Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Frangipani (better known as Plumeria) is best known to tourists as the Hawaiian Lei Flower. In varying shades of pink, red, yellow and white, they have a distinct center that looks like it has a touch of warm gold. And the scent is distinctly tropical, growing more aromatic in the evenings.

Aν ειναι Νόκια, σε οποιοδήποτε Nokia Care

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζει κανείς κανένα κατάστημα με καλύμματα για καρέκλες γραφείου διευθυντικές?το δερμα εχει αρχίζει να χαλάει και θέλω να το σκεπάσω με κάτι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ανακοινωσουν οτι απολυεσαι ενω εχεις αδεια κανονικη. Μπορεις να κανεις κατι;

Επεξ/σία από Liverpool89
Δημοσ.

Εχω μερικες σαμπανιες moet κτλπ αυτες χαλανε αν περασει αρκετος καιρος; τις εχω περιπου 14 μηνες.

Εψαξα στο νετ κ λεει γενικως αν τις βαλεις πλαγια δεν χαλανε και να μην τις βλεπει ο ηλιος και γενικα μια φυλαξη παρομοια με τα κρασια.αλλα εχουν συγκεκριμενη περιοδο καταναλωσης; πανω στο μπουκαλι η στο κουτι δεν λεει καμια Ημερομηνία

Δεν είναι κ υπερβολικός ο καιρός που τις έχεις...

Ημ/νία λήξης δεν υπάρχει στα κρασιά-σαμπάνιες εκτός απο ειδικές περιπτώσεις.

Αυτό με το πλάγιαστό μπουκάλι ισχύει .Πρέπει να ακουμπάει το περιεχόμενο τον φελό.

Καλύτερα όμως να τις ανοίξεις..να τις πιείς...γτ με το περασμα του χρόνου χάνουν την γεύση τους.

Βαραίνουν, γλυκίζουν..κ κάποιες ...ξινίζουν κάπως.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας φίλος ρωταει,  υπάρχει πρόβλημα να κρατήσει τους φακούς χωρίς να τους βγάλει πάνω από ένα 24ωρο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι Microsoft τυπικά, γι' αυτό έχω χαθεί. Το 535 συγκεκριμένα.

The same, απ' ότι φαίνεται... ρίξτου μια πιο επίμονη ματιά, κάνοντας μια γρήγορη εύρεση στο νήμα του στο myphone περί "σέρβις" / "εγγύηση", βλέπω αναφορές ότι 9/10 σε Νοκια Care το πήγανε /πηγαίνουν.

υγ. Να υποθέσω αγορά από έξω; γιατί αν είναι αγορασμένο από ελλ.μαγαζί και εντός εγγύησης, θα άφηνα το κατάστημα να τρέξει την διαδικασία, όπως οφείλει (αν και, στάνταρ θα ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα να το πας εσύ, εφόσον είναι local το σέρβις...).

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Αν σε ανακοινωσουν οτι απολυεσαι ενω εχεις αδεια κανονικη. Μπορεις να κανεις κατι;

Δυστυχώς ...   :(

Απαγορεύεται όμως να σε απολύσουν κατά τη διάρκεια της άδειας ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...