poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 α.λογω διαφορας σε χαρακτηριστικα. β.λογω οτι πας σε ενα νεο λειτουργικο. γ.δεν βρισκω λογο να παω σε μια εταιρεια λιγο μονοπολιο.δεν εχω θεμα με την εννοια οτι ειμαι Intel fan boy και οτι μισω την apple.απλα οι τιμες τους ειναι εξωφρενικες.θελω ενα λαπτοπ που να μπορω να το αναβαθμισω με νορμαλ λεφτα και επισης να ειναι παντως χρησης.που αμα θελησω να το ανοιξω θα βρω service manual και θα μπορω να βαλω εναν οποιοδηποτε δισκο θελω πανω etc. 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ολοσωστος εισαι!! Ειδικα συμφωνω 100% στο Α και στο Γ. Οσο για το νεο λειτουργικο ενταξει με λιγη προσπαθεια και υπομονη θα το μαθαινα.απλα σκεφηκα και ημουν στο διλλημα με τα σπαστικα που εχει η apple αν θελεις να κανεις μια μικρη απλη αναβαθμιση θελει ενα σωρο λεφτα και ολα σε γενικες γραμμες ειναι πανακριβα. Τεσπα σε ευχαριστω που με εβγαλες απο το διλλημα.οποτε συνεχιζω σταθερα με την dellaρα μου. Ασε που κοντοζυγωνουν και τα windows 10 Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 αν δεν ηταν Dell και ηταν κανα turbo x θα ελεγα οκ δωστο.αλλα dell δεν θα το εδινα.σιγουρα τα apple ειναι μια χαρα σαν μηχανηματα.σιγουρα εχω δει να φορανε πολυ ωραιες μπαταριες αλλα με τσαντιζει λιγο το στυλ οκ δεν σας αφηνουμε να βαλετε πολυ χερι πανω.ειδικες βιδες και δεν ξερω τι αλλα.και να μην κουμπωνουν τα παντα απο ανταλλακτικα κτλ.ή να χαλαει ο φορτιστης και να βλεπεις πχ 70-80 ευρω.
stelios18120 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αμα ειχα παρει turbo x για βασικο λαπτοπ καλυτερα να ειχα πεταξει τα λεφτα μου σε ενα καδο Απλα το πιο σπαστικο ειναι τα πανακριβα ανταλλακτικα αν γινει τιποτα και η ασυμβατοτητα που θελουν μονο τα δικα τους.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αμα ειχα παρει turbo x για βασικο λαπτοπ καλυτερα να ειχα πεταξει τα λεφτα μου σε ενα καδο Απλα το πιο σπαστικο ειναι τα πανακριβα ανταλλακτικα αν γινει τιποτα και η ασυμβατοτητα που θελουν μονο τα δικα τους. δυο βασικοι λογοι για να μην κανεις την ανταλλαγη. 1
Pintsie Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα, τέκνο στρατιωτικού, που έχει πάρει το ΒΟΕΑ (πρώην προικοδότηση) από το μετοχικό ταμείο στρατού;
gokuthelegend Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Έχω ένα Nokia N78 με Symbian OS. Ξερετε καμια εφαρμογή να κατεβάσω για να χρησιμοποιώ το flash της φωτογραφικής σαν φακό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γράψε nokia symbian flashlight app στο google βγάζει πολλά Εντάξει, αυτό ήταν αυτονόητο και το πρώτο που έκανα. 2-3 εφαρμογές που βρήκα δεν έτρεχαν καν, έλεγα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι δοκιμασμένο και που δουλεύει σίγουρα.
dEACTIVATEb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μια μικρη απορια.. επιτρεπεται το τατουαζ σε σκυλο ?
deesnider Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 μια μικρη απορια.. επιτρεπεται το τατουαζ σε σκυλο ? Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει σχετικά, αλλά με τη μαλακία πού δέρνει τον κόσμο, δε θα μού έκανε εντύπωση αν επιτρεπόταν... 1
dEACTIVATEb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 επεσα πανω σε μια εκπομπη απο Αμερικα και ελεγε οτι δεν ειναι παρανομο να κανεις ταττου σε σκυλο εκει περα. μου φανηκε πολυ γελοιο και παραξενο, αναρωτηθηκα εαν υπΑρχει σχετικη νομοθεσια στην Ελλαδα πανω σε αυτο το θεμα Although it is not illegal to tattoo a dog, the ASPCA condemns the practice for anything other than identification purposes. ‘Tattooing an animal for the vain sake of joy and entertainment of the owner without any regard for the well-being of the animal… is not something the ASPCA supports, a spokesman for the group told the New York Post.” The practice was banned in New York with the exception of medical and identification purposes. Consequences for tattooing and/or piercing an animal in the state of New York range from up to 15 days in jail and $250 in fines.
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Με αφορμή το γεγονός ότι στις παραλίες της Αθήνας πληρώνουν είσοδο για να πάει ο κόσμος να κάνει μπάνιο. Έστω έχεις ένα φουσκωτό , μια βάρκα , ένα τζετ σκι , κάτι τέτοιο . Τόσο στις προαναφερόμενες παραλίες , όσο και σε παραλίες σε κόλπους , πχ στην Χαλκιδική , στην Κατερίνη κλπ , είναι "παράνομο" να "δέσεις" το φουσκωτό σου είτε σε απόσταση μετά τις σημαδούρες , είτε κοντά στην ακτή αλλά εξίσου αρκετά μακρυά από λουόμενους , και κολυμπώντας να πας στην ακτή να αράξεις και μετά να ξαναφύγεις ;
giorgolavos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 το καλοκαιρι του 2001 δουλευα σε αυτες τις παραλιες και οποιον βλεπαμε να ερχοταν με τετοιο τροπο τον περιμεναμε για να τον παμε να πληρωσει ή να τον βγαλουμε εξω
Adon1s Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Άσχετο το τι γίνεται-γινόταν . Ρωτάω περί νομιμότητας του να σε "απαγορέψουν" να πας στην παραλία με τον τρόπο αυτό .
xrist0s4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Κατι εντελως ασχετο αλλα δεν ηξερα που να ρωτησω και τι να κανω...Στο στενο της γειτονια μου εχω μια γειτονισσα που οποιος παρκαρει κατω απ το μπαλκονι της ριχνει νερα στραγκιζει ρουχα κτλ κτλ με αποτελεσμα εαν ειναι πλυμενο το αμαξι να γινετε χαλια.Ο δρομος ειναι δημοσιος απλα οποιος τυχει κ παρκαρει απο κατω την πινει και απο λογια δεν νιωθει ειτε με το καλο ειτε με το κακο..περιπτωσαραα!! Τι μπορω να κανω?ειναι νομιμο αυτο?
idomeneas7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Παιδια, καναμε μεταβίβαση σε ιδιώτη ΙΧ πέρυσι και τα λεφτά πληρώθηκαν στο χέρι. Θέλω τώρα να το δηλώσω στην εφορία και δεν θυμάμαι πόσο το πουλήσαμε. Δεν έχω τηλέφωνο του ανθρώπου αλλά δεν θέλω να τον πάρω γιατί μπορεί να πει τα δικά του (γενικά δεν θέλω να τον πάρω). Αν βάλω το ποσό κατά προσέγγιση (απόκλιση 500+/- ευρω ας πούμε) θα υπάρξει πρόβλημα δυνητικά? @Χρήστο, μην παρκάρεις κι εσύ από κάτω ντε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις