Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγος να αγχώνεται κάποιος με πολλά χρήματα είναι αν σκόπευε τα λεφτά αυτά να τα έκανε επιδεικτικά βεντάλια και να δροσιζόταν στο αεροπλάνο και το αεροδρόμιο .

Από τη στιγμή που μπορείς να τα έχεις σε εσωτερική θήκη πορτοφολιού και αυτό μέσα σε τσαντάκι/τσάντα το/την οποίο/οία είναι δεδομένο οτι θα έχεις συνεχώς επάνω σου χωρίς να διατυμπανίζεις οτι κουβαλάς τόσα χρήματα , δεν πιστεύω οτι υπάρχει λόγος να φοβάσαι .

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρέος στον οαεε. έχει γίνει ρύθμιση και έχω μπροστά μου ένα χαρτί που λέει: ημ/νία αίτησης για ρύθμιση, κωδικός ανάθεσης πάγιας εντολής, κωδικός οργανισμού, ποσό δόσης. 

Δεν είναι δικό μου το χρέος. Είναι άλλου ατόμου (δεν έχουμε καν συγγένεια). 
Η ερώτησή μου: επειδή δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα (δεν του ανοίγουν), μπορώ εγώ μέσω internet να κάνω τις πληρωμές των δόσεων κάθε μήνα; (εννοώ από δικό μου λογαριασμό/πιστωτική κτλ) 
Γνωρίζει κανείς; 

από ό,τι καταλαβαίνω είναι το ίδιο πρόβλημα: http://www.zougla.gr/greece/article/katagelia-sxetika-me-tis-100-dosis-tou-oae-teve

Δημοσ.

Κάνε το 2, αλλά τη μετατροπή από κορώνες σε ευρώ κάν' την καλού-κακού στη Σουηδία, γιατί με την κατάσταση που επικρατέι εδώ μπορεί να φας κανένα άκυρο και να μείνεις με τις κορώνες στο χέρι. Το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο για να αγχώνεσαι. Πρόσφατα ταξίδεψα με πολύ περισσόετρα.

Λόγου χάριν είπα 700€, είναι διαφορετικό το ποσό. Αν κάνω την μετατροπή εδώ (Σουηδία), θα χάσω 180€ περίπου. Και δεν μιλάμε για 100.000€ ώστε να μην με νοιάζει. Άκυρο δεν θα φάω, μίλησα με την ΤτΕ. Δεν είμαι απλώς κάτοικος εξωτερικού, έχω σουηδική υπηκοότητα. Δεν με πιάνουν τα capital controls.

Λόγος να αγχώνεται κάποιος με πολλά χρήματα είναι αν σκόπευε τα λεφτά αυτά να τα έκανε επιδεικτικά βεντάλια και να δροσιζόταν στο αεροπλάνο και το αεροδρόμιο .

Από τη στιγμή που μπορείς να τα έχεις σε εσωτερική θήκη πορτοφολιού και αυτό μέσα σε τσαντάκι/τσάντα το/την οποίο/οία είναι δεδομένο οτι θα έχεις συνεχώς επάνω σου χωρίς να διατυμπανίζεις οτι κουβαλάς τόσα χρήματα , δεν πιστεύω οτι υπάρχει λόγος να φοβάσαι .

Προφανώς κρατάω low profile..

Δημοσ.

Χρέος στον οαεε. έχει γίνει ρύθμιση και έχω μπροστά μου ένα χαρτί που λέει: ημ/νία αίτησης για ρύθμιση, κωδικός ανάθεσης πάγιας εντολής, κωδικός οργανισμού, ποσό δόσης. 

Δεν είναι δικό μου το χρέος. Είναι άλλου ατόμου (δεν έχουμε καν συγγένεια). 

Η ερώτησή μου: επειδή δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα (δεν του ανοίγουν), μπορώ εγώ μέσω internet να κάνω τις πληρωμές των δόσεων κάθε μήνα; (εννοώ από δικό μου λογαριασμό/πιστωτική κτλ) 

Γνωρίζει κανείς; 

από ό,τι καταλαβαίνω είναι το ίδιο πρόβλημα: http://www.zougla.gr/greece/article/katagelia-sxetika-me-tis-100-dosis-tou-oae-teve

ΜΠΟΡΕΙΣ να πληρωνεις εσυ μονο αν υπάρχει καποιος λογαριασμος καταθεσης του ΟΑΕΕ που θα εισπραττει τα χρηματα.

Δημοσ.

ΜΠΟΡΕΙΣ να πληρωνεις εσυ μονο αν υπάρχει καποιος λογαριασμος καταθεσης του ΟΑΕΕ που θα εισπραττει τα χρηματα.

Το χαρτί γράφει μόνο αυτά που έγραψα παραπάνω μόνο. Δεν έχει κάτι άλλο ως λογαριασμό κατάθεσης. Ο "κωδικός ανάθεσης πάγιας εντολής" είναι άλλο από αυτό που λες εσύ, ε; :/  

Δημοσ.

Nαι. Αν δεν σας δωσει ο ΟΑΕΕ καποιο κωδικο πληρωμης (σαν αυτον που εχει στα 2μηνα ενσημα) ή λογαριασμο κατάθεσης, τοτε δεν μπορει να γινει τπτ δυστυχως.

Δημοσ.

πήραμε μόλις τηλέφωνο στον οαεε. (επιτέλους το σήκωσαν!)  δεν γίνεται με πιστωτική ακόμα λέει. αργότερα ΘΑ το κάνουν... πφφφ 

ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Έχει φτιάξει κάποιος σπιτικό απορρυπαντικό ρούχων να μου πει τη συνταγή μετρημένη ακριβώς;

Γιατί βλέπω διάφορες συνταγές στο νετ,αλλά δεν βλέπω σχόλια από κάτω ευχαριστημένων που τις δοκίμασαν κλπ.

Δημοσ.

Ο γρηγορότερος τρόπος(επειδή δεν έχω ιδέα) για να πάω από τον σταθμό του ΟΣΕ Θεσ/νίκης στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ποιός είναι?

το λεωφορείο 45 κάνει στάση στην αγιών πάντων (έξω ακριβώς από το σταθμό) εδιτ και μέσα στον σταθμό μπαίνει.

http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/454/76/44/

Ταξί (αν δε σε νοιάζει το κόστος)

Thanks!

Χρόνο που κάνει ξέρουμε? (στο περίπου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνα 20λεπτο φαντάζομαι στην χειρότερη

Και πολύ είπα

edit:στο ταξί αναφέρομαι 

Επεξ/σία από Pa0ki
Δημοσ.

Thanks!

Χρόνο που κάνει ξέρουμε? (στο περίπου)

σε ώρα αιχμής εγώ είχα κάνει μισάωρο. αλλά μη το δέσεις κόμπο. δεν έχει πολλές στάσεις και πάει λίγο πατημένος ο οδηγός συνήθως

Δημοσ.

Πως θα πληρωσετε τελικα; Τι σας ειπαν απο ΟΑΕΕ;

πρέπει να ξαναπάει στον οαεε να πάρει κάποιον αριθμό λογαριασμού από ότι κατάλαβα. αλλά δεν μπορώ να πληρώσω εγώ με πιστωτική. κατάθεση στην τράπεζα.

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορω να δω το περιεχομενο playstore αλλης χωρας; παλια θυμαμαι σε ενα android κινητακι αλλαζα γλωσσα και ημουν κομπλε.τωρα τιποτα....γ πειτε καμια ιδεα θελω ν δω τα apk αλλων χωρων

Δημοσ.

Πώς καθαρίζεις μία τσατσάρα; 

Συγκεκριμένα μιλάω για την "βρομιά" που πιάνουν τα δοντάκια στην πλατιά τους επιφάνεια καθώς και στην βάση τους. 

Πώς καθαρίζει αυτό; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...