Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κουκούλα?

Πραγματικά, άμα είναι κυράτσα δεν πρόκειται να ακούσει κανέναν. Στην τελική δεν πετάει σκουπίδια (που το έχω δει από αρκετές γριές).

Δημοσ.

Κουκούλα?

Πραγματικά, άμα είναι κυράτσα δεν πρόκειται να ακούσει κανέναν. Στην τελική δεν πετάει σκουπίδια (που το έχω δει από αρκετές γριές).

Δεν εχω αλλα αμα γυρναω βραδυ κ ειμαι νυσταγμενος το μονο που σκευτομαι ειναι το κρεβατι...ε που κ που πεταει κανενα καφε,εμενα δεν μου εχει τυχει ακομα :P Απογοητευση..

Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω headset χωρίς earpads (τα μαξιλαράκια); Εννοώ, σαφώς και μπορώ, αλλά θέλω να πω τα earpads παίζουν κανέναν άλλο σημαντικό ρόλο πέραν του να βολεύεται το αυτί;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδια, καναμε μεταβίβαση σε ιδιώτη ΙΧ πέρυσι και τα λεφτά πληρώθηκαν στο χέρι. Θέλω τώρα να το δηλώσω στην εφορία και δεν θυμάμαι πόσο το πουλήσαμε. Δεν έχω τηλέφωνο του ανθρώπου αλλά δεν θέλω να τον πάρω γιατί μπορεί να πει τα δικά του (γενικά δεν θέλω να τον πάρω).

Αν βάλω το ποσό κατά προσέγγιση (απόκλιση 500+/- ευρω ας πούμε) θα υπάρξει πρόβλημα δυνητικά?

@Χρήστο, μην παρκάρεις κι εσύ από κάτω ντε.

Ούτε την υπεύθυνη δήλωση που κάνατε δεν έχεις;
Δημοσ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω headset χωρίς earpads (τα μαξιλαράκια); Εννοώ, σαφώς και μπορώ, αλλά θέλω να πω τα earpads παίζουν κανέναν άλλο σημαντικό ρόλο πέραν του να βολεύεται το αυτί;

Ευχαριστώ!

Φαντάζομαι πως διαχέουν και τον ήχο καλύτερα

Δημοσ.

Ούτε την υπεύθυνη δήλωση που κάνατε δεν έχεις;

'Οχι μωρε, τα έκανε ο άντρας και δεν είναι της οργάνωσης. Καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Δεν παθαίνεις τίποτα, βάλ'τα! Γιατί όμως;;

Αυτό κάνω, τα φοράω. :P

Μου είχαν δώσει κάποτε κάτι σφραγισμένα στο κουτί τους Sennheiser ακουστικά, πολύ καλά μπορώ να πω, μόνο που όταν τα άνοιξα, λόγω του καιρού υποθέτω, τα earpads είχαν σχεδόν αποσυντεθεί. Τότε δεν ασχολήθηκα καθόλου με το να πάρω άλλα ανταλλακτικά και τέτοια διότι δεν έκανα καμία ιδιαίτερη χρήση ακουστικών, και εκτός αυτού είχα (και ακόμη έχω) τα ηχεία, οπότε βολευόμουν με αυτά και τα ακουστικά του κινητού. Έτσι, τα έβαλα στην άκρη και δεν τα χρησιμοποίησα ιδιαίτερα. Τώρα, όμως, που άρχισα να τα χρησιμοποιώ περισσότερο και δεν γίνεται να έχω μονίμως τα ηχεία, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τα Sennheiser. Έλεγα να πάρω ανταλλακτικά earpads, αλλά είδα ότι με μεταφορικά και έτσι βγαίνουν περίπου στο 20ρικο (εκτός κι εάν τύχει να βρω πουθενά αλλού φθηνά), οπότε για λίγο καιρό τώρα που θα τα χρησιμοποιήσω δεν λέει να τα πάρω.

Μάλιστα, σκέφτηκα έτσι όπως είναι (αχρησιμοποίητα σχεδόν) να τα χαρίσω τα ακουστικά σε κάποιο παιδί στο αντίστοιχο topic, αλλά μένω σε περιοχή που μάλλον κανείς δεν πρόκειται να έρθει να τα παραλάβει. :P Οπότε, βολεύομαι προς το παρόν έτσι να κάνω τη δουλειά μου, και βλέπουμε.

Δημοσ.

Επιτρέπεται η εκτύπωση σε φωτοτυπείο ενός e-book;

Ναι

Νομίζω ότι τυπικά απαγορεύεται, αλλά δύσκολα να μην στο κάνει κάποιος

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εχεις κανεις να προτεινει καμια μαρκα για πετσετες μικρες σε μεγεθος (οχι σε μηκος αλλα σε παχος) που ειναι ειναι απορροφητικες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...