Iris_89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Για σπίτια στην Αγγλία, εκτός από το rightmove/zoopla, υπάρχει κάποιο άλλο site αντίστοιχο? Το gumtree βγαίνει εκτός.
teodor_ch Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Για να μήν ανοίγω νέο θέμα (κλασσικά) ψάχνω θυροτηλέφωνο για άνοιγμα πόρτας - αυλόπορτας (2 χειρισμούς αλλά ένα ηχείο-μικρόφωνο) ισόγειο - όροφος (2 εσωτερικά σημεία) (αν παίρνει και τρίτο για το υπόγειο δε θα με χαλούσε) και να μήν έχει ολόκληρο τηλέφωνο απλά ένα ηχειάκι και μικρόφωνο. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΕΡΑ! Καμιά ιδέα? Ψωνίζω απο όλο τον πλανήτη, έχω άκρες με τη Βαλαβάνη
mary Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω πως το κρατάνε για 15μέρες στα ΕΛΤΑ .BTW και προς απάντηση στον εαυτό μου, πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και είπαν πως τα συστημενα τα κρατάνε 15-20 μέρες και τα απλά δέματα που έχει αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος, τα κρατάνε μήνα
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εχεις κανεις να προτεινει καμια μαρκα για πετσετες μικρες σε μεγεθος (οχι σε μηκος αλλα σε παχος) που ειναι ειναι απορροφητικες? http://www.sportsdirect.com/gelert-soft-towel-large-784135?colcode=78413518εχει σε διάφορα μεγέθη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 http://www.sportsdirect.com/gelert-soft-towel-large-784135?colcode=78413518εχει σε διάφορα μεγέθη. εκτος του οτι οι αγορες απο εξω ακομη ειναι οτι να ναι θελω σιγουρη επιλογη και αμεσση
stelios18120 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μου λείπουν κάποια τεύχη από τα ε-ιστορικα Που μπορω να τα βρω;εκτος μοναστηρακι! Απο αθηνα. (Μην μ πειτε αγγελια ζητησης θα βαλω μολις μπορεσω γιατι τις εχω εξαντλησει)
we_will_rise Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μεταφορά χρημάτων από εξωτερικό προς Ελλάδα. Τώρα βρίσκομαι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα θέλω πχ να μεταφέρω 7.000 σουηδικές κορώνες (~700€) και έχω κάρτα Maestro. Επιλογές: 1. Να κάνω συνάλλαγμα στο Forex εδώ και να έρθω κατευθείαν με €. Το ξεχνάμε γιατί είναι κλέφτες και θα μου πάρει πολλά σε προμήθεια. 2. Να κάνω ανάληψη από εδώ σουηδικές κορώνες και να τα μετατρέψω στην ΤτΕ. Με συμφέρει από άποψη ισοτιμίας, αλλά να ταξιδέψω με 700€ πάνω μου;;;; 3. Να κάνω ανάληψη από ελληνικό ΑΤΜ με την σουηδική Maestro. Πόση προμήθεια θα μου πάρει; Ποια ισοτιμία ισχύει; Εκτός από το 1, το 2 ή το 3 με συμφέρει καλύτερα; Βοηθάτε χριστιανοί
nickmanak Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μην ερχεσαι καθολου, μεινε Σουηδια. Τι να κανεις εδω;
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μην ερχεσαι καθολου, μεινε Σουηδια. Τι να κανεις εδω; Θέλω να φάω ένα πιτόγυρο. Στο θέμα μας
Razor_7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ο γρηγορότερος τρόπος(επειδή δεν έχω ιδέα) για να πάω από τον σταθμό του ΟΣΕ Θεσ/νίκης στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ποιός είναι?
Valerie_ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ο γρηγορότερος τρόπος(επειδή δεν έχω ιδέα) για να πάω από τον σταθμό του ΟΣΕ Θεσ/νίκης στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ποιός είναι? το λεωφορείο 45 κάνει στάση στην αγιών πάντων (έξω ακριβώς από το σταθμό) εδιτ και μέσα στον σταθμό μπαίνει. http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/454/76/44/ 1
mylo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Ο γρηγορότερος τρόπος(επειδή δεν έχω ιδέα) για να πάω από τον σταθμό του ΟΣΕ Θεσ/νίκης στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής ποιός είναι? Ταξί (αν δε σε νοιάζει το κόστος)
DrLo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Θέλω να φάω ένα πιτόγυρο. http://www.yelp.com/search?find_desc=Gyros&find_loc=Stockholm#find_loc=Malm%C3%B6,+Sk%C3%A5ne+l%C3%A4n Στο θέμα μας κάπου είχα διαβάσει ότι η ΤτΕ δεν αλλάζει πια συνάλλαγμα σε ιδιώτες .... αλλά δεν είμαι σίγουρος
kalogeros Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μεταφορά χρημάτων από εξωτερικό προς Ελλάδα. Τώρα βρίσκομαι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα θέλω πχ να μεταφέρω 7.000 σουηδικές κορώνες (~700€) και έχω κάρτα Maestro. Επιλογές: 1. Να κάνω συνάλλαγμα στο Forex εδώ και να έρθω κατευθείαν με €. Το ξεχνάμε γιατί είναι κλέφτες και θα μου πάρει πολλά σε προμήθεια. 2. Να κάνω ανάληψη από εδώ σουηδικές κορώνες και να τα μετατρέψω στην ΤτΕ. Με συμφέρει από άποψη ισοτιμίας, αλλά να ταξιδέψω με 700€ πάνω μου;;;; 3. Να κάνω ανάληψη από ελληνικό ΑΤΜ με την σουηδική Maestro. Πόση προμήθεια θα μου πάρει; Ποια ισοτιμία ισχύει; Εκτός από το 1, το 2 ή το 3 με συμφέρει καλύτερα; Βοηθάτε χριστιανοί Κάνε το 2, αλλά τη μετατροπή από κορώνες σε ευρώ κάν' την καλού-κακού στη Σουηδία, γιατί με την κατάσταση που επικρατέι εδώ μπορεί να φας κανένα άκυρο και να μείνεις με τις κορώνες στο χέρι. Το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο για να αγχώνεσαι. Πρόσφατα ταξίδεψα με πολύ περισσόετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις