Pa0ki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Τι σημαινει στα ελληνικα "breaking bad" Απο την γνωστη σειρα; "to raise hell" http://entertainment.time.com/2013/09/23/breaking-bad-what-does-that-phrase-actually-mean/ 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Χωρίς παρεξήγηση, αλλά σχεδόν ο,τι και να πάρεις δεν θα τους χρειάζεται. 'Ηδη έχουν τα απαραίτητα και σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχει κάτι που θα χρειαστούν άμεσα (πέρα από νέο κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά αυτό είναι εκτός budget). Θα τους φερουν και ενα σωρο περιττα πραγματα ήδη, οπότε καλύτερα πιστεύω θα κάτσει κανένα gift card από κατάστημα που ξέρεις ότι τους αρέσει και έχει αρκετές επιλογές. Μπορείς να δώσεις και λεφτά φυσικά, όπως στους γάμους (ακόμα καλύτερο). Εμένα έκλεισε χρόνο χτες η μικρή και ενώ είχα πει να μην φέρει κανείς τίποτα, φυσικά και πήραν. Δεν χρειάζομαι τίποτα, δεν μπορώ να τα αλλάξω για να μην παρεξηγηθούν και νιώθω και "αχάριστη" που δεν τα εκτιμάω. Επίσης τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν ενδιαφέρονται για το λεγκο μπατμαν, για το ζωάκι φισερ πράις που κάνει 50 ευρώ και λοιπές βλακείες. Πιό πολύ θα παίξουν με ένα πλαστικό κουτάλι, μια φόρμα μάφιν από σιλικόνη, ένα μπουκάλι με λίγο νερό κλπ. Το ξέρω ότι έχουν τα πάντα και θα τους φέρουν τα πάντα και επειδή είναι πολύ καλός φίλος τον ρώτησα χύμα τι θέλουν να τους πάω αλλά μου απάντησε κλασσικά "ότι θέλεις/τίποτα". Και πάλι όμως δεν θα ήθελα να πάω με άδεια χέρια. (επίσης σκέφτομαι να τους πάρω καμιά καλή nespresso μηχανή για γενικό δώρο μιας και δεν τους πήρα κάτι για τον γάμο τους) Απο τα τοσα που ειχαμε παρει για δωρο, αυτο το χρησιμοποιουν ακομα και σημερα που το παιδι φτανει 1,5 χρονων. Πιο χρησιμο (μετα τα παμπερς) δεν υπαρχει. έχουν τέτοιο =ρ
Pa0ki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μπορούμε να ψωνισουμε απο το ιντερνετ? Μόνο από Ελλάδα 1
stavi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Μόνο από Ελλάδα Like που μου απαντησες γιατι κατα τ'αλλα fuck 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 η Ryanair και η Aegean δέχονται πληρωμή με χρεωστική Εθνικής;;;
Adon1s Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Κάπου πήρε το μάτι μου εδώ μέσα ότι για Ryan με κάρτα είτε τα κλείνεις από ενδιάμεσα site τύπου skyscanner κλπ και όχι απευθείας από το ryanair.com, είτε πας στο εκάστοτε αεροδρόμιο και αγοράζεις από εκεί από το stand της εταιρίας με μετρητά. Ανεπιβεβαίωτο όμως ξαναλέω , ας πει και κανένας άλλος . 1
VasKag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Στο gps τι ειναι καλυτερο σαν cpu? ΜΤΚ ή SIRFAtlas?
Ison_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γιατί το gps είναι δωρεάν; Σίγουρα "για το καλό της ανθρωπότητας" , αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος;
VasKag Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 εννοω σε συσκευη με wince, και οχι σε κινητο/tablet. Ρωταω απο θεμα ταχυτητας, αποκρισης και κλειδωματος δορυφορων.
saxos55 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Γιατί το GPS είναι δωρεάν; Γιατί το gps είναι δωρεάν; Σίγουρα "για το καλό της ανθρωπότητας" , αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Deja vu? 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Εχω μερικες σαμπανιες moet κτλπ αυτες χαλανε αν περασει αρκετος καιρος; τις εχω περιπου 14 μηνες. Εψαξα στο νετ κ λεει γενικως αν τις βαλεις πλαγια δεν χαλανε και να μην τις βλεπει ο ηλιος και γενικα μια φυλαξη παρομοια με τα κρασια.αλλα εχουν συγκεκριμενη περιοδο καταναλωσης; πανω στο μπουκαλι η στο κουτι δεν λεει καμια Ημερομηνία
Προτεινόμενες αναρτήσεις