξερω κ εγω που; Με αντικαταβολή. 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Νομίζω στην δεύτερη μέρα αδικαιολόγητης απουσίας ενημερώνεις τον επόπτη και έχεις το δικαίωμα να απολύσεις; Γιατί θεωρείται παραίτηση. Για ψάξτο.... Πηρα την επιθεωρηση εργασιας μου ειπανε, οτι θα σου δωσει τις μερες που δικαιουσε με αδεια , μετα θα κανει καταγγελια της συμβασης..
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Έχουν κανει διασκευή οι Πυξ Λαξ το Wild World? Ή γενικα καποιος αλλος ελληνας ?
deesnider Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Έχουν κανει διασκευή οι Πυξ Λαξ το Wild World? Ή γενικα καποιος αλλος ελληνας ? Αν δεν το έχει διασκευάσει ο Μαργαρίτης, τι σημασία έχει ποιος το έχει κάνει;
whodatinsomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! 1)Το βρήκα amazon.co.uk αλλά να σου πω την αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι φοβάμαι μην καταπιεί κάνα κομμάτι ο μικρός και έχουμε δράματα (είναι και το capital control στην μέση). Νομίζω ότι είναι κομπλέ από παρκοκρέβατο κλπ. Μετά σκέφτηκα μήπως έπαιρνα κάνα μίνι πλανητάριο αλλά δεν είμαι σίγουρος τι θα βρω στην τοπική αγορά. Τα mega blocks είναι πάρα πολύ πρόταση, μάλλον πάω στο perfectoys να ρίξω και καμιά ματιά. Συνάδελφος μου λέει να του πάρω σετ ντραμς, μετά θα με μισούν οικογενειακός =ρ Στη στοά κοραή ατο κέντρο έχει ενα καλό παιχνιδάδικο, πήγαινε να πάρεις ιδέες και τα παραγγέλνεις ον-Λάιν. Ψάξε για παιχνίδια της Montessori 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις