DrLo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έχω ένα γραφειάκι όπου οι διάφορες επιφάνειες ενωνονται "κάθετα" με καποια μεταλλικά εξαρτήματα (δεν είναι σαν τα γραφεία που έχουν "κρυφές ενώσεις") ... αυτά είναι σε δύο κομμάτια, ένα βιδώνεται στη μία επιφάνεια ένα στο άλλο και μεταξύ τους βιδ΄νονται ώστε τελικά οι δύο επιφάνειες να συνδέονται κατά 90 μοίρες. Ξέρει κανείς πως λέγεται και που τα βρίσκω εχω μία χαλια-φωτογραφία από απλό κινητό αλλά αυτό το bluetooth έχω ξεχάσει πως το συνδέω με το laptop αυτό
gokuthelegend Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 εχεχε ΧΕΧΕ λογικά με c/p στο jdownloader θα κάνεις τη δουλειά σου. Το έχω δοκιμάσει αλλά αν φορτώσω όλα τα λινκς ταυτόχρονα τότε κρασάρει, μάλλον δεν έχει καλή διαχείρηση μνήμης. Πρέπει να τα φορτώνω λίγα λίγα κάτι το οποίο είναι λίγο άβολο γιατί θα ήθελα να το αφήσω το βραδάκι και το πρωί που θα σηκωθώ να τα έχει κατεβάσει όλα. Τελικά βρήκα το massdownload, δεν φορτώνει στην μνήμη όλο το αρχείο, διαβάζει μια μια τις γραμμές από το αρχείο, επίσης έχει επιλογή να κατεβάζει ταυτόχρονα όσες φωτογραφίες θέλω, εγώ για παράδειγμα το έχω ρυθμίσει στα 5 ταυτόχρονα downloads. Για όσους αναρωτιούνται έχω φτιάξει ένα προγραμματάκι σε c++, το οποίο σκάναρε όλες της σελίδες ενός site με wallpapers και συγκέντρωσε τα λινκς σε ένα αρχείο, οπότε ήθελα μετά ήθελα ένα κατεβαστήρι για να τις κατεβάσει. Μιλάμε για περίπου 10.000 λινκς - 10.000 wallpapers. 2
xristos97 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να διαβάσω για να πάρω πτυχίο αγγλικών και αναρωτιόμουν μιας και που δεν έχω το lower άμα γίνεται να δώσω απευθείας για το proficiency. Ευχαριστώ.
saxos55 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έχω ένα γραφειάκι όπου οι διάφορες επιφάνειες ενωνονται "κάθετα" με καποια μεταλλικά εξαρτήματα (δεν είναι σαν τα γραφεία που έχουν "κρυφές ενώσεις") ... αυτά είναι σε δύο κομμάτια, ένα βιδώνεται στη μία επιφάνεια ένα στο άλλο και μεταξύ τους βιδ΄νονται ώστε τελικά οι δύο επιφάνειες να συνδέονται κατά 90 μοίρες. Ξέρει κανείς πως λέγεται και που τα βρίσκω εχω μία χαλια-φωτογραφία από απλό κινητό αλλά αυτό το bluetooth έχω ξεχάσει πως το συνδέω με το laptop Δεν έχω ξαναδεί τέτοια. Λογικά είναι proprietary (σε φάση ikea, praktiker). Αυτό πάντως που λες ξέρω ότι γίνεται με "γωνίες", πχ: http://modawood.gr/products.php?id_category=71&id_subcategory=253 (σιδερένιες, πλαστικές, πλαστικές με κάλυμμα) ή αυτές: http://www.zarkaditools.gr/eidh-epiplopoias-kigkalerias-2/gonies-kontra-rafion-kai-orthostates (υπ'όψην, ασχολούμαι με ξυλουργικά εντελώς χομπίστικα, αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει)
DrLo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεν έχω ξαναδεί τέτοια. Λογικά είναι proprietary (σε φάση ikea, praktiker). Αυτό πάντως που λες ξέρω ότι γίνεται με "γωνίες", πχ: http://modawood.gr/products.php?id_category=71&id_subcategory=253 (σιδερένιες, πλαστικές, πλαστικές με κάλυμμα) ή αυτές: http://www.zarkaditools.gr/eidh-epiplopoias-kigkalerias-2/gonies-kontra-rafion-kai-orthostates (υπ'όψην, ασχολούμαι με ξυλουργικά εντελώς χομπίστικα, αν κάποιος ξέρει περισσότερα ας μας διαφωτίσει) Μπα δε νομίζω, είναι αρκετά "κοινά" εξαρτήματα ... τα έχω πετύχει και στη Τουρκία ... Οι γωνίες που δείχνεις είναι για άλλη δουλειά. Αυτό που λέω είναι μόλις 2-3 εκατοστά μεγάλο.
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μικρή απορία........ενώ γράφω αρκετά μηνύματα στο forum ... Στο προφίλ μου παρατήρησα οτι εδώ και αρκετό καιρό γράφει 39 και δεν αλλάζει. Γιατίίί???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Στο section της ψυχαγωγίας δεν μετράνε.
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Στο section της ψυχαγωγίας δεν μετράνε. Thanks φίλος .....
groot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Έχω ένα αρχείο text με μερικές χιλιάδες λινκς από φωτογραφίες. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για batch downloading από αρχείο; bash terminal (το απλό terminal σε LINUX/MAC OS). Εντολές: xargs, wget, curl, cat (υπάρχουν by default στο bash terminal). Προϋπόθεση: Όλα τα links να είναι σε διαφορετικές γραμμές Επίσης: file είναι το όνομα του αρχείου σου Λύση 1: cat file | xargs -I % curl % Λύση 2 wget -i file
KNSM Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Θέλω να διαβάσω για να πάρω πτυχίο αγγλικών και αναρωτιόμουν μιας και που δεν έχω το lower άμα γίνεται να δώσω απευθείας για το proficiency. Ευχαριστώ. Εχω την εντυπωση οτι γινεται να δωσεις αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο να το παρεις αν δεν εχεις γνωσεις lower.
gokuthelegend Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 bash terminal (το απλό terminal σε LINUX/MAC OS). Εντολές: xargs, wget, curl, cat (υπάρχουν by default στο bash terminal). Προϋπόθεση: Όλα τα links να είναι σε διαφορετικές γραμμές Επίσης: file είναι το όνομα του αρχείου σου Λύση 1: cat file | xargs -I % curl % Λύση 2 wget -i file Προφανώς το κάθε λινκ είναι σε διαφορετική γραμμή. Αν και βρήκα τελικά λύση, κάνω τις εξής ερωτήσεις. Αν θέλω να σταματήσω ή αν σταματήσει χωρίς λόγο (αν πέσει το ίντερνετ για παράδειγμα), θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή; Επίσης, μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα περισσότερα του ενός αρχεία;
groot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αν θέλω να σταματήσω ή αν σταματήσει χωρίς λόγο (αν πέσει το ίντερνετ για παράδειγμα), θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή; Στην απλή αυτή περίπτωση, ναι. Με λίγο tweaking όμως, όχι. Πολύ λίγο... Απλά αντί να χρησιμοποιήσεις την απλή λύση (e.g. wget -i file) κάνεις loop σε κάθε line του αρχείου και μόλις τελειώσει το dload σβήνεις την γραμμή. Π.χ., δες εδώ http://stackoverflow.com/questions/11595537/how-can-i-remove-lines-from-txt-files-using-a-loop Επίσης, μπορώ να κατεβάζω ταυτόχρονα περισσότερα του ενός αρχεία; Ναι, δες εδώ: http://stackoverflow.com/questions/7577615/parallel-wget-in-bash
Chrisxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Επειδή έχω καιρό να παρω τραίνο, καθε πότε η τραινοσε ανοιγει τις προσφορές της; Εγω που θελω να παρω για 8-10 Σεπτεμβρη να φανταστώ πρεπει να μπω 1/9; Και αν δεν προλάβω μετά ποτε ξαναβγάζει;
Adon1s Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Ε,προς εκεί μεριά , βαριά βαριά τέλη Αυγούστου , αλλά σίγουρα από αρχές του μήνα που θες . Υπόψιν,για να δεις τις προσφορές θέλει νάχεις κάνει λογαριασμό στο site του ΟΣΕ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις